Fest

Mycket rolig kväll igår :) började med förfest på Brynäs sedan var vi på all star och bankhuset. Riktigtnroligt hade jag och mycket gjordes det av mitt fina sällskap av mina fina vänner :) vet inte vad jag skulle göra utan dom! Mycket att skratta åt idag dock ;) högt

Nu måste jag sova, jobb imorgon :) 
Puss
/Fannie

Myst med fina Liam idag :) 




Hemma

Känns konstigt att inte vakna i en husvagn ;) haha! 
Men däremot är det en konstig känsla i kroppen för det känns som att jag bara är hemma på en snabbvisit fast jag egentligen faktiskt flyttat hem! Måste hantera så mycket känslor nu och bara det kan ta kraft! 

Idag är det så mycket fest ;) 
All in ! 

Puss 
/Fannie 




Underbara lediga dag

jävla ledig idag! Varit på restaurangen och fått lite mat i magen. Mycket gott! Idag ska vi städa husvagnen för vi kommer ju inte hinna det i veckan. Ska jobba dessa 3 dagar troligen både öppning och stängning fick jag reda på. Men köra 10 timmars i tre dagar har jag inte emot! Behöver verkligen det nu eftersom jag slutar innan månadens slut :) pengar pengar :) 

Som kanske vissa märkt där hemma så har jag varit dålig på att höra av mig men jag har verkligen inte haft tid! Så fort jag är ledig så finns det tusen saker jag måste göra! Men vi syns ju snart och det är roligare att träffas än att prata i telefon :) 

Hunnit beställt hem lite smink saker idag också från elf ;) så billigt så det är det värt! 

Nu ska det städas
Puss
/Fannie 

Ligan för veckans jobb! Chefen och jag! 



Freeeedag

Sitter på jobbet och gör absolut ingenting, har ju inte börjat än och det är 20 min kvar så det är ganska skönt att bara slappa! Ätit sjukt god grill lunch! 
Och det är min sista grill lunch jag äter här :( 

Längtan hem gör mig galen snart men det är jobb idag, imorgon och 3 dagar nästa vecka sen så åker jag hem :) pratat med pappa idag så allt är klart! Han kommer torsdag vid lunch tid sen packar vi in allt och jag ska ta ett ledsamt adjö av mina kära arbetskamrater sen bär det av hemåt. Fyller även år då så det blir en bra födelsedag :) 




Längtar

8 dagar, 8 dagar kvar :D 




Måndag och sista hela veckan!


Ja så här ser mitt schema ut för sista hela veckan! Sen jobbar jag måndag, tisdag och onsdag sen så åker jag hem på torsdagen och då fyller jag även år :) det ska bli så skönt att komma hem och andas Ockelbo luften och träffa alla mina kära vänner och släkt! Mest av allt så saknar jag lufsen ;) min goa hund! Nu lite sen middag sen sova och tagga jobb imorgon! 

Puss
/Fannie 

Sep. 15, 2013

Ja nu har det varit tyst ett tag här tycker jag! Har varit så mycket att göra så därav tystnaden. En av mina chefer och hennes barn krockade förra veckan med bilen så det har varit mycket jobba men idag är jag ledig och även imorgon och det kan vara bra så förkylningen kan ge sig någon gång! Vi bor ju som sagt i husvagnen nu och allt med lägenheten verkar klart efter allt bråk med det! Men nu känns allt bra och om 10 dagar jobbar jag min sista dag och med det blandade känslor men kommer pappsen och hämtar mig och bilen och flyttlasset rullar hemåt! :) ses snart mina käraste'


Puss från husvagnen
/Fannie


RSS 2.0