Mar. 30, 2013

Vill ni veta nå roligt ? :)
Vi har fått lägenheten i Stockholm så vi har kontrakt från början av april! Så vi kan dra ner precis när vi vill :) känns så sjukt jävla bra nu! Bra hyra, bra sällskap och hoppas att det blir en fantastisk sommar :) nu är jag lycklig!


Puss
/Fannie


Mar. 28, 2013

Otroligt skönt med ny telefon! Nu kan man ringa mig igen :)

Ikväll blir det del 3 av "fira flisan 20 år" så nu ligger jag och vilar mig i sängen efter ett skönt gympass ;)

Nu soooova!

Puss
/Fannie


Mar. 23, 2013

I fredags bestämde jag mig för att jag ville ha en ny telefon för att min har varit trasig sen i oktober så jag ringde och skulle säga upp det jag har men fick ett bra erbjudande så nu början av veckan troligen måndag så blir jag ägare av en iPhone 5 :) myyyycket skönt! Inte Kunnat ringa från eller till min telefon sen oktober så nu känns det bra att det är löst!

Imorgon är det tacos hos flisan och ska fira henne för hon blir 20 på måndag, då det även blir lite bowling? Iaf någon öl på Interpool! Sen på torsdag smäller det till och det blir en utgång och fullt öööös!! Ska ge henne 2 bra presenter ;) hon kommer bli sååå glad!!


Nu måste jag sova! Gym imorgon på dagen :)

Puss
/Fannie


Mar. 18, 2013

Godmorgon! Trodde jag att jag skulle slippa bli sjuk? Är man dum så är man. Vaknade med halsont och förkyld...
Så då var man sjuk igen då!! Tack så mycket för det!!

Puss
/Fannie


Det var längesen

Dåligt uppdaterat här jag vet...
Har börjat blivit sjuk så nu såklart när träningen skulle sätta igång... Är jag inte piggare imorgon så antar jag att det blir träningsfritt igen.. Tycker inte alls om detta! Jag vill gymma men kroppen vill inte tydligen.

Var ut med fin fina tjejer igår, det var mycket roligt och kvällen avslutades med en fylleskype med Sophie som bara innehåll skratt i mängder! Hahaha

Imorgon ska pärlan besiktigas och vi får se hur det går denna gång! Aldrig fått en anmärkning så ja hur detta kommer gå får vi se imorgon :) jag uppdaterar er;) haha

Såg förövrigt paranormal activity 4 ikväll med empan och Tobbe! Äckligaste jag sett så jag antar att det blir sömnlöst inatt för jag kommer bra livrädd!

Puss och godnatt
/Fannie


Mar. 12, 2013

Värsta dagen i mitt liv måste det här ha varit... Vaknade upp med en oro i kroppen, fick min tvättmaskin levererad hit och jag satte igång med städning i lägenheten, åkte till empan och umgicks med henne och sen kommer huvudvärken från helvete.. Sen börjar feber, kramper, synbortfall och yrsel. Har legat nerbäddad hela kvällen och kunde inte ens resa mig för att göra mat, därför ställde bästa empan upp och åkte och köpte mat åt mig och kom hit med! Du är bäst Emelie <3 efter lite Ipren så mår jag lite bättre och ska snart försöka sova och hoppas inte jag vaknar och mår lika dåligt imorgon för då väntas sjukhusbesök med tummen...

Puss
/Fannie


Mar. 11, 2013

Även fast vi bråkar mycket så är ni mina människor på jorden! Och aldrig kommer någon kunna ta platsen ni har i mitt hjärta <3 jag älskar er!


Mar. 11, 2013

Man kan inte alltid prestera som bäst och inte alltid leva upp till allas förväntningar! Jag är inte perfekt, ingen är perfekt. Men jag försöker vara alla till lags och försöker göra det bästa av situationer. Jag är jag och mer än det kan jag inte vara.

Acceptera alla för vem dom är.

För jag kommer alltid att vara jag!


Mar. 10, 2013

Syster har varit hemma hela helgen! Der har varit mycket trevligt :)
Blev mellomys med gravida Sanna igår, jag tycker rätt låt vann. Idag har vi bara haft en mysdag här hemma men lina åkte tillbaka till Östersund vid 2 tiden så efter det har jag LCHF bakat :)

Bra helg och ikväll bli det Bingolotto hos Jossan :)

Puss
/Fannie


Kötta på gymmet

Gjort mitt första riktiga jobbpass efter 4 månaders sjukskrivning och det kändes bra! :) men hade världens huvudvärk som jag aldrig trodde skulle släppa. Trodde aldrig jag skulle ta mig till gymmet. MEN, efter en Alvedon så åkte jag och flisan till gymmet och köttade..
Mina ben kommer aldrig orka bära mig imorgon för jag antar att träningsvärken från helvetet kommer komma...
Men jag är sjukt nöjd och nu ska jag stänga ögonen och få riktigt skön sömn :)

Puss
/Fannie


Mar. 05, 2013

Efter en dag med dubbelpass så är min kropp slut... Gym och långpromenad! Klockan är snart 22 och nu säger jag godnatt! Imorgon är det jobb på Hemtex :)

Puss
/Fannie


Mar. 04, 2013

Idag tycker jag synd om mina föräldrar som måste stå ut med mig och tycker synd om Felicia som ska behöva vara med mig på gymmet ikväll!
Jag har sånna här dagar då jag bara vill slå sönder allt! Tänk att få en vagn med tallrikar inrullad hit som jag bara får sitta och mata in i väggen! Jag vill slå sönder allt jag får tag på idag! Åååååh!! Jag tänker ta på mig massa kläder och sätta mig i solen och försöka bli människa igen! Krama lufsen också det kan han behöva! Även fast jag idag har solen! Jävla jobbigt sken! Förvånad?

Puss
/Fannie


Mar. 03, 2013

Ja idag vaknade man pigg?? Neeee!
Johan, Jossan ich Felicia kom in till mig igår och det blev fest! Interpool och allstar fick stå ut med oss ;) men kul hade vi! Tack alla mina kära för en toppen kväll.
Idag kom Mallan förbi mig ich vi pratade i några timmar och det var såå trevligt :))) även fast jag var en aning bakis så var det jätte kul!

Nu ligger jag död i mamma och pappas säng och kollar på "så ska det låta"
Bästa empan är ju i publiken så ska se om jag ser nå snyggt face ;)


Puss och godnatt :)
/Fannie


Lyckan är total

Ja hörni !! Jag är såå jävla glad just nu! Jag har som mål att få på mig chinosarna som jag berättade om! MEN.. Jag köpte ett par byxor förra sommaren och kunde inte ha dom men bestämde mig för att behålla dom ändå för att dom var så billiga! Idag var det deras tur att sättas på prov. Och ja nu sitter även dom PERFEKT :D så dom ska jag ja på jobbet imorgon :) ni kan aldrig förstå denna lycka! Nu strävar vi mot dom andra chinosarna :)
GO HARD OR GO HOME :D

Bara därför så sprang jag 30 min ikväll ;) första löpningen på länge och den gick bara sååå bra!

Puss från en lycklig Fannie :)
/Fannie


Lördag? Neej fredag

Det känns som att det är lördag idag men blir lila glad varje gång jag kommer på att det bara är fredag :) impulsiv som jag är så drog jag till stan igår och köpte ett bord med 6 stolar, utan att ens tänka på hur jag skulle få in det i bilen men när man skruvade bort benen så blev det perfekt! Empan hjälpte till och det har aldrig funkat annars! Bästa tjejen <3

Men varför ska allt gå så bra? Vände bordet för att skruva fast benen och ja nu ligger det där, tungt så inihelvete är det så klarar det aldrig själv! Men Bella kommer och hjälper mig om ett tag, det är ju så skönt att ha en hjälpsam granne :) och underbart att ha hjälpsamma vänner! Massor av tack till er!

Imorgon väntas jobb med mamma! Får se hur det går mer tummen :) men det går nog bra ska ni se!

Nu ligger jag i sängen och kollar på skidorna! Är det inte underbart så säg! Men går inte lika underbart för grabbarna men jag hejjar glatt från Brynäs!

Puss
/Fannie


RSS 2.0