Godmorgon

Godmorgon mina kära vänner :)
Jag ligger i sängen och äter frukost och myser! Man får skämma bort sig själv ibland! Jag skulle ha packat inför helgen nu på morgonen... Men här ligger jag i sängen och inte packat en enda grej!! Skärpning.. Hinner jag ska jag försöka packa annars får jag åka tillbaka till Gävle på fredag kväll och sova här den natten :)

Nu måste jag kliva upp!

Pussss
/Fannie


Tisdag

Blev jobb 15-19 idag och när man ska åka hem så får man höra att det är glashalt hela vägen till Gävle! Och vad gör man ? Jo man åker in ändå för man har ju allt smink tills imorgon där inne! Och kläderna!!
Kunde inte åka mer ön 50 hela vägen in! Tog 40 minuter bara tills Sandviken! Men nu är jag inne i stan och lagt mig i sängen! :) ska kolla på lite tv innan det är dags för att sova för imorgon är det jobb 10-18 på Hemtex igen :)


Godnatt
Puss
/Fannie


Jobbvecka

Ja jag har tydligen blivit pensionär för jag är så trött på kvällarna så jag lägger mig så fort jag kommer hem och sover tills jag måååste kliva upp! Jobbar och sen åker jag hem och äter sen somnar jag igen! Jag försöker klämma in lite träning varje dag men det blir lite! Kört 1 timme om dagen några dagar men eftersom jag blivit så trött nu på slutet så har det blivit en halv timme eller 45 minuter.. Men ska bättra mig! New york närmar sig och då ska jag fan vara i form :)

Veckan består av bara jobb!!! Men på lördag smäller det och det blir halloweenfest :) ska bli så jäkla roligt vart vi än hamnar! :)

Nu ska jag sova! Förvånad?
Det blir doktorn imorgon sen jobb 15-19 :)


Puss
/Fannie


Nöjd Sophie ? ;)


lördag

Det är lördag igen. veckorna går faktist jäkligt fort! och igår så blev det vinkväll med tjejerna hos felicia! snackade om allt möjligt men vid halv 1 tiden blev alla trötta och det var dags att dra sig hemåt. då kommer jag på att jag åkt bil till jossan eftersom jag blev bjuden på middag där och jag måste gå hem. aldrig tänker jag! det är för läskigt och ingen kan skjussa! så det blev övernattning hos jossan och hon var uppe med tuppen imorse och åkte iväg till stallet medans jag snarkade vidare. brukar bli så när jag sover där ;)
 
nu är jag iallafall hemma och ska vila lite innan det blir valbo med alex, robert, felicia och tessan :)
dom ska hitta lite snyggt till ikväll då dom ska festa och ska ut i bollnäs! jag vet inte riktigt än om jag ska följa med. jag kan inte riktigt bestämma mig men vi får se vad kvällen leder mig. Ja jag ska nämligen jobba 7,30 imorgon för ingen kunde byta! men sånt är livet! madde flyttar till australien snart så skulle vara kul att göra nå riktigt roligt innan hon åker liksom! men det är som det är :)
 
får väl annars ta det lugnt och åka och jobba ändå!
 
Puss
/Fannie

Morgon

Tv mys i sängen såhär på morgonen är aldrig fel :) ställt klockan lite tidigare än jag behövde för att kunna ligga här i sängen och se lite tv och vakna till!

Snön faller också :D hur underbart? Undrar bara när min bil kommer att ge upp! Det visar sig!


Nu ska jag mysa! :)

Puss
/Fannie


Äventyret

Och vart tog äventyret oss?
Jo till lager 157 i sågmyra! :) lite shopping blev det! Emelie shoppade loss rejält :)

Hittade även ett par skor på stadium outlet :) nu kan jag träna utan att lilltån hänger ut ;)

Hann även ett medelhårt träningspass också idag med Emelie! :) blev mycket styrka imagen idag! Och lite kondition!


Och min tv är hemma och vid min säng! På bänk än så länge bara dock men den ska upp på vägg :)

Puss
/Fannie


Yeah

Magnetröntgen klar :) men fyyyy faaaan säger jag bara! Hatar den där tunneln! Jag har alltså en cellskräck ingen kan slå! Jag ville bara gråta när jag gick in i rummet... Men det gick bra! Fick jätte mycket beröm för att jag kunde ligga blixtstilla i 45 minuter med armen rakt framåt! :)

Nu belönar jag mig själv med en dag som förblir ett stort äventyr :) vi ska ut på massor utav roliga saker! :) ni får veta lite senare vad som händer :)


Puss
/Fannie


Min onsdag :)

Bra dag idag också!
Jobbade 8,30-17 sedan raka vägen till Emelie för middag och träning! :) hamnade i jacuzzin också! Även fast något var fel på den så var det avkopplande :)

Hunnit med ett samtal med Annika också som var väldigt givande! Väldigt inspirerande tjej :)


Imorgon är det magnetröntgen 7,00 på morgonen ! Suck.. Ska ligga i någon jävla tunnel och flumma.. Men efter kommer något riktigt roligt att hända, jag och Emelie har planer och vill ni veta vad så kolla in bloggen imorgon ;) äventyr på g!


Nu måste jag sova så jag är redo för morgondagen :)


Puss
/Fannie


Förlåt

Jävligt dålig uppdatering men tackar er som går in och kollar ändå! Det kommer bli en stor ändring när mitt internet på telefonen fungerar igen!
Har fullt upp nu också! Jobb, jobb, jobb, magnetröntgen och ännu mer jobb! När allt kommer igång igen så ska ni bli uppdaterade med allt och lite till ;)

Och ni kommer att få veta vad som kommer hända härnäst ;)


Puss
/Fannie


lördag

ja då är det lördagkväll igen då. vad brukar fannie göra nu? jo hon brukar stå och platta det sista av håret, sminka det sista på ögonen och lägga sista pudret. men idag skulle blir en annorlunda dag. hon skulle ha pyjamas hela kvällen och skulle sova i tid för att hon skulle mysa med hela familjen eftersom syster lina är hemma :)
 
vad tror ni hände? vad tror ni jag gör? jo jag plattar det sista av håret, smínkar det sista på ögonen och lägger det sista pudret. för ikväll ska jag dricka vin med min kära vän felicia :) och kanske några till om dom andra velade vara med!
 
så ser min lördag ut och här tackar jag för mig idag :)
 
 
PUSS
/Fannie

jobb jobb jobb

ja det blir ett lite kort inlägg så här på morgonen för jag ska precis börja jobba!
jag har ju självklart 3 som operatör så jag har sämsta skiten så internetet har slutat fungera på telefonen så kan inte kolla någonting nu mera... skit kul? nej inte precis!
har ringt och tagit till den arga fannie och sagt att dom inte fixar det här så tänker jag tvinga dom att avluta min bindningstid. varit kund där i 3 år och ingenting funkar. men varit kvar för att det är billigt!
 
nu ska jag öppna butiken så
 
PUSSS :D ha en bra lördag och fortsatt trevlig helg :)
 
/ Fannie

:)

Vaknade upp på rätt sida idag faktist! Men riktigt trött! La mig i soffan och vid klockan ett klädde jag på mig och drog till Emelie för ett träningspass! Vi höll på i 45 minuter för båda var riktigt jävla trött sen gårdagens kvällsträning! Men vi gjorde det!
Nu har jag städat hela köket, lagat mat, ätit och diskat allt! Nu ska jag ta en lång skön dusch sen ska jag slappa hela kvällen och imorgon väntas jobb 10,45-20,15 långpass alltså! Jobbigt men det är pengar! :) så måste man se det! :)

Nu har jag tydligen lagt mig väldigt skönt i soffan men ska släpa mig in i duschen!

Puss
/Fannie


Godnatt

Nattblogg!

Jag ska nu försöka sova och klockan är 00,26 och jag börjar faktist bli riktigt jäkla trött men så kommer rädslan i lägenheten och jag har nu bestämt att en liten tv vid sängen är ett måste :)

Men kollar mest på blocket eftersom man kan hitta billiga där också! :)


Nu ska jag och min nalle sova :) tur att jag har den sånna här gånger !

Puss och godnatt
/Fannie


Träning, mat och fotboll

Dåligt dåligt dåligt av mig som inte bloggat idag! Men har jobbat 9-18!

Felicia sov hos mig igår så imorse så väckte jag henne klockan halv 8 för då var det dags att kliva upp och åka mot ockelbo för jobb 9-18!
Var trött på jobbet idag eftersom vi somnade sent igår men det gick bra ändå! Efter jobbet vad jag döö trött men ändå drog jag hem till Emelie för ett träningspass på 45 minuter! 20 min powerwalk på löpbandet i lätt uppförsbacke sen 20 min på spinningcykeln sen tränade vi mage :) mycket bra!
Nu har jag myst ner mig soffan med god mat och växlar mellan fotbollen och svenska Hollywood fruar på tv :) snart en dusch och fortsätta mysa i soffan och se massa tv! Och tänker ta mig världens längsta sovmorgon imorgon igen! Men på dagen blir det nog träning med Emelie :)

Puuuusssss
/Fannie


Måndag

Godmorgon kära vänner! Jag är så jäkla trött denna morgon... Ska jobba 12,30-20,15 idag så ska vila lite i soffan nu innan det blir frukost och sen börja fixa sig för jobb :) självklart har jag fått hosta igen men det går säkert över snart :)

Skriver mer senare! Nu vill jag ha morgonmys :)

Puss
/Fannie


Jacuzzi

Bilderna får tala för vad jag gör ikväll efter 1 timmes träning :)


Bloggtorka

Bloggtorka idag !! Jag är så jävla trött så jag ligger i soffan och kollar på film :)

Kvällen kommer nog spenderas med Emelie och vi ska träna och ha kvällsmys :)

Gårdagen var jävligt rolig måste jag säga! Började hos mig med Sophie var förbi hos Cissi en sväng och träffade lite gamla vänner! Riktigt trevligt, sen förbi mig igen sen till Anton en sväng, körde en drink på Kalles sen var det raka vägen mot allstar :D var överallt och ingenstans! Som det brukar bli när jag och Sophie går ut tillsammans :)

Nu ska jag vila!

Puss
/Fannie


Utgång

Ja nu kommer det klagomål för att jag inte uppdaterat på några timmar så här Sophie kommer ett till inlägg :)

Vad gör en 21 årig tjej klockan 15 en lördag innan en kväll som ska innehålla en utgång? Jo hon vilar sig så att hon är redo och jävligt taggad på att låta kvällen ta henne dit den vill :D woop
Som sagt så ska jag träffa Sophie vid 7 tiden och ja det säger väl allt? Och för er som inte vet så kan det inte annat än att spåra! Mer kan jag inte säga i risk för att min käre mor läser detta! Puss mamma du behöver inte vara orolig! Haha

Skulle åka till Valbo idag för att köpa nya skor för mina andra börjar bli lite slitna och jag älskar ju verkligen dom men då gör man så att man åker och köper ett par precis lika dana som innan! Bra fantasi Fannie! Ja vet ;)
MEN dom var ju faktist på rea!

Kan även meddela att jag fick det bästa mailet på länge idag! Boende och allt är klart för min USA resa :D nu ska jag bara boka flygbiljetter så åker jag i februari! Längtar man nått eller? Manhattan här kommer Fannie ! :))

Puss
/Fannie
Med risk för att det kommer ett inlägg senare som kan vara felstavat ! ;)


Lördag = utgång

Sov hos Felicia inatt! Vi gick och la oss typ halv 2 då satt båda och gäspa men hela kvällen var riktigt bra! Vi skrattade och hade riktigt roligt :) drack lite vin och skratta åt sånt som bara vi skrattar åt! La en ansiktsmask som vi fattade noll av men den var bra även fast vi gjorde lite fel;)
Men tack för en super bra kväll kära vän :)


Nu har jag precis kommit hem och ska vila lite innan jag drar mot gävle för en utgång med bästa Sophie! Skulle vara hundvakt åt lufsen men han fick följa med mamma och pappa till jobbet! Så nu se lite film sen rullar bästa saaben mot Gävle och den här kvällen kommer troligen inte sluta bra! ;) haha


Puss
/Fannie


Fredag och helgen är här!

Kvällen är här och jag sitter i frisörstolen (läs köksstolen) hos Felicia och blir klippt! Men hos frisören brukar dom fråga om man vill ha ett glas vatten, kaffe eller te! På denna salong så får man ett glas cider (7,0) hit ja jag börja gå oftare ;) haha kanon bra ställe detta! Något jag kan rekommendera!

Kvällen kommer få leda oss vart den vill men den kommer inte ta oss ifrån norra åsgatan men den kommer ju inte bli nykter! Vi har redan skrattat så vi nästan kissat på oss !! Hur kul kan man ha åt ingenting liksom ? Tydligen magonts kul :) lite chips, ostkrokar och alkohol! Detta kommer bli en super kväll! :)


Imorgon glider jag mot staden Gävle igen för att köra en rejäl utgång med Sophie! Kommer nog bli en awesome kväll som alla andra när vi umgås!


Puss mina vänner!
/Fannie

Nu kör vi! Slitna toppar bort! :)


Godmorgon

Godmorgon :D
Kan man bli lyckligare det är FREDAG :D en dag med jobb 10-17 sen umgås med Felicia! Kan Det bli bättre ? Nej tror inte det. Det är helg och jag är lycklig för det! Felicia ska klippa mig och sen ska vi ta ett glas vin och ha lite hemmaspa! Jag har sett fram emot detta så mycket eftersom vi inte träffats själva på några månader som vi alltid gjorde förr och hade galet roligt! Så nu är det dags och jag har förberett mig på att ha träningsvärk i magen imorgon.... Hahaha hoppas bara på att tiden på jobbet går bort :)

Nu ska jag äta frukost :)

Pussssss
/Fannie


Fredag

Nej nu säger jag godnatt! Somnar snart i soffan och jag vill vara pigg imorgon för då är det jobb 10-17 sen ska jag umgås med Felicia hela kvällen och det ska bli så trevligt! Antar att jag kommer skratta som bara vi gör så man har sådär jävla ont i magen efter :)

Puss
/Fannie


Tv kväll

Börjar bli en skön och rolig vana att sätta sig att blogga på kvällen när man kommer hem :) har duschat och nu sitter jag i soffan och tar det lugnt efter 11 timmars jobb! Riktigt trött faktist! Men ska se "hela Sverige bakar" och "fråga Olle" innan jag säger godnatt för idag!

"Hela Sverige bakar" är väl egentligen inget jag brukar se och tycker är sådär jätte roligt att se men finns inget annat att kolla på ;) jag tycker jätte mycket om att baka massor av olika kakor men att se dom där töntarna som bedömer kakorna är ju så jävla pinsamt! Nej diss på det programmet men går att se när man väntar på nästa program! :)

Och nästa program är "fråga olle" och det är ett program som jag tycker är roligt att kolla på för det finns så jävla sjuka människor ... MEN Det blir nästan för mycket konstigheter för att jag ska tycka att alla unga ska kolla på det! Det ska börjas i rätt stadie! Inte med att slå varandra?? Men självklart är det något som programmet innehåller så det är inget att klaga på! Bra program för se som vill utforska sitt sexliv! Och tummen upp för det! Och med det så ska jag faktist avsluta detta inlägg :)

Blir säkert ett till innan jag går och lägger mig :)


Puss
/Fannie


Torsdag morgon :)

Godmorgon godmorgon :) vaknar upp på ett strålande humör idag! Har drömt så sjuka drömmar inatt så går inte ens att förklara dom! Men har fått många timmars sömn iallafall och jag är laddad för ett långpass på jobbet! Dagarna går ganska fort när man vet att man inte kommer hem förns på kvällen! Och sover hos mamma och pappa inatt igen för att jag ska jobba imorgon också!
Hoppas på att jag blir ledig helgen iallafall! Och imorgon efter jobbet ska jag ju umgås med Felicia . Tummen upp för det! Längesen vi umgicks nu så hon ska klippa mitt hår som är en risbuske och sen ska vi ha lite "hemmaspa" gick så bra sist vi hade det så vi kör på det igen ;)

Klockan slår snart 8 och jag börjar om 1,5 timme. Men det är skönt att kliva upp en stund innan så man har lite tid att fixa sig på morgonen och inte stressa!


Hörs ikväll :)
Och hoppas att ni får en riktigt bra dag idag :)



Puuuuss
/Fannie


Kärlek och feedback

Såhär på kvällen så tänker jag faktist prata om kärlek! Jag ligger och kollar på something borrowed! Gillar den filmen så mycket! Jag känner igen mig så himla mycket i den! Så fort jag faktist blir "intresserad" av någon så håller jag det för mig själv och erkänner det knappt för mig! Men förstår ändå inte hur killen inte kan förstå genom mina "flörtningar" och tänker "han vill inte ha mig"! Jag går och håller på det sålänge tills jag tappar intresset själv!
Men på grey's anatomy idag så lärde jag mig att man ska säga till den man gillar att man faktist gör det, när som helst kan det vara försent! Jag tänker nu att jag aldrig ska vänta ut det en gång till... Men ändå tror jag att det kommer göra det! Tyvärr.. Otur i kärlek! Men dock även i spel...

Men en vacker dag möter jag mannen i mitt liv men jag tänker inte gå och vänta och vänta på den dagen, utan låta dagen vänta på mig! Tills jag känner mig hundra säker och redo! :)

Men den dagen är du min!

Och för att avsluta detta inlägg och denna på ett bra sätt så säger jag godnatt och sovgott alla mina kära läsare! Hoppas ni fortsätter följa mig! Och ge gärna lite feedback och säg vad ni vill veta eller vad ni vill att jag ska skriva om! Vill ni inte kommentera så skriv till mig mail
[email protected]

Puss
/Fannie

Det finaste jag har!


Slarvigt hår

Äntligen hemma i soffan :)
Är hos mamma och pappa i ljuvliga Ockelbo! Är här för att dom ska stänga av värmen i mitt lägenhetshus så då bor jag här ett tag :)

Imorgon är det jobb igen som står på schemat! 9,30-20,15 är den nya tiden!


Jag tycker om rufsiga frisyrer så idag har jag haft en "stilren" men ändå rufsig! Halv slarvig kan man säga!


Min frisyr :)

Puss
/Fannie


Onsdag och Lill lördag

Ja ännu en arbetsdag kryper sig på! Jag ska precis börja gå mot bilen och ta mig till Sandviken. Men jag har kommit på att det finns "måsten" på morgonen och kvällen som jag hatar!! På kvällen hatar jag att borsta tänderna! Jag gör det ju självklart men när man är sådär trött och vill bara gå till sängen och sova så måste man gå till badrummet först? Skit tråkigt. Och på morgonen innan jobbet är det att sminka sig!! Döööö tråkigt! Visst jag behöver inte göra det jag vet men jag vill ju faktist se levande ut när jag jobbar så inte kunderna blir rädda!

Nej nu är jag sen!
Bild på hur jag ser ut idag!

Och puss
/Fannie


Godmorgon

Ja godmorgon! Spelar ingen roll att jag somnade jätte sent inatt, jag vaknar lika tidigt iallafall.... Men jag flyttar mig bara till soffan och ser grey's anatomy och desperate housewives! Det räddar min morgon! Hade ju tänkt att gå ut och gå men eftersom jag knappt sovit något inatt så är jag så jävla trött :( får bli ikväll istället! :)

Ska jobba hos mamma idag, lika som igår, 14-18! Ska stänga idag igen så hon får åka hem lite tidigare!
Imorgon jobbar jag på Ica 10-20,15 och fredag 10-17! Som det ser ut nu så är jag ledig i helgen och det är ju riktigt skönt måste jag säga! Men det är nu det.. Kan vända jävligt fort det ;)

Men efter jobbet på fredag så ska jag umgås med Felicia :) väldigt längesen vi var själva nu! Hon ska klippa mitt hår först sen ska vi ha lite hemmaspa! Kommer bli en bra helg som det ser ut nu :)


Har även skrivit till en tjej som har en tv som inte är för stor och inte för liten! Som jag kan ha vid sängen! Men måste fundera lite!


Puss
/Fannie

Mina nya pyjamas byxor som jag myser sönder i! En fin helgrå t-shirt till :)


Natt blogg :)

Ja klockan står på 01,32 när jag börjar skriva detta inlägg! Och jag är pigg, kan inte sova.... Älskar verkligen min säng, skönaste som finns och brukar somna som en stock så fort jag lägger mig! Men jag tror att jag saknar att ha en tv vid sängen? Hos mamma och pappa har jag ju datorn och av någon anledning så lämnar jag jämt den där! Så har inte att kolla på här i sängen... Stort problem ! Måste skaffa en liten tv!!

Annars ligger jag tyst i sängen vilket gör att jag inbillar mig massa ljud och det gör att jag inte kan Sova! Men nu måste jag somna, ska faktist åka och kolla på skor imorgon innan jobbet, om jag orkar :) puss och godnatt ! Eller snart kan man säga godmorgon ;) haha


/Fannie


Oct. 09, 2012

Ja nu är det kvällsmys :)
Jag har ljus i hela lägenheten och jag har krupit ner i soffan i min nya pyjamas som jag har köpt idag! :)

Nu ska jag tvätta av mig allt smink med alla produkter jag visade igår! Ska kolla på Hollywood fruar och sedan är ännu mer bra program som jag ska se!

Jobb imorgon igen 14-18 sedan ska jag spendera några nätter i Ockelbo eftersom jag ska jobba på Ica OCH dom stänger av värmen i min lägenhet under ett dygn och jag vägrar att frysa!

Puuuuuss
/Fannie


Skönhet

Tänkte att ni skulle få se ett bättre resultat av mina läppar med och utan läppglanset :) har en före och efter bild som kommer i slutet av inlägget! Ni ska även få se ett till skönhetstips :D denna gång torrschampo! Jag använder faktist ett från ÖoB som endast kostar 29kr, min kära vän Madde visade mig detta och sen dess är jag fast! Jag använder den jämt jämt! Den får även mitt hår som är ljust att se ljusare ut! Tycker jag då! :) men även det får ni en bild på! Skynda att köpa så slipper ni duscha håret så ofta! Sliter hemskt mycket! Och det är inte bra!

Men här har ni bilderna så skriver jag mer senare :) puuuuuss!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1377319/images/2012/pic_50745caae087c3386365a2eb.jpg" class="image">


Rosa bandet

Ja nu sitter jag på jobbet :) börjar med att äta mat! Det är väl bra?! Haha

När jag åkte hemifrån i morse så lade jag ner min matlåda med min goda lasagne i en påse och skulle gå till bilen men i sista sekund så kom jag på att jag måste ha med jobbnycklarna!! Och då glömmer jag självklart matlådan! Bra jobbat Fannie!!!! NOT! Så nu sitter jag och äter nå äckliga pannkakor ;) nä dom är goda men godare med hemma gjorda... När jag var på Konsum och köpte dom här pannkakorna och hämtade ut ett paket åt mamma så såg jag även massa skyltar för rosa bandet och bestämde mig för att slå till på ett! Så nu har jag en på min gröna jacka och det är jätte fint och ännu finare känns det att bära det! Kom igen köp ett Du också om du inte har ett! Och har du ett så köp ett till! Jag vill ha på alla mina jackor! Och ja jag vet att jag kan flytta över den jag har till dom andra! Men ju fler jag har ju mer pengar går det till forskningen! :)

Mitt :)

Puss
/Fannie


Ännu ett tips

Ja nu åker jag mot jobb i Sandviken på Hemtex! Ska jobba 14-18! Ska stänga åt mamma så hon får åka hem tidigare!

Ett till tips till alla er som vill ha fylligare läppar :D to faced lip injection är det bästa jag testat! Som ni ser på bilden på mig så har jag mycket fylligare läppar än vad jag har i vanliga fall och det är tack vare mitt lipgloss :) lägger ut en bild på det också! :) finna förövrigt på eleven.se :)


Ännu ett tips från Fannie! :)

Puss
/Fannie


Tips från Fannie

Godmorgon allihopa :)

Min "jätte" långa sovmorgon blev till klockan 10 plus att har vaknat 3 gånger tidigare denna morgon.... Men jag har endast flyttat mig till soffan och kollar på desperate housewives :)

Jag har faktist börjat vara jäkligt pigg på morgonen nu, även igår när jag vaknade halv 8! Mitt lilla knep till detta är att dricka c-vitamin på morgonen! Känns som att det även hjälper mig från att bli sjuk! :) på bilden ser ni den jag använder !

Tips från Fannie ! :)

Puss
/Fannie


Godnatt

Imorgon tänker jag ta mig världens längsta sov morgon och inte göra någonting innan jag ska jobba 14-18 på Hemtex :) så godnatt på er!


Snälla ni :)

Första dagen på månader jag bloggar och många läsare redan! Kom igen och följ nu! :)

Ny design på gång :D

Puss


Produkter

Som jag sa i det tidigare inlägget så har jag köpt nya ansiktsprodukter för rengöring idag! Här kommer en bild på vad jag köpt idag av min käre vän Sophie !!

*Den rosa används för rengöring på torr hud!
* Den blåa är ansiktsvatten!
* Den genomskinliga är mascara bortagning!
* Och självklart är den runda vita en ansiktskräm som används efter!

Eftersom jag själv är jätte dålig på krämer och rengöring så gör jag bara som Sophie säger :D


Puss och godkväll på er kära vänner :)
/Fannie


Helt vanlig måndag :)

Vääääldigt längesen jag bloggade nu!!

Några månader sedan!
Men nu får vi se om jag kommer hålla igång det här igen :)

Idag har jag varit på sjukhuset med min tumme som har ett trasigt ledband ...
Sedan åkte jag till Valbo och handlade av Sophie på kicks! Ny ansiktstvätt och kräm! Ska testa nu i några dagar och får se vad jag tycker om detta :) ni kan få se vad jag använder senare!


Puss!
/Fannie


RSS 2.0