Aug. 30, 2013

Ledig idag vilket betyder att man kan sova tills man vaknar av sig själv och slipper anpassa sig till klockan :) mycket skönt måste jag säga. Ska snart kasta mig ur sängen ändå för jag ska hinna fixa lite innan jag ska gå till tåget och åka mot jobbet, men Inte för att jobba utan för att äta lunch med Emil och lina :) det ska bli mycket trevligt!

Nu massa fix!
Puss
/Fannie


En förklaring av alla blandade känslor

Det är blandade känslor hela tiden här borta i Stockholm...
Varje dag kollar jag hur många dagar det är tills jag får flytta hem även fast jag redan vet! Flera gånger om dagen går jag in på appen (days until) och hoppas att den har tickat neråt! Varför jag känner på det här viset vet jag inte, men att jag är/har varit sjuk så känns allt mycket värre!
Samtidigt som längtan hem tagit över min kropp så kommer även "paniken" över att lämna dessa underbar människor här.

Fick ju även ett jobberbjudande här i Stockholm till hösten men bestämde mig för att inte ta det pga att jag inte vill bo kvar här.
Min barndomsvän Anna sa en gång till mig att hon inte var skapt för att bo i små byar (Ockelbo) då hon bott i Oslo och new york. Efter detta halvår i sthlm kan jag säga, jag är skapt för små byar! Jag gillar absolut inte stressen i Sthlm alla har bråttom överallt och springer och knuffar sig fram! Nej tack till det. Ockelbo, jag saknar dig!

Nu är det alltså fr.o.m imorgon 29 dagar kvar tills jag jobbar min sista dag och får flytta hem. Jag längtar, men oj så mycket jag kommer saknar alla här! Nu ska jag ändå ta vara på dessa 29 dagar men min kropp säger bara "låt det gå fort"..
Att kastas fram och tillbaka i tankarna om hur jag ska tackla allt detta gör att min kropp blir stressad! Nu måste jag bara finna lugnet i mig själv och stå ut sista tiden!

Men kommer jag känna samma sak när jag flyttar? Panik över att lämna detta?


Mamma, Pappa, lufsen och alla mina kära vänner! Jag saknar er så himla mycket!

Puss
/Fannie


Aug. 26, 2013

En hel dag på grönan'
Roligaste på hela sommaren :)

Fortfarande vet ingen nått om varför mina njurar krånglar... Hoppas på svar snart!!



Åkte eclipse 2 gånger ;)
Puss
/Fannie


Aug. 22, 2013

Kokat hummer på restaurangen idag till skaldjurskvällen imorgon :) första gången jag höll i en levande hummer :p tycker dock lite synd om dom som får dyka rätt ner i kokande vatten! Men men gjort är gjort :p

Nu är det godnatt!
Till sjukhuset imorgon för nya prover! Jävla krångel hela tiden!

Puss
/Fannie


Aug. 21, 2013

Seriöst så vet jag inte vad som händer med min kropp :/ jag har haft feber en vecka, och de kom fram till urinvägsinfektion och jag käkar penicillin men jag blir nästan sämre i febern men bättre i njurarna! Är det min hals som spökar? :/ så jävla less!! Ska försöka få mig lite sömn! Godnatt

Puss
/Fannie


Aug. 21, 2013

Ligger i sängen och är jävligt trött på att vara sjuk!! Men imorgon är det jobb igen. Köra ett stängningspass och sen är det ju helg och massa event på g på klubben! Jävligt roligt ska det bli faktiskt! Så roligt att jobba när det händer en massa!

Snart kommer Jessica hem och då blir det till att snacka av sig efter denna dag!


Puss
/Fannie


Aug. 21, 2013

Godkväll alla mina kära vänner!

Senaste nytt!!
Urinvägsinfektion.. Varit till doktorn idag och mycket riktigt, har fått urinvägsinfektion... Penicillin utskrivet och uthämtat! Det jobbiga är att jag har sjukt ont i halsen också så jag antar att när detta är klart så lär jag väl tillbaka till doktorn! Om ni undrar om jag är less så kan jag ge er ett svar direkt! JO DET ÄR JAG!!!

Det enda som lyste upp denna dag är att vi faktiskt bokade resa idag :D Jossan, Linnea och jag drar den 19 oktober till playa del ingles på Kanarieöarna :) jävligt skönt ska det bli! Känns som jag är värd detta! Hihi!

Ledig imorgon så ska vila hela dagen om jag inte tar en promenad för att få frisk luft! Helt slut i kroppen och jag fattar seriöst inte vad den vill säga mig! Mår som en påse skit och så fort jag rör mig så blir jag alldeles varm och yr, känns som jag vill svimma! Jaja! Det löser väl sig. Man får säga så...

Nu måste jag sova så kroppen får vila!
Puss
/Fannie


Aug. 19, 2013

Måndag och ny vecka!
Dock börjar jag denna vecka med att vara hemma och vara sjuk .... Inte alls roligt om man frågar mig!
Febern vägrar ge sig helt men känns som att jag kanske börjar bli lite piggare och återgår till jobbet imorgon! Behöver pengarna ni vet ;)

Blir bara film mys idag så nu ska jag slå på nästa film medan elektrikern fixar ett el uttag i vardagsrummet :)
Och idol börjar ikväll! Hoppas han är klar med uttagen så man kan se det :)

Puss
/Fannie

Saknar alla där hemma och saknar att busa med lille Liam :)


Aug. 15, 2013

Godmorgon mina kära,
Idag är jag riktigt jäkla trött, har nästan inte sovit något inatt så det har varit riktigt jobbigt. Jobbig dag igår av olika anledningar så bearbetat allt inatt känns det som :/ som tur är så börjar jag inte förrän 1 idag och jobbar till 9 så det är riktigt skönt! Hade varit jobbigt att vara på jobbet 7 imorse...
Klev ändå upp ganska tidigt idag så jag hann duscha, dock la jag mig i sängen nu igen för jag har lite tid på mig att vila ;) ska snart slänga mig upp igen innan jag somnar om!
Laddar för jobb idag, fredag och lördag och lördag är långpass. Men vad gör det när man är ledig söndagen liksom ;)
Pengar, pengar, pengar :)


Puss
/Fannie


Aug. 14, 2013

Godmorgon godmorgon :)

Vaknar upp med feber idag igen, även halsen gör ondare. Jag orkar verkligen inte bli sjuk för jag behöver jobba för jag behöver pengarna ;) ska ta och dricka lite vitamin well så blir jag pigg och orkar med även denna dag :)


Nu ska jag snart kliva upp ur sängen och bege mig mot jobbet :) men det är jävligt varmt och skönt här så det tar emot att va tvungen att kliva upp :p

Hoppas ni får en toppen dag :)
Puss
/Fannie


Aug. 13, 2013

Jobbig dag idag, jobbat med feber men med lite Alvedon så går det bra :) dock så börjar jag få ont i halsen :( men nu hoppas vi på att det inte blir värre!

Dock så märks det nu att det börjar gå mot höst :/ 13 grader när jag går hem på kvällen, helt svart ute och nästan så man är lite mörkrädd :p

Nu ska jag sova som en stock :)

Puss
/Fannie

Det här mörkrätt går jag hem i om kvällarna :p


Aug. 09, 2013

Min lediga dag spenderas på ett bra sätt, lång sovmorgon, promenad, storhandling, tvättning, städning och TACOS :D ska bli så himla gott med tacos senare:)

Imorgon är det jobb igen, 11-19 sen söndag 7.30-15.30 sen är jag ledig på måndag och sen jobbar jag resten av veckan :) så kommer troligen bli dåligt med bloggning då!

Sanna ringde iaf idag, det var jätte roligt och skönt att höra hennes röst :) saknar henne så det gör ont i mig! Nästan henne jag saknar mest! Min kusin och min bästa vän! Henne kan man prata om allt med :)


47 dagar kvar till hem flytt! Bara för att jag längtar nu så kommer det troligen bli jobbigt då att lämna Sthlm och jobbet!

Och flisan var ju sjuk när hon flytta härifrån och det är värre nu :( håller tummarna för att hon ska bli frisk snart!
Krya på dig flisan :)

Puss
/Fannie

Mys dag!


Aug. 06, 2013

Nu ska ni få förklarat en gång för alla varför det varit dåligt bloggande!

Jag har varit hemma en helg och träffat min familj och mina vänner, hann inte träffa min släkt denna gång tyvärr bara några få av er! Just då prioriterade jag mitt hembesök...

Sen så är det såhär!
Jag är kvar själv här. Felicia har sagt upp sig och flyttade hem nu ikväll, det är tråkigt för hon har varit som min familj här borta så det känns lite tomt då jag redan möblerat om i det rum som var vårt som nu är mitt. Idag gjordes det klart att jag kommer jobba kvar till den 25e september och sedan är det dags för mitt flyttlass att rulla hemåt. Resten av tiden så kommer jag tänka så att jag verkligen ska fixa detta! Jag ska vara den som slutar med flaggan i topp och jag kommer känna mig som en vinnare!
Med detta så menar jag absolut inte ont mot Felicia, hon mådde inte bra här och då bestämde hon sig för detta och jag hade gjort exakt samma sak i hennes situation! Jag känner bara att jag vill fullfölja detta, jag kommer vara så stolt över mig själv efter detta, jag kommer växa som person.

Nu vet ni hur allt ligger till!
Jag kommer vara stockholmare ett tag till iaf!


Ensam är stark
Puss
/Fannie


Aug. 06, 2013

Längtar


Aug. 03, 2013

Glassar hemma på Rabo :) man kunde haft det sämre, om man säger ;)

Puss
/Fannie


RSS 2.0