May. 28, 2013

Har inte jätte mycket att skriva idag tyvärr! Jag jobbar, jobbar och jobbar hela tiden nu. Ledig på torsdag nästa gång. Ska väl försöka ta mig till Nacka då och köpa lite saker som jag behöver.
Nu ligger jag och drar mig i sängen och funderar på om jag ska ta steget och kliva ur sängen! Börjar 1 idag och stänger 21 så det blir ännu ett kvällspass.

Nu ska jag blunda några minuter till :)
Puss
/Fannie


May. 25, 2013

Blev 13,5 timme på jobbet idag! Va där 6 och åkte hem halv åtta. Nu sitter jag och Jessica på altan altan och käkar Västerbottenpaj som vi fick på jobbet och jag med ett glas vin! Ska käka klart sen in i duschen och sen är det sova. Imorgon är det jobb 10-19 men det kommer vara så sjukt mycket folk så jag måste få mina timmar sömn!

Puss på er och jag saknar er alla där hemma :)
/Fannie


May. 25, 2013

Åkte på jobb imorgon lördag så börjar 6.15 och chefen bjuder på taxi till jobbet för att tågen inte går! Så taxi beställd till dörren 6.00 imorgon! Inte så jobbigt :p
Nyss kommit hel från aw med några från jobbet så nu är det godnatt!!!


May. 23, 2013

Haft mina svackor men just nu är jag glad att jag tagit mig igenom allt och fortfarande är här för jag är stolt över mig själv för detta.


May. 23, 2013

Ledig idag! Och har tyvärr inte gjort många knop. Vädrar lägenheten och sängkläder och ska tvätta ikväll! Men nu funderar jag på att gå till bryggorna och njuta av utsikten en stund :) lite friskluft kan jag behöva nu :)


May. 20, 2013

Vilka jävla dagar...

Inbrott på jobbet, tjuvar på gården, ambulans till sös och brandlarmet gick igår för vi skulle laga mat... Som tur var så kom inte brandkåren för då hade vi avverkat allt inom SOS.. Men larmcentralen ringde för de såg att larmet gått och grabbarna på övervåningen sa att det var lugnt. Tjejerna skulle bara laga mat :p

Stängde idag på jobbet och sa tusen gånger till mika att något var fel i kroppen för jag glömde saker och var virrig, mycket riktigt när jag larmat och gått till tåget så kommer jag på att jag glömt att låsa in pengarna så det var bara att traska tillbaka, larma och låsa upp alla tusen dörrar och ska lägga in pengarna.. MEN. Det visade sig att jag av automatik redan lagt in pengarna så jag hade ju inte behövt gått tillbaka.. Ibland blir jag less på mig själv. Men som sagt, huvudet klev aldrig ur sängen imorse... Väl hemma så har jag fått världens hosta igen så jag hostar sönder det jag redan hostat av i ryggen och tycker att hostmedicin vore bra. Ställde mig i duschen och känner att något är fel. (Samma känsla som på jobbet) och jag kliver ur och kräks som ett svin.. Så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska försöka sova för att vakna upp och ha en bättre dag imorgon än denna...

Långt samtal med Jossan idag också och det behövdes! Värmer i hjärtat att höra hennes röst :)


Puss och godnatt
/Fannie


May. 20, 2013

Grattis till vm guldet grabbar! Det var skaplig stämning på duvnäs udde. Iaf hos oss :) nu sooova!

Puss
/Fannie


May. 19, 2013

Klockan är 6, jag är vaken, jag har klivit upp OCH jag är klar för jobb.... Vad har hänt? Men jag har sovit 4 timmar så jag är så sjukt jävla trött... Jag ska köra ett pass på 8-15.30 nu sen ska jag stupa rätt ner i sängen igen och sova för jag börjar 1 imorgon och det är guld värt!
Nu ska denna trötta kropp göra lite nytta!

Godmorgon
Puss
/Fannie


May. 18, 2013

Det blommar fint här i huvudstaden, doften är himmelsk och det är oerhört fint! Även om en bild aldrig kan visa hur det egentligen är så tänker jag ge er ett liten kik ändå :)

Jobb idag och imorgon är det jobb igen! 7,30-15,30 och tåget går 6.30 bara för att innan 20 juni så går tågen så jävla dåligt. Men en timme tidigare på jobbet är väl kul? :p bara lite längre frulle helt enkelt ;)

Nu bubbel och film med engan :)

Puss
/Fannie


Tror på regn

Ja nu sitter jag och väntar på tåget mot jobbet. Ska bli skönt att komma igång igen efter allt som varit! Dock är det jätte kvavt så jag tror faktiskt det kommer börja regna idag. Men det blåser lite så får se vad vädergudarna hittar på! Hoppas på soooool :)

Puss
/Fannie


May. 17, 2013

Hej från soliga och gröna saltis :)
Jag mår lite bättre idag och har städat lite i lägenheten. Det behövdes kan jag säga. Men såhär efter så gör det ont i ryggen men smällarna man får ta. Nu sitter jag altanen och det är jävligt varmt ute. Sitter i linne och fryser inte ens litegrann. Ikväll blir det fredagsmys för min del iaf för imorgon väntas det jobb 10-17. Ska bli skönt att vara tillbaka igen.

Men ha det bäst

Puss
/Fannie


May. 16, 2013

Ja som ni kanske redan vet så blev det ambulans för mig igår. Raka vägen till Södersjukhuset för att ta massa prover! Anledningen var att jag var hemma och var sjuk och hade varit till Nacka sjukhus på dagen och fick hostmedicin men när jag gick ut bara utanför dörren för att sängen började bli tråkig så kände jag att något hände så jag gick in och sen svimmade jag och vaknade till och sen svimmade igen! Efter det låg jag i ambulansen påväg till sjukhuset. Väl framme så pumpade dom in massa saker i mig samtidigt som dom tog massa prover och det dom trodde sen var att jag hade en propp i lungan... Mina söta sambos kom förbi efter jobbet för att se hur jag mådde och var kvar till halv 12 medan jag låg kvar och lyssnade på alla sjuka människor och väntade på svar!
Provsvaren var rätt okej så de ville utesluta proppen men jag skulle vara uppmärksam nu vad som händer så de inte är nått. Men jag har iaf troligen hostat av massa saker i ryggen därav smärtan. Nu ska jag vila hela dagen och jag är fruktansvärt hungrig på maaaat!!!!

Puss
/Fannie


May. 14, 2013

Hostade till nu ikväll och det bara högg till i bröstet.., nu har jag jätte ont i ryggen och bröstet... Blir att ringa en rådgivning imorgon och försöka få någon hjälp med vad jag kan göra för jag orkar inte med detta.... Kan inte ens andas utan att det kittlar i halsen och jag får hostattack och på det så hugger det i bröstet.. Kräkts 3 pga detta idag... Nu orkar jag faktiskt inte med detta längre! Måste försöka sova några timmar!
Pussss
/Fannie


May. 14, 2013

Blev Inge jobb idag! Jag har legat helt däckad hela dagen och har världens ret hosta samtidigt som det gör hur ont som helst i halsen när man ska hosta! Inget går ihop just nu.. Haft feber idag också men rösten är lite bättre. Man hör vad jag säger nu iaf! Men är ledig imorgon så ska vara tyst då också och vila så jag är pigg till torsdag för då är det jobb igen :)
Nu väntar jag in mina sambos för dom stänger idag!

Puss
/Fannie

Så mycket men ändå så lite...


May. 13, 2013

Orkar inget just nu.., varit förkyld i mer än en vecka! Nu har jag stämbandskatarr och förjävlig hosta... Jag ska försöka ta mig igenom morgondagen sen är jag äntligen ledig på onsdag och då ska jag inte prata på hela dagen....


Puss och godnatt
/Fannie


May. 13, 2013

Självklart var det inbrott på jobbet natten som var, men de fick Inte med sig allt för mycket. Tack och lov! Men min fråga är vad dom skulle göra med olivoljan och saxen?! Har fått suttit idag och skrivit vad jag vet som försvunnit eftersom det är jag som fyller kylarna till kvällen, efter en dag på jobbet så blev det iaf personalfest och vi körde golfbil och allt men vi åkte hem tidigt flr Felicia ska öppna imorgon och när vi kommer hem så möter vi en skum bil som även har hyresvärdens grejer i bak så vi ringer henne och springer hem och det visar sig att de plockat på sig lite saker, men det var en hel king cab med saker så de tog sig nog en runda och tog saker de tyckte de behövde! Men har isf stått ute och pratat med polisen ett tag, men nu är det dags att sova! Goooodnatt! Jobb 13-21 imorgon!



Puss
/Fannie


May. 12, 2013

Idag har varit en dag med blandade känslor men fortfarande bra. Som ni har förstått så har jag varit deppig länge och jag kan erkänna att det är fler dagar jag tänker på att bryta det här och åka hem än att stanna men ändå överväger det att stanna pga att jag behöver detta. Jag behöver det här för att växa i mig själv. Jag var inställd på att jag skulle förlora min hund men ändå så har han varit det bästa som hänt mig sen jag var 7 år. Men jag försöker se alla dom bra stunderna vi haft tsm och sluta tänka på allt det tråkiga. Vi alla i familjen har vetat att den dagen då vi förlorar honom en dag kommer men ingen kan föreställa sig hur det kommer vara. Men vi hoppas att du är med oss ett tag till och att jag får träffa dig när jag kommer hem på marknaden för det skulle betyda så mycket för mig.

Nu slutar vi deppa och sover några timmar och laddar för ett jobbpass och efter det avslutningsfest för viktor som slutar hos oss på onsdag.



Godnatt puss
/Fannie


May. 11, 2013

Lördagsmys på altanen:)


May. 10, 2013

Mister jag dig, mister jag en bit av mig.


May. 10, 2013

Ja ska man bli lite positiv kanske?
Gjorde min första stängning helt själv precis nu! Gick riktigt bra skulle jag vilka säga. Var inte så mycket folk så det gick fort att klappa ihop allt! Men man kommer väl på något man glömt ändå när man kommer hem. Som tur är så kommer Securitas dit efter oss och kollar all låsning men jag har larmat och fixat allt. Jobb imorgon 10-17, söndag 12-19 (stängning) sedan lite fest för Viktor som slutar och måndag jobbat jag 13-21 som det ser ut sen ledig tisdag vilken behövs när man mår som en påse skit...
Krya på dig lufsen, jag älskar dig av hela mitt hjärta och du är min skatt!

Nu ska jag hem och sova!!!!!!

Puss
/Fannie


En förklaring

Ja, nu ska jag förklara varför allt är så upp och ner på denna blogg.
Jag är mamma och pappas lilla flicka, har alltid varit och kommer alltid att vara. Jag har alltid sett min framtid hemma i Ockelbo eller Gävle,nära mamma och pappa. Jag behöver dom hela tiden i mitt liv så jag kan verkligen inte bo långt ifrån dom.
Nu är min hund dålig och jag är 20 mil ifrån honom och det känns förjävligt! Jag vill bara hem till honom och pussa på honom för att jag är livrädd att mista honom. Samtidigt är jag glad att jag tagit den här chansen att flyttat till Sthlm och säsongsjobbar denna sommar. Har det otroligt bra här borta, roligt jobb, bra kollegor, bra jobbtider och det känns som att jag växer i mig själv! MEN samtidigt är det något som drar i mig och gör att jag längtar hem. Men jag ska fullfölja detta så är det bara.


Puss
/Fannie


May. 09, 2013

Jag äskar dig mitt hjärta


May. 09, 2013

Sååå trött idag! Men nu har klockan precis ringt och jag ska börja fixa mig för ett långpass på jobbet, 10-21.... Men tiden går så fort på detta jobb så det är ingen fara :)

Puss och godmorgon
/Fannie


Mormor 70 år

Idag vill jag säga grattis till världens bästa mormor som fyller 70 år idag :)
Grattis mormor och hoppas att du haft en underbar dag :)

Puss
/Fannie


May. 06, 2013

Att få samtalet om att du är sjuk, att vi inte vet om du är kvar länge till, ovissheten tar död på mig, jag älskar ju dig! Av hela mitt hjärta. Jag är inte hel utan dig <3


May. 06, 2013

Feber dag, tråkig dag, värdelös dag!

Felicia in action på jobbet!


May. 05, 2013

Tillsammans klarar vi allt!


May. 05, 2013

Påväg hem från en rolig kväll men nu saknar jag min hund så jävla mycket!

Saknar dig min älskling :)


May. 04, 2013

jag kan ju berätta att jag cyklade runt området här idag, till Ica och handlade lite sen hem och om någon timme ska jag in i duschen för det vankas lite fest ikväll :) eftersom vi jobbade på sista april så blev det Inge fest så vi festar idag istället :)

Tack för mig, hej!

Puss
/Fannie


May. 04, 2013

Det enda jag orkar skriva just nu är att jag är så sjukt trött efter 13,5 timmar på jobbet. 9-22.30 köttade vi idag och det var så sjukt roligt, bästa cheferna, bästa medarbetarna och bästa jobbet :) jag bara älskar att jag tog denna chans! Jag må längta hem till allt. Men detta är mitt bästa beslut i mitt liv :) erfarenheterna efter denna sommar är meriter.
Tack mika, anso och Viktor som lät mig jobba åt er denna sommar :)


Och cheferna gav oss en flaska cava efter dagens jobb :)
Fest imorgon!

Puss
/Fannie


May. 02, 2013

Tröööööööött,
Ja så känner jag mig just nu!
Jobbade visserligen bara 12-18,30 men det var mycket att ta in idag! Kört kassan hela dagen så huvudet måste få bearbeta det här över natten så tar vi nya tag imorgon. Jobbar 9-19 imorgon men det är after workare som kommer på eftermiddagen så jag antar att vi kommer vara kvar längre men det här är så roligt så det gör absolut ingenting :) känner att det här kommer jag njuta av i sommar. Jobba jobba joooobba. Tjäna pengar på ett roligt sätt! Kan det bli bättre? Tror inte de!

Idag fick vi med oss hem riktigt fint black angus kött från jobbet som mika tyckte vi skulle provsmaka så det blev fin middag på duvnäs-udde idag med ett glas vin till det :)
Klockan är nio men min kropp känner att det är sovdags snart! En film på det här sen är det godnatt :)

Puss
/Fannie


May. 02, 2013

Ligger och slappar i sängen så här på morgonen :) ska snart ta mig en dusch och göra ansiktet till ett ansikte och sen äta frulle! Börjar 12 idag så jag har lite sovmorgon. Tåget går kvart över 11 så måste gå vid kvart i 11 typ! :)


Nu dusch sen mot jobbet :)

Puss
/Fannie


May. 01, 2013

Då har man sprungit till jobbet idag på min lediga dag men ska åka tåg hem med mina sambos! Var så tråkigt hemma så kan lika gärna vara på jobbet ;) dricka lite Loka och chilla!

Ikväll blir det nog lugnt och jobb imorgon 12-18 och fredag 10-18! Blir kanooon :)
Pratade med mamma och pappa idag och det är alltid lika skönt att höra deras röster och veta att dom mår bra :) och veta att lufsen mår bra!


Puss
/Fannie

Träningsbana, sjukt fint ställe!


RSS 2.0