Glömde

Glömde skriva att produkten kostar 399kr burken ich räcker till 21 portioner :)


Kost

Jag är inte bäst på det här med kost och allt sånt men jag har testat en produkt som heter herbalife ! Du kan med detta ersätta 2 måltider om dagen! Smartast att ta frukost och lunch att byta ut!

Förslag 1
* du tar 2,5-3 dl mjölk, juice, yoghurt eller något annat flytande du vill blanda i.

* har i 2 msk herbalife pulver och skakar, klart att äta.

Förslag 2 mitt sätt
* 2,5-3 dl yoghurt
* mixar ner hallon (du kan ta vilka bär du vill eller frukter)
* har i 2 msk herbalife pulver
* KLART

med denna "smootie" får du i dig alla vitaminer och mineraler kroppen behöver!

Bilder på vad jag har i :)


Snart helg

Paketet till Sophie är inslaget och klart för att ges bort :) får se om hon tycker om det men det hoppas jag! Annars får hon ta det och va tyst bara ;) haha

Längtar som fan till lördag då jag äntligen ska få festa med min pärla igen! Var så jäkla längesen nu! Vi är vana att ses varje helg men nu vet jag inte när vi sågs sist! Det blir en bra såklart ;) det vi kommer komma ihåg!

Ska hjälpa mamma imorgon på jobbet igen efter att Emelie hjälpt mig med handlingen! Storhandla är ett måste! Det ekar i min kyl! Finns ingenting där i! Eller jo smör, juice och champinjoner! För det är ju jätte gott ihop! Kan liksom göra så mycket mat på det! NOT! Var inte så hungrig ikväll så blev bara varma mackor! Hade lite riven ost i frysen så blev super middag ;)

Imorgon hoppas jag på att kunna ge er ett kost tips! Jag har beställt hem en produkt jag ätit förut! Man kan byta ut 2 måltider om dagen mot denna produkt och den är myyycket godare än alla äckliga soppor som säljs!

Nu ser jag böda camping, sen är det hela Sverige bakar final och sen fråga Olle! Sen sova!


Puss
/Fannie


Torsdag

Bloggas dåligt här jag vet! :p
Men igår var jag och hjälpte mamma en sväng på jobbet! Och ska göra det även idag. Lägga in lite varor, hjälpa lite kunder osv. Kan inte göra så mycket med armen! Men tre timmar på jobbet är lagomt. På måndag ska jag även byta gips, det jag har nu är liiite för stort eftersom de gipsade när jag var svullen! Men nytt och fint ska på! :)

På lördag ska vi fira Sophie som fyllt år! Har dock inte bestämt vad jag ska ge och kan ju inte skriva mina idéer eftersom hon troligen läser detta! Men vi får se vad som blir inslaget ;)

Nu måste jag börja fixa mig eftersom det tar ett tag med vänster armen att sminka!

Imorgon ska även Emelie hjälpa mig att handla lite! Jag kan ju inte bära påsarna själv så det är bra att ha en assistent ;)


Puss så länge
/Fannie


Sanning

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej


Hej igen

Jävligt dåligt med updates men är mycket annat nu! Jag går runt med en arm som är ett paket och ja det går åt helvete för det kliar och spänner!!!
Men 5 veckor kvar. Wiho

Ska sova nu och imorgon ska jag försöka träna lite :)

Puss
/Fannie


Grattis Sophie

Och grattis på födelsedagen världens bästa Sophie :D hoppas du haft en riktigt bra dag :)


Återkommer när jag mår bättre

Ursäkta för dålig uppdatering men jag ligger i sängen med värk i armen och magkatarr av värktabletterna så inget går åt mitt håll.... Tack och hej

Puss
/Fannie


Gips är tråkigt

Såå tråkigt att bara ligga i sängen och vara pigg.....


Aj

Jag har lite värk men jag lever! Så mycket orkar jag skriva!

Bjuder på bilderna jag skickat till Sophie :)

Puss
/Fannie


Operationsdagen

Har precis tagit mitt sista glas vatten för några timmar! Nästa får jg ta när jag vaknar upp efter operationen vid ungefär 4 idag! Hoppas på att detta går bra! Nu ska jag se lite tv innan bilen rullar mot sjukhuset :)

Puss
/Fannie


Godkväll

Blir ett kort inlägg såhär på kvällen!
Jag ligger i soffan och ser Beck och är jätte trött :/ har duschat i medlet man ska göra innan operation. Det sliter som fan på håret, det är alldeles risigt nu... Men men hår inpackningar får rädda håret sen :) tänker inte borsta håret så länge som jag fick göra ikväll. Så tovigt. Men duschsvamparna gick bra men det luktade inte så jätte gott! Men nu ska jag fortsätta se Beck!

Puss
/Fannie


dagen innan dagen

Dagen innan dagen med det stora D:et är här!
Jag har precis läst igenom allt om hur man ska använda duschgrejorna ikväll och imorgonbitti.
ska snart gå och bädda rent i sängen för det ska man också göra! så det inte finns för mycket bakterier.
många undrar om jag är nervös. men nej det är jag inte, inte än iallafall! jag kommer nog hinna bli det tills imorgon. när jag tas till operationsrummet kommer jag nog bli nervös men pappa kommer att vara med mig så länge han får så det ska nog gå bra!
 
idag har jag bara slappat och umgåtts lite med sanna. vi låg och kollade på tv bara och tog det lugnt. det är det man ska göra på söndagar! för er som inte förstår det.
 
 
nu ska jag bädda sängen för jag ska lägga mig tidigt ikväll.
 
Puss
/Fannie

Skaffa aldrig 3

Jag hatar 3 ! Jag hatar 3 ! Jag hatar 3 ! JAG HATAR 3 !!!!

Nu är min telefon trasig som jag skrivit tidigare jag kan svara när ni ringer mig men när jag svarar så hör ni inte mig. Men jag hör er!
Nu har jag gjort en skadeanmälan hos 3 försäkring och de ska godkänna innan jag lämnar in den på lagning! MEN !! Jag fyllde i alla rader och skulle beskriva vad som hänt och vad felet är! Men när jag gjort det och ska skicka in det så säger det att de är för många bokstäver! Så jag fick tabort lite information! Och nu fått ett mail om att dom vill att jag förklarar mer! MEN FÖR I HELVETE HADE JAG FÅTT SKRIVIT DET SIST SÅ HADE DET VARIT KLART NU!!!!' Nä så nu har jag lärat skrivit om allt och skicka in igen!! Godkänner dom inte detta så får de med mig att göra! PLUS! Att 3 ska Tina mig angående att avsluta abonnemanget senast idag! Tredje gången de lovar det! Snart kommer jag åka och banka vett i dom !!

Kära läsare SKAFFA ALDRIG 3 !! Lova!


Puss
/Fannie


Godmorgon

Varför vaknar man så tidigt när man kan sova ut och är så jäkla trött när man måste upp tidigt? Idag kunde jag sova ut för jag börjar inte förrän 1 men då vaknar jag 8,30?? Vad är felet? Men utav det kom nå bra! Jag har varit ute på morgonpromenad med lufsen i kylan men med massa halsdukar och tjocka vantar så gick det bra :)

Sista jobbpasset idag! 13-19.
Innan operationen då men i januari kommer jag vara på banan igen :)


Nu ska jag se alla underbart bra program på kanal 5.

Puss
/Fannie


Godkväll

Sitter i soffan och väntar på twilight :) sista filmen dom visar på tv! Sen finns det ju 1 till och snart har den sista premiär! Men den ikväll ska jag avnjuta i soffan under filten :)

Och nu är det uppfinnarna på tv! Alltså tre tjejer som har kommit på en drinkpinne som byter färg om en drog har lagts i drinken! Så jävla smart! Hoppas verkligen de kommer igång med produktionen på denna! Alla krogar måste ha den pinnen! Tjejerna kommer rädda många tjejer från att bli våldtagen! All lycka till er tjejer!


Puss
/Fannie


Torsdag

Hur skönt är det inte att bara ha ett jobbpass idag som var 9-15! Hur skönt som helst! Nu är jag ute på en promenad med min andra halva! Lufsen min kära hund! Ska vara så duktig sen att åka och köpa grejor och göra lasagne åt hela familjen hallin! Eller ja den delen som är hemma iallafall! :)

Passar på att göra allt jag kan med två armar nu medans jag kan! För snart börjar karriären som vänsterhänt! Kommer inte gå att blogga från iphonen så mycket då jag är lite dålig på att skriva med vänster handen!

Nu fryser jag om handen så jag ska avsluta för den här gången! Skriver mer sen!


Puss
/Fannie


New york här kommer jag!

Vill ni veta något roligt? Det tror jag!

Det är nu så att den 1 februari så lyfter jag mot new york :) ska spendera 2 veckor hos min köra barndomsvän Anna och hennes Au pairs familj :)
Ska flyga helt ensam med mellanlandning och allt! Men det är bara en och i Finland så det kommer säkert gå jätte bra! 10 timmar bara flyg tror jag det är! Men jag känner bara jag kollar på flygtiderna hur tidsomställningen krånglar till det för mig! Kommer bli fast någonstans! Jag bara vet det! Hahaha ja vi får se hur detta kommer gå! Jag är nervös iallafall!
Men kommer bli helt sjukt spännande! Och som jag saknar Anna! :)


Puss och godnatt
/Fannie


:)

Ja klockan är halv 3... Jag ligger kvar i sängen och ska hitta orken att åka mot Ockelbo! Tänkte kliva upp snart. Eller så har jag sagt länge men nu ska jag det snart ;) försöka peta i mig lite mat och sen åka! Men jag somnar till och från så jag skyller på det varför jag inte kommit upp än!


Fortfarande ont i kroppen men är mycket bättre nu! Blir iallafall hos mamma och pappa tills onsdag nästa vecka kanske! Beror på hur lätt det kommer gå att köra bil men gips ;p haha


Men puss
/Fannie


Godmorgon

Ja Obama vann då valet! :)
Lite som jag hade hoppats på faktist, inte för att jag är jätte insatt i det där men tyckte bara så ändå! Det man hört av honom har låtit bra så därför tyckte jag honom!


Även fast jag somna så sent så är jag vaken nu 08,50 inte bra alltså.. Men ser vakna med the voice, sen är det grey's och desperate housewives :) det enda positiva med att må så här :/

Hoppas ni andra får en toppen dag :)

Puss
/Fannie


Valvakan

Klockan är 00,50 och jag är vaken??
Valvakan från USA på Tvn så den underhåller mig just nu! Snart stänger alla vallokalerna där borta och ett resultat finns! Vem vinner? Det får vi se om någon timme! Är jag vaken då? Det får vi se!

Jag känner mig fortfarande hängig och får jag feber så genomför de inte operationen pga massor av bakterier! Men vilar jag som jag gör nu ska det inte vara någon fara!

Och jag älskar den nya designen! Gör inte ni. Det borde vara roligare att läsa bloggen nu än att börja med att se en bild på mig när jag var 16 år? Nu är det nytt och fräscht!

Imorgon åker jag tillbaka till Ockelbo och ska då försöka boka min USA resa! Åker den 1 februari eller den 15 onde . Har inte riktigt bestämt mig än! Tar då det är billigast och där resan passar med minst mellanlandningar. Men jag längtar så himla mycket att äntligen ska få uppleva "staden som aldrig sover" new york och Manhattan! Jag bara vet hur avundsjuk ni är ;)

Nu ska jag kolla lite och mysa i sängen!

Puss
/Fannie


Ny design mina vänner

Har ni sett vad som har hänt? :D jag har en ny header här på bloggen! Och bilder på några av mina kära vänner :)

Min kära vän Emelie har hjälpt mig med denna snäll som hon är :) <3

Idag stack jag iväg till jobbet hos mamma för att hjälpa henne att plocka upp alla nya varit som kommit men jag kände mig inte alls pigg! Och det visade sig att jag hade feber :( jag är fortfarande febrig så ikväll blir det bara mys i soffan och kolla på twilight! Det bästa filmens som finns! Ska bli så jävla kul att se dom igen! Och väntan på nya sista filmen är olidlig! Måste se den direkt när den kommer ut! Och på bio denna gång för då är det så spännande. Hoppas inte man hamnar brevid eller något en sådan som ska käka chipsen så högt som möjligt med käften! Eller prassla med godispåsen så där irriterande! För det gör aldrig jag! ;) haha

Och nu är det bara några dagar kvar till operationen! Dusch grejerna är inhandlade som jag ska ha kvällen innan och på morgonen på operationsdagen! Och operationen väntas ta 2 timmar ungefär och jag opereras vid 12,30 så med förseningar kanske jag är klar vid 3 tiden och måste vara kvar 2-3 timmar efter så är hemma vid 6 tiden! Kommer bli en jobbig dag då jag tycker att narkosen är jobbig och illamåendet efteråt! Men har kontaktat dom och sagt att jag vill ha något emot det! Men att sövas själv utan att hålla mamma eller pappa i handen denna gång kan bli jobbigt! Jag har blivit för gammal för det tydligen ;) hahaha



Nu ska jag käka lite för det har jag inte gjort idag! Bara lite kesella!

Puss
/Fannie


Halloween

Sjukaste halloween jag någonsin varit med om! Roligaste på länge!
Började med att vi sminkade oss hos mig vid 4 tiden och vid klockan halv 7 traskade vi (jag och Felicia) till Pontus för förfest ! Där träffade vi kära vänner och festade till ganska bra! Sen tog taxin oss till allstar där vi gjorde succé ;) woop ingen skulle kunna tro att två tjejer skulle se ut som vi gjorde! Vi visste inte riktigt att halloween gick ut på att vara på sexig som möjligt! (Som alla andra tjejer trodde) stackars dom! Men iallafall så velade många knäppa kort på oss och alla tittade och tyckte vi var aaaas snygga! Undrar hur många kort vi är med på på allstars vimmel kamera!

Nu ligger jag i soffan iallafall och ska se solsidan om ett tag sen Beck och sen sover jag gott!

Och ni som försöker ringa mig och jag trycker bort samtalet så är det för att min telefon är trasig så jag hör vad ni säger men ni kan inte höra mig! Så jävla tråkigt! Men ska lämna in den imorgon!



Men puss och godnatt
/Fannie


Hemligheten

Och juste jag ska avslöja hemligheten! Det är både roligt och tråkigt! Man kan se det på två sätt! Det är alltså så att den 12e så lägger jag mig på operationsbordet igen! Denna gång ska dom laga min trasiga tumme.. Dom ska ta en sena ur armen och sätta som tumled! Sedan blir det gips 6 veckor och efter det några veckor rehab!

Jobbigt med gips men skönt att det blir gjort!

Puss
/Fannie


Helg

Jobbat 10 timmar, helt slut lägger jag mig i soffan och ser x-factor :) mer behöver jag inte säga! :)


Min dag

Godkväll mina kära vänner :)
Idag har jag bara spenderat min dag på jobbet! 9-18 och imorgon väntar ett pass på 8-18 alltså 10 timmar! Men sen är det helg och gissa om jag längtar tills jag slår min kod imorgon på stämpelklockan och trycker på "ok" och det står "Fannie hallin stämplade ut"
Otrolig känsla ;)

Idag efter jobbet iallafall så åkte jag till Felicia och vi tog oss ut på en prommis på 1,5 timme! Riktigt skönt men det känns i benen efter 9 timmar stress på jobbet... Klockan är just nu bara 22,16 och jag som pensionär måste börja släcka lamporna och stänga ögonen för att sova :) jag är alltså sååååå jävla trött! Men eftersom min kära vän Sophie så gärna vill att jag bloggar idag igen så självklart delar jag med mig av vad jag gjort idag :D

Imorgon kommer jag även att avslöja en hemlighet! Några vet redan! Men imorgon släpps "bomben" vilket avgör liiite av min närmsta framtid! Vi får se vilka reaktioner det får! Spännande ;)


Nu ska tant Fannie sova så hon är pigg imorgon på jobbet! Måste göra bra ifrån mig! :)

Puss
/Fannie

Mina nya älskade träningsskor! Såå sköna!


RSS 2.0