Jun. 26, 2013

Nu ligger jag här i min säng och Ska snart sova och för jag ska öppna restaurangen imorgon och sen är det HEMRESA :))) dock förjävla mycket packning med mig så jag kommer slita som ett djur :p varför jag har det vet jag inte men man måste ha många ombyten så det blir bra :) både jag och Felicia är spända på hemresan! Det känns som att vi ska åka utomlands nästan :) fast det här är nog bättre! Ligger och kollar när felicia gör naglar och sen ska jag sova :)

Godnatt
Puss
/Fannie


Jun. 26, 2013

Skapligt laddad för hemresa imorgon :D


Jun. 26, 2013

Snart får jag äntligen krama om er igen:)


Jun. 25, 2013

Hemresan är BOKAD :)
På torsdag 18.30 rullar bussen hemåt!
Ska bli så skönt!
Så Sanna, faster, farfar, ulla, mormor, Jossan, Madde, mamma, pappa, lufsen och alla andra, i helgen syns vi :D känns så bra att säga det :)

Puss
/Fannie


Jun. 23, 2013

Hemresan närmar sig och jag tycker det är super skönt! Även fast det är några få dagar och jag kommer ha fullt upp med att försöka hinna träffa alla så kommer det bli skönt! Min största prio är min släkt så jag ska försöka beta av alla på 3 små dagar plus att jag ska hinna ha kul på marknaden! Men den största prion går till lufsen! Han ska få mest av min tid med massa mys! Älskade lilla hjärtat. Honom Saknar jag mest.

Nu sitter jag och väntar på tåget mot jobbet och det är idag, måndag, onsdag och torsdag kvar på jobbschemat sen på torsdag kväll rullar vi hemåt med bussen. Otroligt skönt :)

Tisdag är det löning också och det behövs nu kan jag säga.

Tävling på klubben idag så denna dag kommer gå fort, plus att vi stänger 7! Jag ska försöka lägga ut mer bilder på allt vi gör och på hur fint allt är här :) men allt blir tyvärr sämre på kort än i verkligheten. Men ska göra så gott jag kan!

Puss på er
/Fannie


Jun. 17, 2013

30 minuter cirkelträning fick det bli idag:)


Jun. 15, 2013

Det är summerburst i stan, jag är ledig imorgon, Cavan är kall så nu är det all in med sambosarna :)


Jun. 15, 2013

Igår jobbade jag 14,5 timme men kroppen var inte trött bär jag kom hem men somnade ganska fort ändå! Nu är klockan halv 8 så det är dags att kliva upp igen och jobba! 9-17 är det idag sen får vi se om det kanske blir fest i stan ikväll ;) summerburst i stan ju ;) men vi ser vad kroppen orkar!

Puss
/Fannie


Jun. 14, 2013

Då är man på väg till jobbet :) inte alla dagar man är vaken såhär tidigt :p nu blir det jobb tills ikväll'


Jun. 13, 2013

Ja ni förstår säkert när ni ser bilden nedanför vad jag menar .. Min morgon dag kommer bli lång :p jobb 6- 19 eller 20! Så ni behöver inte försöka nå mig imorgon för jag kommer inte kunna svara :p

Puss
/Fannie


Jun. 12, 2013

Oj! Efter en kaotisk dag på jobbet så är jag hemma, har varit ute och sprungit och kört lite styrka men nu ligger jag hela död i sängen och ska snart sova! Jag har satt en gräns att efter 8 får jag sova. Och nu är klockan precis efter åtta så jag ska snart stänga mina ögon och sova några timmar innan man ska upp och öppna jobbet igen :) men dagarna går så fort så jag vet inte vart tiden tar vägen.. Men om 2 veckor kommer jag ju hem! Kan faktiskt säga att jag längtar lite även fast jag tror att det blir jobbigt att lämna det igen sen och börja om med all saknad. Men fixade jag det sist så måste jag väl göra det denna gång också :p

Nu måste jag sova :) god naaaaatt

Puss
/Fannie


Jun. 11, 2013

Godmorgon mina kära :)
Vaknar upp tills strålande väder och jag jag sovmorgon men är uppe tidigt ändå och ska käka frukost :) jobbar 13-21 idag så ingen brådska såhär på morgonen heller. Idag vaknar jag faktiskt upp pigg och kry så idag hoppas jag på att jag är riktigt snabb på jobbet :) va ett tag sen jag stängde så får se om jag kommer ihåg hur man gör ;) hahaha

Nu ska jag kliva upp och njuta av solen som lyser in genom fönstret :)

Puss
/Fannie


Jun. 10, 2013

Bjuder er på en till även fast jag inte tycker att det syns så mycket på denna'


Jun. 09, 2013

Min lchf- resa har varit lite upp och ner men när jag ser detta så inser jag att det ändå gett resultat! Tack lchf'


Jun. 04, 2013

Nu ska ni få veta nå sjukt!
För lite mer än ett år sedan låg jag i sängen och kollade Annas blogg och hon hade skrivit "nu börjar äventyret" och lagt ut en bild som fick mig att gråta! Jag saknade henne så himla mycket och vi sa redan då att jag skulle hälsa på. I februari drog jag till new york och spenderade 2 veckor hos min barndomsvän. Känns som förra veckan jag låg i sängen och grät. Och vet ni? Imorgon kommer hon hem, ett år har gått, ett år av saknad, ett år är alltid ett år. Men nu är hon snart hemma! Min bästa nannis! Men ändå dröjer det ungefär 4 veckor till innan jag får träffa henne! På marknaden ses vi nästa gång! Men den som väntar på något gott?! Love you nannis :)

Puss


Jun. 04, 2013

Från långt och brunt till kort och rött :) riktigt nöjd!


Jun. 03, 2013

Varit sol hela förmiddagen så jag sprang ut direkt så låg på en filt i typ 2 timmar men blev så hungrig så jag inte hade ätit nå frukost så jag gick hem och käkade och sen när jag kollade ut så var solen i moln... Det stod ju att det skulle bli regn idag så 2 timmar får jag vara nöjd mer och det ser faktiskt ut som att det blir sämre väder nu så jag ska gå in och bädda rent i sängen och städa lite efter mig för jag hann även med storkok av köttfärssås :)

Puss
/Fannie


Jun. 02, 2013

Lapat lite sol efter jobbet och första doppet utomhus är gjort :) nööööjd!


Jun. 02, 2013

Klockan är 06,15 nu och jag sitter på station och väntar på tåget mot jobbet! Har sovit som en stock inatt då jag la mig 22 igår :) alla var jätte trötta så det blev film och sen sova! Spöregnade hela dagen igår men idag ser det ut som att solen tänker titta fram :) måste åka 06.28 tåget för nästa går 7,28 och då börjar ju jag så det blir tidigt idag men det har jag inget emot. Har mycket tid att fixa allt som ska göras på morgonen på jobbet.

Kan även meddela att om ungefär 4 veckor kommer jag hem till Ockelbo i några dagar iaf :) är ledig på marknaden :)


Så nu hoppas vi på sol idag så man blir på bra humör :)

Puss
/Fannie


Jun. 01, 2013

Längesen ni hörde något från mig nu, har varit kaos på jobbet så jag har jobbat hela tiden och har jag fått en lugn stund så har jag inte prioriterat bloggen tyvärr, idag är jag ledig och såklart är det molnigt. Men var uppe 7 för att skjutsa mina sambos till jobbet för det inte gick nå tåg och jag har ju mikas (chefen) bil för han och anso skulle på fest igår! Men har sovit några timmar till och ska rulla mot jobbet om en stund igen för att lämna bilen och käka lite :)
Ikväll ska vi grilla vid stranden här bredvid och dricka lite vin! Jag jobbar imorgon och börjar 7,30 så blir lugnt ändå ikväll :)
Har inte hänt nå roligt jag kan berätta iaf, eller det var lite kändisar på klubben i veckan typ hans fahlén och nå fler. Jag såg bara några som jag inte vet namnet på men de blir fler gånger :) väntar fortfarande på att Persbrandt ska komma dit för han ska tydligen vara där mycket på sommaren :)


Puss
/Fannie


RSS 2.0