Regndans

Ja jag dansar regndans nu :)
Bilden som finns här nere visar att jag får på mig mina 3 år gamla jeansleggins som jag fick upp till låren när jag började :D dom sitter numera perfekt på mig och ja dom kan tänkas att börja Användas igen! Mina chinos som är mitt nästa mål har jag lite kvar innan jag får på mig! Men en vecka till kanske sen ska dom på :D jag är bara såååå lycklig! Och jag tror just Du förstår varför ;)

Puss
/Fannie


God morgon

Startar dagen med godaste frullen innan man ska bege sig mot gymmet :) först en promenad med hunden som vägrade gå ut med pappa imorse så vi gör ett nytt försök nu då!

Ha en bra dag
Puss
/Fannie


Träning

Blev ett hårt pass då armarna och axlarna fick sig en omgång på gymmet ikväll! Riktigt skönt när det är lite folk och man kan röra sig mer runt runt!
Började som vanligt med cykling fast bara 15 min idag istället för 20 då jag skulle ha mest fokus på armarna idag! Men alltid skönt att börja med att väcka kroppen på cykeln! Benen fick jobba lite smått då jag körde lite framsida lår :)

Ikväll har jag även hunnit läsa mer av katrins bok och är snart klar ! Men bara älskar alla hennes recept som jag verkligen ska prova :) (förutom äckliga fisken) höhö

Nu är det godnatt för jag har sagt till pappa att stampa in och väcka mig 8-9 tiden imorgon :) natti natti
Puss
/Fannie


Dags att bli smal

Idag är det jag ock Katrin innan gymmet! Dags att hitta inspiration! :)


Krankbo, rönnåsen och träning

Började dagen med att åka upp till krankbo för att sedan ta oss till rönnåsen för pulkaåkning :)
Max och tuva bara skrattade och skattade i backen och ville åka mer och mer :) grillade lite korv och sedan fort upp i backen igen! Tuva åkte lilla pulkan själv medan Max hade sällskap på bobben (stavning?) utav Janne och sedan Emil! Och kollar ni på bilderna så syns det att även morfar Janne tyckte det var kul i backen idag :)
Sedan avslutades dagen med ett träningspass på gymmet och tvmys hemma hos Jossan :)
Mycket bra dag!


Puss
/Fannie


Träning

Klev upp tidigt imorse för att ta en morgonpromenad med lufsen! Efter det blev det träning, trampade 30 min på cykeln. Helt slut och efter det blev det att ringa några samtal innan det var dags att köpa gymkort. Så ikväll blev det lite mer än en timme på gymmet, körde mest ben! Och sen har jag spenderat resten av kvällen hos Jossan, blev massa snack och mys! :) en perfekt dag helt enkelt!
Imorgon ska jag upp till krankbo och träffa mina söta kusinbarn :)


Puss
/Fannie


Mer träningstips

Ja jag har faktiskt ett till!
Många tänker så redan men det som gjorde att jag tyckte det var roligare att träna var att bära snygga träningskläder när man träna! Nu går ju inte jag på gym för jag har inte kunnat bestämma mig vart jag ska gå men det blir nog Ockelbo! Vi får se. Men där jag springer när jag springer ute så är det ofta mycket folk och då vill man ju självklart ha snygga kläder och det får faktiskt upp min motivation!
Annars så vara snygg på gymmet är alltid kul! :)
Och ja. Träningskläder kan faktiskt vara dyrt! Nu var ju jag i USA och köpte alla mina Nike kläder för att det var billigt men det kan vara värt att lägga någon extra hundring på kläderna för att det stärker ens självkänsla :) (enligt mig)
Men som ni vet så köpte jag ju inga långa träningsbyxor där så jag gjorde det här i Sverige och man är inte super rik efter 2 veckors shopping i staterna så jag gick in på cubus och köpte mina där för 249kr :) billigt och skönaste jag haft på länge! För har jag alltid haft adidas eller Nike men dom här var riktigt snygga och riktigt sköna :)

Hoppas ni hittar nå snyggt :)
Puss
/Fannie


Att få träningen till en vardag

Ja det har varit mitt stora problem när jag började mer LCHF! Förr tvingade jag mig och kroppen till träning och när jag var klar så var jag glad för att det äntligen var över! Jag har kommit till det stadiet i livet nu med min träning att träning är min vardag, behöver inte vara 1 timme cykling på det tyngsta utan en promenad på 30-45 minuter! Och när jg är klar så känner jag mig stolt istället som gjort det för jag vet att jag kommet vara nöjd när jag når mitt mål :) behöver liksom aldrig tvinga mig till träning längre och det är skönt!
Jag har fått frågan om hur jag orkar träna i princip varje dag!
Då är svaret: motivation! Man måste hitta motivationen och gör man inte det så tycker jag att du /ni måste hitta motivationen genom något! Jag ledsnade på promenader, nu är cykeln mitt kall! Jag cyklar minst 30 min varje kväll / 4 dagar i veckan! Och det är kul tycker jag! Så man måste hitta ett roligt träningssätt :)

Puss puss
/Fannie


Bästa Emelie

Tackar min inspirationskälla Emelie älskade Källberg för att hon inspirerade mig att börja med LCHF :) det har gjort att vågen visar -10 kg och midjemåttet visar -15cm :) nu satsar vi på att nå nästa delmål :)

Go hard or go home :)
Puss
/Fannie


Feb. 23, 2013

Utgång ikväll med min saknade vän Bella :) 2 dagars är det bästa man kan göra ;) haha


Feb. 22, 2013

Köpt lite nya sminkprodukter idag för jag har aldrig testat primer så det var väl dags att se om det är så bra som folk säger! Och ja sminket sitter väldigt bra med den produkten! Bjuder på två bilder på en lite slarvig sminkning :)

Puss
/Fannie


Hej helg :)

Varit vuxen och ringt massa samtal idag :) försäkringskassan, jobbet i Sthlm och ringt och kollat olika tandblekningar! Har väntat i 2 år på att göra tandblekning då jag tidigare lagt pengarna på annat men nu har jag bestämt mig för att göra det men kollar massa olika metoder och priser! Ska bestämma vart jag ska göra det bara typ!

Igår kväll så besökte jag krankbo, alltså mina släktingar ;) Emil fick sin keps och lät väldigt glad för den men begav sig strax efter det ut i bastun för en "torsdagsbastu" medan jag och Mona fastnade vid paddan (ipaden) och började spela spel, hon visade mig massa spel och jag visade henne candy crash :) vid 9 åkte jag hem och bestämde mig för att cykla i 30 min fort så jag skulle bli trött, och ja det funkade jag var dööötrött .... Tog en dusch och lade mig i sängen, men ni känner ju mig nu så tror ni jag kunde sova? Nej nej! Vid halv 4 somnade jag så det är tidigast hittills iallafall :) men pappa och mamma väckte mig 8 så jag ska vara vaken till 23 ikväll tänkte jag och då ska jag lägga mig i mörker och inte se nå film innan så hoppas jag på sömn :)

Men jag var ju även fast i mina nya spel som Mona lurat på mig ;) hahaha men det roliga är att jag ser att jag fått en kommentar imorse så är det Mona som skriver att hon är fast i candy crash :) hehehe

Drar mot Gävle senare och eftersom jag inte köpte nå springbyxor sist så kanske jag ska göra det nu då! :)

Puss och trevlig helg :)
/Fannie


Feb. 21, 2013

Vill ni veta nå kul ? :) ja vet att ni vill! Imorgon flyttar Bella in i huset bredvid mig i stan :)))) på gymnasiet så umgicks jag, Bella, Cissi och Amanda! Och Cissi bor redan på Brynäs nära mig men nu kommer Bella i huset bredvid :) så himla kul. Så i helgen ska jag träffa henne, vilket jag inte gjort på mycket länge.
Amanda har jag inte heller träffat på länge. Eller jo typ på fyllan men det kommer typ ingen av oss ihåg dagen efter ;) skärpning!!!!

Och imorgon ska jag beställa tid för tandblekning :) sååå kul!


Puss
/Fannie


Ett nytt försök till sömn

Ja då var det natt igen!
Klockan är iallafall halv 2 nu och jag tycker att jag känner mig trött!
Hoppas på att jag somnar snart eftersom jag bara sov 6-10 igår natt.
Imorgon ska jag köra skiten ur kroppen på cykeln hemma i rummet i mina nya träningskläder! Funderar på att stanna och köpa ett par nya träningsbyxor påvägen hem imorgon. och jag vet att jag nyss var på en shoppingresa men köpte aldrig nya långa träningsbyxor för dom var inte så mycket billigare (köpte bara korta träningsbyxor) och insåg när jag kom hem att alla mina här är trasiga. Jävligt tråkigt så jag måste köpa nya så hittar jag nå billiga imorgon så kan dom bli mina! Så upp tidigt imorgon och hinna köpa nå snygga :)
Ska höra av mig till Fia nu någon dag och kolla om vi ska träna :) och höra hur det går för henne med allt :)

Nu måste jag sova!
Puss
/Fannie


Paniken

Så ligger man i soffan hos empan! (Emelie) blev en kväll med bad i jucuzzin och lite vin! Jag sov bara mellan 5 och 11 inatt och tänkte att jag skulle vara trött idag men nej!! Klockan är halv fyra och jag kan inte sova.
Helt värdelöst. Vad ska jag göra för att vända tillbaka dygnet? Totalt kaos för jag vill sova. Får panik.

Imorgon ska jag ringa jobbet som jag hoppas på i sommar i Stockholm. Skulle vara sjukt kul att göra något nytt men hur ska jag klara mig utan mamma och pappa då? Men någon gång måste jag klara mig utan dom också satt det blir en bra början :) och isåfall har jag ju Felicia där så det blir bra. Hon är ju typ som en familjemedlem så det fixar sig :)
Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Nu ska jag tvinga mig till sömn:)
Puss :)
/Fannie


Jetlag? Va är det för jävla påhitt?!

Tänkte ju såklart att jag inte skulle påverkas av jetlag ... Jo visst.
Kom hem från Arlanda vid 4 tiden på lördagen för vi hämtade mamma när hon slutade jobbet, jag började duscha och kroppen gick ner i varv bara det att jag märker att jag typ sover i duschen :p
Jag skriver till Sophie att jag inte kan komma in till gävle för jag håller på att somna ståendes. Kommer även på att jag varit vaken 1,5 dygn då så det var väl inte så konstigt ? Nee precis!
Men jag kan liksom inte gå och lägga mig 5 på eftermiddagen. Så jag tar på mig mjukiskläder och åker med presenten till Felicia och är där lite snabbt! Träffade Jossan och Sanna och de fick presenter sen åkte jag hem och kollade på film och somnade klockan 22 !! Vaknade 3 på natten och var super pigg! Jävla jetlag alltså jag blir arg :p låg vaken till 5 då jag gick ner och åt en macka, sen såg jag mer film och slockna igen vid 7 och sover som en stock! Vaknar av att pappa studsar mig i sängen så jag flyger upp och ner och Tillslut så vaknade jag men hade tydligen tagit ett tag :p så jävla trött tjej.
Mamma och pappa har fått kollat på alla bilder från resan idag, sen har jag varit med Jossan och sen träffade jag Sanna och marcus och kikade på barnrummet! Det blir så fint så. Avslutade kvällen med en långpromenad med Jossan och Sven :) slocknade direkt efter det trött som fan och nu har jag legat vaken sen klockan 1och kan inte sova... Blir så jävla less! Vrider och vänder på mig hela tiden utan resultat till sömn... Men men ska väl försöka lite mer då...


Saknar dig nannis!
Puss på er :)
/Fannie


Snöiga Sverige

Jaha då ligger man hemma på rabo i sängen igen.... Ska inte jag sova på golvet på upper East?
Tydligen så går 14 dagar fortare än vad man kan tro.. Men nu börjar vi spara pengar så vi kan dra ut på vift igen ja och mina väskor!

Skulle ju ha dragit till stan ikväll och vina lite men jag duschade och höll på somna i duschen. Jag kopplade av och jag förstod hur jävla trött jag var egentligen. Jag har varit vaken i mer än ett dygn så jag avstod hur dum ja än kände mig och jag verkligen ville åka in till Gävle och träffa alla... Men jävla jetlag alltså! Eftersom ja inte sov på flyget så kommer det nu istället...
Ska somna nu och får se när jag vaknar ! På onsdag? Ja kanske ;)

Imorgon ska jag hälsa på mina kära släktingar som följt mig här på bloggen så ska jag skryta lite för dom ;) haha
Emil ska även få sin present på staterna. Dock vet han redan vad det är men :p


Puss från rabo .........
/Fannie


Saknar redan new york

I mitt huvud just nu vet jag inte om jag ska säga godmorgon eller godnatt?
Har landat i Finland efter 8 timmar i luften och inte sovit en minut :p blir roligt att se hur pigg jag kommer vara ikväll när jag tänkt åka in till Gävle för att umgås med mina kära vänner :) men resan har gått bra då jag har kunnat vila lite iallafall!
Jag är uppe i varv nu och vill bara hem, ville inte lämna new york men att vara ute på vift såhär flera timmar är jobbigt :p

Ska äta lite frukost nu (kan även säga nattmacka) och flyget går hemåt om 2 timmar!


Hoppas du sover gott utan mig på golvet nannis!
Puss från Finland :p kändes inte lika bra att skriva !!!!
/Fannie


I'm going home

Hinner med ett sista blogginlägg innan min bil kommer och hämtar upp mig!
23,45 eran tid inatt så lyfter mitt plan hemåt! Det är blandade känslor. Jag skulle utan problem lätt kunna bo här i new york. Staden har allt och det är riktigt mysigt här!

Har precis fått igen min väskan, det såg ut som att det inte skulle gå men med lite våld så löste det sig! Lite smått orolig att sömmarna ska spricka dock så jag får plocka ihop väskan på Arlanda ;)

Anna är och hämtar minstingen nu på dagis och ja ska borsta lite tänder och och locka lite hår! Har en minut över för att kunna fräscha till mig lite innan jag ska åka!

Men som sagt nu lämnar jag; USA, new york ,manhattan, upper East side och min bästa barndomsvän för att återvända hem till Sverige!


Nu är det verkligen sista gången
Puss från upper East side ;)
/Fannie


Hej då älskade new york

Fick ett bra slut på denna dag!
Restaurang besök, vin, frysen yoghurt, bästa nannis och new york! Sista natten här nu... Men jag har haft två underbara veckor här på andra sidan jordklotet så jag får vara glad för det och börja planera nästa resa hit när jag kommer hem :)

Tack new york för denna gång jag hoppas vi ses snart igen :)
Och tack bästa Anna för dessa veckor! Älskar dig gumman <3



För sista gången säger jag:
Puss från upper East side :)
/Fannie


Bästa

Vaknade upp och Anna hade gjort pannkakor, köpt färska bär och vispat grädde :) hon är för go nannis!

Ikväll är Anna ledig så vi ska troligen ut på något men jag vet inte vad än :p
Kanske blir middag men efterrätten blir iaf frusen yoghurt ;) bästa jag vet!


Ska börja packa det sista nu som har tvättats så det börjar bli klart!!
Har pratat med mamma ich pappa om hämtning på Arlanda på lördag så allt är klart :) ska försöka planera hemresan bättre än hitresan! För er som inte vet så vaknade jag till på planet efter att ha sovit några timmar och har tydligen sagt till killen brevid att hjälpa mig, men innan han hann fråga med vad så svimmar jag, vaknar upp kallsvettig och får reda på detta :p får i mig vatten ich macka så mår jag bättre! Men saken är den att jag inte ätit eller druckit sen 3 på morgonen innan jag ätit och jag svimmade typ klockan 2 alltså hade jag inte ätit på 11 timmar pga att jag hatar att besöka toan på flygplan! (Rädslan att bli kissis under resan) Cellskräcken från helvete slår till. men då tvingade jag i mig mat! Ska inte vara lika rädd för toan på hemvägen och faktiskt äta och dricka mycket ! Tänker inte va med om detta igen ;p går att hålla sig 4 timmar till Cypern men inte 12 timmar till new york ;)


Nu dusch och lite packning!
Puss från upper East side :)
/Fannie


Alla hjärtans dag

Hej på er alla mina kära vänner!
Idag har jag packat ner alla saker i väskan och tänkte att jag hade så himla
Mycket plats men alltså Om
jag får igen väskan så har jag lyckats bra ;) handbagaget är proppfullt, resväskan är proppfull och handbagage nr 2 är proppfullt!! Så ska jag ha med mer saker så måste jag börja packa på mg kläder på hemresan ;p
Hade iallafall fått igen väskan innan jag kom på att det stod 2 par skor i hallen.. Så nu är det fullt! Anna får sitta på väskan medans jag drar igen den! Jag har accepterat att jag kommer ha övervikt på väskan och lagt undan pengar för det och då får jag ha 32 kilo men nu är jag nervös över att ha mer än det också ;) hahahaha

Och idag (för er) så är det alla hjärtans dag, lite mer speciellt här i USA då hela lägenheten är pyntad med hjärtan och grejer och hemma i Sverige så myser man till en film med sin partner (om man har någon) så himla olika i alla länder!
Men glad alla hjärtans dag på er :)


Nu är klockan snart 1 på natten här och jag ska sova medan era väckarklockor snart börjar ringa ;)

Var iallafall på time square en sista gång ikväll och var i butiker som vi tidigare inte besökt under tiden jag varit här! Kommer sakna älskade new york......


Puss från East side :)
/Fannie


Jeffrey Campbell

Ja tyvärr så är det bara imorgon kvar här i underbara new york och det är alla hjärtans dag!
Känns underbart att fira alla <3:ans dag i USA :) har gjort sista shoppingen i soho idag! Ett par Jeffrey Campbell fick följa med hem! Och ja pappa jag behövde ett par till skor ;) finns inget bättre än att shoppa skor ;) men såklart fick lite kläder också följa med hem! OCH en present till pappsen! De du steffe!! Hahaha
Parfymen från vicroria's secret som jag luktat på alla dagar här fick äntligen bli min också ;)

Jag vill inte åka hem men jag måste så jag rabblar orden "borta bra men hemma bäst" i mitt huvud även fast jag inte tänker så just nu! Skulle kunna flytta hit om jag bara hade ett jobb.


Men jag kommer att återvända hit inom
Kort ;)

Puss från upper East side
/Fannie


Feb. 12, 2013

Fin dag i new york idag! Men jag är en slappis här nu på slutet av semestern. Sovit jätte länge på morgonen och gör inte så mycket av dagen' alla andra dagar så har jag varit uppe tidigt och gjort massa saker men nu njuter jag av semestern och ikväll ska vi ju ut på shopping så då måste man ladda upp lite inför det ;) sista gången i soho för denna gång jag är här i new york, så blir att köpa det sista där!

Nu ska jag föna och platta håret :)
Puss från upper East side :)
/Fannie


Pappsen

Även fast det "bara" är knät pappa ska operera idag så blir man ju orolig :/ han ska snart lägga sig på operationsbordet så jag kan inte riktigt somna och koppla av! Men ska ändå försöka medans jag väntar på smset att allt gått bra! Hoppas allt går bra pappsen! Love you <3
(Älskar dig också mammsen)

Puss
/Fannie


Heeeeej :)

Varit en riktigt trött dig idag, vaknade jätte trött och somnade om igen för jag kunde inte sova igår! Körde en Skype med Felicia och alltid lika mycket skratt! Efter det blev det en med mamma och pappa! Och pappa opereras imorgon så jag är lite orolig över det men hoppas att det går bra! Och det tror ja! Äskade lilla pappsen <3
Varit med och sett Rye spelat tennis idag och hämtat upp reece från skolan :) nu slutar Anna om en halvtimme och då ska vi gå och handla för att göra tacos! Muuuums! Finns inget som heter LCHF på denna resa men om man tänker på att jag inte kommer få äta nå "gotta" resten av året när jag kommer hem så har jag tillåtit mg själv att vara onyttig här ;) får panik av att jag måste åka hem snart !! Ikväll ska jag försöka handla allt det sista sminket om jag inte gör det på onsdag! Men imorgon slutar Anna tidigare så då drar vi till soho för sista shoppingen där! Sista kläderna, skorna och kuriosa ska handlas :)
Låter fjolligt för jag åker inte förren på fredag men tro mig man får panik av tanken att man måste lämna new york!
Men jag ska hem och spara pengar sen åker jag lätt tillbaka! Den som inte älskar new york har problem ;)


Ut och andas amerikansk luft <3
Puss på er från bästa stället på denna jord ;)
/Fannie


New york rangers


New york rangers

Denna dag har varit en av dom bästa i mitt liv! Började med lite frukost och sedan massa fix för att dra ner till soho för att träffa Annas vänner som drar hem till Sverige på tisdag för dom är klara här i USA nu! Sedan var det fullt öös! Med mat och öl inför hockey! Det var det absolut coolaste jag varit med om! Såååå stor arena, trycket i hallen och få andas NHL luft :) absolut inte sista gången jag gjorde detta kan jag säga !! Jag vill aldrig lämna new york, jag vill leva detta liv för alltid :) hahah

Nu ska även jag sova lite!
Puss från upper East side :)
/Fannie


Älskar new york

Coooooooolaste jag varit med om :)


Central park :)


central park

finns det något bättre än när någon gör ett blogginlägg med massor av bilder ?
det tycker inte jag, jag tycker det är roligare att se massor av bilder än att få allt förklarat i ord.
idag har vi varit i ett snötäckt central park i några timmar och det kryllade med folk.
Därför vill jag att ni ska få se detta genom bilderna vi tagit idag.
annars är alt kanon med mig. vi har gått flera timmar idag så man är lite trött i huvudet. man måste ta in och fatta vad man är med om och det är så jävla vackert så man blir alldeles trött!!
 
här är lite av min dag, vill du förstå hur coolt det är så måste du också åka hit ;)
Puss från upper east side
/Fannie
 
blir ett omvänt blogginlägg det här :P hahahaha

Central park

Fick en kommentar av kära faster att det sägs att det är så dåligt väder här :p haha jadu, Annas värdföräldrar är nu i central park och åker pulka och det är mycket folk där! Solen skiner så himla fint utanför fönstret men det blåser lite lätt! Vi får sms från värdmamman att vi måste komma till central park för det är så himla fint väder ute idag! Tro inte på det som skrivs! Den som ger rapporter härifrån måste ha suttit på något hak och inte rökt en vanlig cigg innan den rapporterade ;) vi ska ut i solen och ha det myyys inte ut och blåsa bort ;) haha

Puss på er där hemma!
/Fannie


Godnatt

Ikväll har vi varit ute och ätit en god middag lite längre bort på Manhattan! Jätte mysigt var det! Ett glas vitt slank ner och jag bara njuter av denna semester! Även fast jag varit sjukskriven innan så har det inneburit en jobbig tid med gips då jag tyckt det varit jobbigt att be folk göra massa saker bara som att skära maten! Komma bort från lilla Ockelbo och gå runt på new yorks gator och spendera pengar är vad jag behövde! Sol semester är också något man vill göra men det här är bland det bästa besluten jag tagit i mitt liv! Att få uppleva så coola saker :) alla borde åka hit!! Ni kommer inte ångra er!!

Och ja det är sån jävla storm här nu, håll i hatten. NOT!
Det snöar och så långt ifrån vad vi är vana vid i Sverige! Det blåser endast lite lätt!! Visst kan det bli mer imorgon (lördag) men ni behöver inte oroa er för mig! Om ni nu gör det ;) bara stormen är över tills mitt flyg ska gå hem! :)

Nu är klockan 7 på morgonen hos er och nu säger jag godnatt för klockan är 1 här på natten!


Saknar er mamma och pappa <3
Puss från upper East side
/Fannie


Någon var vaken hos Madonna igår ;) woop woop


Mer och mer shopping

Blev ändrade planer för dagen !
I sista sekund så bestämde vi oss för att strunta i central park då det var så dåligt väder och drog till chinatown istället, det är en gata som bara är Kina saker så känns som man är i Kina :p tog en lunch där innan vi drog oss mot Victoria's secret typ vid time square och ett besök på macy's där det blev mer shopping och med mitt ögonmått nu så set det ut som att väskan redan är full och jag har inte shoppat klart än... De löser sig ;)


Nu ska vi iväg på middag :)
Puss från upper East side :)
/Fannie


Central park

Nu ska vi ut på en promenad i central park såhär på morgonen :) ska bli såå mysigt! Sen är det massa fix som står på schemat för vi ska ut och kolla efter lite kända hus osv! Ikväll blir det middag ute på en italiensk restaurang! Ska bli såå gott! Saknar mamma och pappa lite men sen kommer tanken i huvudet att jag är i new york så då går det över, sorry ;) haha
Står att en storm är påväg hit också och till er som är oroliga så är Boston mest utsatt för den! Anna sa att här på upper East och Manhattan så är det så mycket höga hus så man märker det inte så mycket och här förlorade dom inte ens strömmen när stormen Sandy var här satt!! Ni kan vara lugna, bara stormen är över tills mitt flyg ska lyfta så bryr jag mig inte så mycket, vi ska roa oss utanför dörren iallafall ;)


Igår var vi och käkade frysen yoghurt ;) låter gott va? Ne men det är ett ställe där man får ta "glass" själv i mjukglass automater med olika smaker, smakade precis som glass, om inte godare!


Puss från upper East side
/Fannie


Utkast: Feb. 07, 2013

skorna :D
 
 

Pappa läs inte detta !!!

Hemma från soho nu och anledningen till att pappa inte ska läsa detta är att jag har köpt 3 par nya skor !! Men faktiskt ska jag berätta för dig farsan och göra drog stolt, att Timberland skorna (på bilden) kostar mellan 1500-2000kr i Sverige och här betalade jag 700kr Nike skorna kostar 1000kr hemma, jag betalade 300kr converserna kostar 700kr hemma och jag betalade 190kr för dom :) jävligt bra att köpa dom här istället för i Sverige! Och alla ni som frågat om jag kan köpa skor åt ner så är tyvärr svaret nej! Jag har inte plats i väskan för er! Jag måste få plats med mitt eget! :p

Åkte tunnelbana själv och det gick toppen! Borrade bort mig i soho också med jag hittade rätt till slut :) ikväll blir det nog bara massa mys skulle jag kunna tro! Vi har 3 dagar nu då Anna är ledig så vi ska försöka spendera dom på bästa sätt så vi ska upp tidigt imorgon och ta en morgonpromenad i central park! Ha en bra dag allihopa för det ska jag ha! Ska sätta mig och ladda upp massa bilder på Facebook så ni får se vad jag är med om :)


Puss från upper East :)
/Fannie

Och eftersom telefonen är dum i huvudet så kommer skorna på bild i nytt inlägg !!!!!


Imorgon släpps jag ut !!!

Va dåliga ni är på att kommentera kära läsare! Ni får ig på det! Mycket dåligt.

Kvällen har bestått av uppdrag "köpa NHL t-shirt" det har vi gjort men det blev ingen sån riktig match tröja för dom var snuskigt dyra men blev en stor t-shirt som ska bäras på NHL hockeyn på söndag då rangers spelar :D aaaas nice!

Vi gick även förbi en butik påväg mot tunnelbanan som råkar heta Ferrari new york ;) ni ser bilder här nere! Alltså jag dreglade utanför! Önskar man kunde köpa dom där! Hmm nästa projekt!

När vi även sprang runt och virra så gi k vi förbi ett gatuhörn och där inne direktsände dom sport :) coolt! Också med på bild :)

Imorgon blir det mysfrukost ute sen drar jag själv till soho för shopping :) och jaaaa pappa det blir bara mer och mer shopping ;)

Jävligt trevligt att skypa med Felicia idag också då skypen blev 2 timmar lång pga att vi aldrig kan vara tysta! Men det var kul att få höra lite skvaller!


Puss på er från upper East side :)
/Fannie


Godmorgon

Godmorgon :) har varit vaken sedan länge men ändå inte gjort så mycket av denna dag! Ätit god frukost och slappat med nannis. Ska skypa med Felicia om en stund och efter det är det lite fix innan jag ska shoppa lite mer här på upper East :) imorgon ska jag dra själv till soho för shopping och då kommer det troligen gå myyycket pengar!!
Men jag är här på shoppingresa så vad gör det liksom :D

Igår vad vi utanför där de spelade in "en natt på museet" och tog en fika på ett känt ställe som är med i sex and the city :)

Nu ska vi smida planer för kvällen :)

Puss
/Fannie


Victoria's secret

Ingen magsjuka än inte! Lillkillen har varit hemma hela dagen och mår toppen så imorgon ska han till skolan igen så det är nog ingen magsjuka utan bara ett virus! Så jag behöver nog inte oroa mig!
Jag har iallafall varit på en shoppingtur själv idag här på upper East side! Jag gick till shoppinggatan där Victoria's secret ligger så jag gick in och skulle kolla lite och och får hjälp av världens trevligaste personal att hitta rätt storlek på bh! Jag fick vara med om det alla tjejer drömmer om!! (De flesta iaf) en awesome tjej kommer fram och frågar om jag vill ha hjälp med att hitta rätt bh och jag säger tveksamt att jag är så osäker på storleken jag har för det blir aldrig så bekvämt! Hon tar fram måttbandet och börjar mäta och skickar in mig i ett provrum, och när jag har den på mig så trycker jag på en knapp som gör att tjejen kommer in och visar hur jag ska göra för att den ska sitta rätt på axlarna och hur man ska ha den spänt! Jag testade säkert 10 olika bh:ar innan vi kom fram till två helt underbara bh:ar! Så nu har jag köpt två Vickan bhar som är liksom special för mina tuttar :)
Låter som att jag aldrig sett en bh men så är det med många tjejer, köper det man alltid köpt utan att veta om det är rätt eller inte! Har alltid köpt en B kupa och tyckt att att det ser fel ut och nu fick jag "skäll" av henne på butiken för att jag inte kan ha det! Visade sig att D är min kupstorlek! Så för 2 bhar och 3 par trosor fick jag betala 900kr och det år billigt :) låter jätte mycket men om man tänker på märket och hjälpen jag fick med att hitta den rätta storleken som hjälper mig framöver så är det riktigt bra pris :)

Visar en bh och mina fina trosor! Min andra bh jag köpte är hel svart :)


Puss från upper East side
/Fannie


Magsjuka?

Dagen har bestått av Skype med mamma och pappa och därefter med Sophie! Blev en mys dag uppe på upper East idag tills den minsta sonen kom hem och spydde så alla åker väl på magsjuka här antar ja :p självklart med min tur! Men jag har ju faktiskt måååånga dagar kvar här så jag kommer hinna allt jag vill göra :D ikväll har vi iallafall spenderat massa tid på time square :) såååå coolt! blev shopping på forever 21 som är 4 våningar med billiga kläder och det blev en keps med mitt namn på! fattar ju inte vad som är bra lag därför tog jag en bara med snygg färg ;) haha men uppdaterar er mer imorgon om vi spyr eller vad vi hittar på!


Puss
/Fannie


hej från usa igen

idag har varit en bra men känsloladdad dag.
vi var på the gound zero och man blev väldigt tagen av sorgen som varit över detta ställe. att se alla namn runt om varje ¨hål¨där en byggnad stått.efter det åt vi en god lunch på ett indiskt ställe som var jätte mysigt :)
efter det så blev det sgopping på centurey 21, det är ett köpcenter eller vad man ska säga som har allt man vill ha i äkta märken, jag fick men mig converse väska ÄKTA !!! guess solbrillor äkta!!! och massa annat för hur billigt som helst. När vi kom ut därifrån så tog vi en promenad mot färjan som skulle ta oss förbi frihetsgudinnan så nu har jag även sett henne. huuuur coolt som helst! vi hann även ta tunnelbanan till soho och shoppade lite där. jag hittade en aaaaas snygg marinblå jacka till våren som jag älskade och kollade lite lätt på prislappen och den kostade i svenska pengar 130 kr. heelt sjukt billigt. hade kostat typ 500 kr!! sen följde det även med lite tröjor och sådant med hem :D som också var jääätte billiga. allt är sååå billigt mot för hemma i sverige och jag bara  älskar att shoppa här när jag vet att ingen hemma kan ha lika som mig. få vara ensam om lite kläder!
 
 
nu är det sova som gäller och imorgon ska anna jobba och jag ska ta det lite lugnt och kanske ge mig ut själv på gatorna för mer shopping. en skype med mamma kanske också skulle sitta fint.
 
 
puss
/Fannie

Jag är apan

Hallå från new york :D

Varit en riktigt bra dag här i staterna! Började dagen med en god frukost, sedan en promenad över brooklyn bridge och tillbaka men det var riktigt blåsigt men det får man räkna med!
Efter det så gick vi och handlade mat och sedan var det dags för lunch här hemma på upper East side :) sminkning stod näst på schemat för sen bar det av mot top of the rock! Grym utsikt (och mamma om du inte vet vad det är så googla) vi var på våning 67 och tog rulltrappan upp till våning 70 :) coooolaste jag varit med om. Helt grym utsikt, empire state building lös upp helt underbart vackert på alla kort och det var magiskt! Jag har nog inte fattat att jag har promenerat på new yorks gator! Jag kommer fatta vad jag varit med om när jag kommer hem och landar i vardagen! :p men imorgon väntar ett besök på ground zero (stället där tvillingtornen stod) sen blir det en båttur för att se frihetsgudinnan och efter det väntar shopping i soho! Och på måndag släpps apan ut buren (jag ut på new yorks gator själv) jag ska alltså ta tunnelbanan själv ner till shopping ställena och sedan hitta tillbaka hem ;) allt är simpelt så jag tror jag kommer fatta detta riktigt bra!

Nu är det mys för oss för att ladda inför morgondagen! Bjuder på någon bild från dagen sedan finns allt på Facebook :)


Puss
/Fannie


Feb. 02, 2013

Framme i USA :) lite förseningar och så men det får man räkna med! Nu ska jag sova :)

Puss
/Fannie


Heeeeej dåååå

Nu säger jag hejdå till Sverige :D sitter jävligt trött på Arlanda men det börjar bli ljust ute så man blir lite piggare :) blir mer uppdateringar i staterna :)

Heej då :)

Puss
/Fannie


Feb. 01, 2013

Godmorgon? Kan man säga så vid den här tiden? Klockan är alltså 03.40 och jag sitter och äter lite för att slippa äta upp hela Arlanda när jag kommer dit! Kan bli lite jobbigt! Om en halvtimme åker jag och det ska bli såå skönt att komma bort lite :)

Hej då Sverige, hej new york :)

Puss
/Fannie


RSS 2.0