=)

Avsnittet för idag då =)

4:2



jaa

Ja nu har ja satt ett mål, och ja kan bara säga att jag kommer aldrig att ge upp, jag är less på det här nu.
Nu går ja inte för det här och ja ska fan lyckas...

Före, här börjar nedräkningen.. 12

Riverside

Jag orkar inte skriva för jag är sjuk och ligger i soffan och orkar igenting,

Avsnittet för idag kommer iaf :) riktigt bra är det

4:1


hej

Jag säger bara så här, jag är sjuuuuk :/
därför blir det lite kort skrivet om vad som hänt dom här dagarna.

Fredagen bestod av fest hos mig, vilket var uuuuunderbart kul :D tack allihopa. ni är underbar allihopa =)

Lördag fyllde jag år, släkten och vänner samlades i ockelbo på lite party hos oss, sedan bar det av till gävle och hang loose, sen blev det sova i lägenheten :)

söndag alltså idag, så har jag bara tagit det lugnt, mamma kom in med mina presenter :D ja fick en platt tv som jag önskade mig :D tack världens bästa mamma och pappa. sen ett jäääätte stort tack till min underbara syster som skjussade mig så mycket i helgen =) jag älskar min familj mer än allt <3

men riverside kommer iaf.
veckoavsnittet


=)3:6


=)

FÖÖÖÖÖR IIIIDAG FYYLLER JAG 18 ÅÅÅÅR :D


GRATTIS TILL MIG SJÄLV :)

Avsnittet

det är något fel med avsnittet idag på riverside. men ja lägger ut det så fort det går =)

hej

HEEEEEJ :D vet ni att nu kryper det i hela min kropp =) jag är som ett litet barn jag blir helt tokig när ja ska få presenter :) och imorgon kommer ja få presenter och då kryper det i hela kroppen ;D jag är så grymt taggad på fest också =) och imorn smäller det så det heter duga :P  Hade glömt att skriva ut lapparna till grannarna om att ja ska ha fest så jag har suttit och skrivit 11 lappar för hand och sprungit runt med nu :P lite skrivkramp har jag iallafall :P och ja kan bara säga att NU JÄÄÄÄÄVLAR ÄR DET NÄRA! =) snart ska även jag kliva in i vuxenlivet och kalla mig myndig :) helt overkligt :P

Mina naglar blev även jätte bra =) eller jag är nöjd iallfall, riktigt nöjd.
tråkigt att min andra data där ja kan lägga in bilder är trasig också :S det suger.. ja vill ha in nya bilder på datan nu. det blir för mycket samma, men nu måste jag sova om ja ska orka med morgon dagen =)

PUSS


Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv? =)

Har precis varit och solat solarium inför imorgon =) sedan direkt efter så tog jag min dagliga promenad :) skönt var det, men har lite skavsår just nu och det är mindre kul :P Ska snart hoppa in i duschen sen ska jag se idol och så klart så ska mina naglar tills imorgon sättas ikväll också :) jag är bara sååååå taggad :D Sitter och snackar drinkar med Malin just nu, och ja bara känner hur jag mer och mer blir taggad ;D Imorgon smäller det brudar och grabbar ;)


Ja denna dag har varit kul på praktiken, Johanna berättade en massa sjuka saker, du är knäpp Johanna ;D
Men det kom lite varor idag så vi hade faktist lite att göra, Imorgon kommer det mer så då är det bara att stå i och jobba =) Jag känner verkligen att detta är något för mig, små saker är så kul :D och ja är kär i allt på Village. Och massa trevlig personal och det gör allt så himla mycket bättre =)


Nu måste ja rusa, Idol börjar snart =) mer bloggning sen :)


PUSS


=)

Avsnitt 3:4 =)


Onsdag, det närmar sig fredag =)

Onsdag är det idag och då är det 3 dagar ja 3 dagar kvar tills jag är 18 år :D

Jag kom nyss hem från en trevlig middag med Niclas. det var riktigt trevligt måste ja säga =) oj vad vi prata. det var allt mellan himmel och jord som det talades om ;D
Jag har iallafall fått hostmedicin nu, vet itne riktigt om det hjälper så mycket, men har ju inte hunnit tagot så mycket så det kanske tar lite tid, vad vet jag ;)

Snart är det idol och det ska ja inte missa =) sen är det kändisdjungeln som jag också ska se och sedan är det läggdags för min del, praktik imorgon igen sedan är det faktist fredag och vilket innebär PAAAARTY :D
Jag trivs jäätte bra på min praktikplats iallafall. allting är jätte kul. imorgon är Johanna Green där också får se hur det går =) det går säkert jätte bra men det är bara det att det inte finns så mycket att göra så känns som att det kommer bli stilla stående =) men johanna är så trevlig så, så för mig gör det verkligen inget :P Lät som att jag inte velade ha henne där men så är det verkligen inte ;D

Nu måste jag duscha om ja ska hinna det här :) PUSS


Avsnittet

Dagens avsnitt =)

3:3



tisdag

Dagen började på sjukhuset då jag inte har sovit en blund inatt pga min hosta :/
Dom körde ner en slang genom näsan ner i munnen för att se hur det såg ut eftersom jag tappar rösten lite då och då ... INTE KUL!!!!!  fick iallafall hostmedicin som jag kan ta.
Åkte sedan tillbaka till praktiken och var där till 16.00 skulle hämta ut medicinen men då svarar inte mamma på telefonen, är nästan hemma då ringer hon, men hämtar ut det imorgon jag är helt slut just nu.. jag har cyklat i morvind och regn!!! och någon har pajjat min cykel lite så det låtar fan av den . ja blir så arg. roa er med något annat än att förstöra min cykel. blir så förbannad. SKAFFA ER ETT LIV FÖR FAN!!!!!!

Nu är det snart Idol och sedan är det ? ANDRA AVENYN SÅ KLART :D som jag längtat efter detta =)
borde gå oftare, men tyvär så är det ju kändisdjungeln samtidigt :S vet inte hur ja ska lösa det men jag hinner ju se vem som åker ut iallafall:)

Imorgon blir det troligen käk med Nicke Picke =) saknat han mycket måste ja säga. och det var flera år sedan jag träffa honom så nu är det på tiden att vi ses faktist =)

Nu ska ja göra iordning te vilket jag hatar men ja måååste dricka det för halsen. jag måste =)

PUSS


TAGGA FREDAG =)




Jag, någon kille, Vicky och Clara på old saint =)


avsnittet är ute =)

3:2



KAN INTE SOVA

Snart hostar jag ihjäl mig tror ja.Jag har något virus i halsen säger mamma. vet inte hur hon vet det men tydligen är det så :P Kan inte ens ligga under täcket för jag svettas sönder.. jag tårarna rinner och hostan tar inte slut. Klockan är halv 1 på natten och jag är vaken och ska börja göra te. te som ja hatar, men ja kan inte hosta så här nå mer. jag orkar inte det :/
Har laddat ner det där photoshop programmet så nu kan ja iaf göra om bilderna lite.. Karin kan ta åt sig äran för hon som visade mig programmet =) Tack Karin :)

Nu måste ja göra något åt det här...


Praktik

Ja idag började min praktik på village som sagt =)
det var riktigt kul faktist, fickl stå i kassan första dagen och allt, även fast någon hade sagt att man lärade vara 18 för att stå i kassan, men jag blir ju 18 på lördag så isf skulle ja iaf fått stått i kassan snart :) men charlott brydde sig inte om det för hon hade ju suttit i kassan på affärer sen hon va 15 så där stod jag iaf :) Natalie Bergman var in på jobbet idag, och för er som inte vet så är det min granne, eller hon bodde där när hon var mindre nu bor hon i stan. Hon kom in där med barnvagn och jag blev mer paff för jag hade glömt att hon hade fått barn. men han var sååå söt så :)

Ikväll ska jag ut och gå och sedan är det Tinas matprogram och så är det kändisdjungeln och jag tycker att det är skiiiit bra =) Är sugen på en långpromenad ikväll faktist. det skulle vara jätte skönt. men mina hälar gör ont idag. glömde min ilägg imorse så har lite ont. men jag väntar till det har gått över så går jag sedan :)
Nu ska ja diska och göra klart


5 DAGAR KVAR TILL 18 ÅR :) :):):):):):)
Då äre fullt ös medvetslös tjejer ;) hahahhha ^^

  

Avsnittet =)

3:1

vart är rösten ? :O

Vaknade denna måndag morgon och kände mig lite konstig i halsen vilket jag inte borde göra eftersom jag har operrat bort mina halsmandlar. men iallafall så frösökte jag prata och min röst är borta :O jag kan prata lite grann men det är inte mycket :S Och idag börjar ju min praktik, kul att komma dit så här. NOT!!!!

Vi får se hur det blir under dagen. Nu ska jag kila. jag hinner lägga upp avsnittet för idag innan jag åker mot stan :)


PUSS


Veckoavsnitt

Godmorgon / goddag på er allihopa =)

jag har sovit länge idag och det var guldvärt kan ja säga :) hur skönt som helst.
Idag ska jag endast ta det lugnt, ska åka till karin och hämta lite saker sen blire lugnt.
Imorgon börjar praktiken som jag ska ha på village. det ska bli kul tycker jag och sen på lördag fyller jag 18 år :)

Veckoavsnittet :) = skit bra


Riverside

Avsnittet :) och idag blir det dålig bloggning, jag är hos karin så jag har annat för mig ;)
Ikväll blir det iallafall att umgås med några vänner sen ska jag bara hem och ta det lugnt har jag bestämt :)

Ha en bra kväll för det ska jag ha :) ! puss

2:6

Karin

Åkte karin vid fyra idag, kom dit och sen gick vi till stallet, men på väge fick vi syn på ett träd med massa äpplen som vi tyckte hästarna var värda ;) så vi knacka på men ingen öppna, det bor tydligen en gammal gubbe där men han var på sjukhuset sa en av grann ungarna så vi tog saken i egna händer och traska bort till stallet där vi tog en ikea kasse och så gick vi tillbaka till trädet och palla lite äpplen ;D men den där gamla gubben skulle aldrig orka plocka dom och ligga på marken och ruttna kan dom ju inte göra :O
¨så vi tyckte att hästarna skulle få dom :P


Nu blir det idol och kändisdjungeln med Karin, alltså baaaara en myskväll :) <3


Fredag

Igår så visste jag inte alls vad denna helg skulle bjuda på för roligheter. trodde det skulle bli en hemma helg med bara massa mys. Men så skickar älskade lilla Karin sms i morse och frågar om ja vill sova hos henne inatt för hon är ensam hemma :) och så klart vill jag det, det var ju evigheter sen vi träffades sist. Har inte ens sett henne i skolan nu på slutet. Men ikväll så ses vi igen :)

Ja som sagt så börjar vi inte förns halv 2 idag och har en timmes religion där vi ska gå igenom en uppgift som ja inte ens fattar :S Men innan så ska vi till banken vi i C-me företaget och stänga vårat konto. det är väl på tiden om man säger så :P

Blir nog inge mer skrivande idag. får se om ja hinner annars får jag önska er en riktigt trevlig helg för det ska jag ha  :) PUSS

 


Riverside

Nu kommer riverside avsnittet :)

2:5


090917

Inte alls långt kvar till jag blir 18 nu =)
det är endast 9 dagar kvar, eller 8 kan man säga nu eftersom denna torsdag kväll börjar lida mot sitt slut.
jag har sett idol ikväll och efter det lite kändisdjungeln där han fick dricka en massa äckelpäckel :P
Snackade nyss med Sophie, det var alldeles för längesen jag pratade med henne nu så jag tyckte att det var dags att ta ett snack med henne :D alltid lika trevlig gumman :) Hon gav ett riktigt bra förslag på att vi kanske skulle ses i helgen och det gör ju jag mer än gärna för ajg har inga andra planer denna helg. tänker ta dagen som den kommer men kanske lite besök :)

Imorgon börjar ja jätte sent men innan ska vi till banken en sväng så jag ska vara där halv 1 sen börjar skolan kanske halv 2 så det är sovmorgon imorgon och det gillar jag så jävla mycket om man får svära :) och JA i denna blogg så får man faktist göra det . det besämmer jag.

Min syster kommer hem på söndag och det tycker jag är trevligt, hon blir även hemma på min födelsedag :D
Praktiken börjar nästa veckan också som jag ska ha på village i 5 veckor. Nästa praktik som är i vår ska kanske göras i danmark om jag har tur :) Ingegerd frågade mig, Cissi och Bella om vi var intresserade och vi vill inte vara borta så länge  också var den här på 2 veckor och då sa vi ja :) så nu kanske vi far dit efter jul :) det kan bli en upplevelse.

Eftersom min dator gick sönder så har ja inga bilder så blir lite samma nu ;D


nu är det läggdags :) PUSSS


En Torsdag som denna

Torsdag idag och det betyder att vi hade prov imorse halv 9 och sen slutade vi efter provet eftersom vi inte hade dom andra lektionerna. Så nio gick jag från skolan igen. då åkte jag till sanviken och hämtade min dator eftersom den andra har damp och måste in på hem en sväng........

Har pluggat lite med Anna idag eller ja satt mest vid datan och hon pluggade för jag har bara en grej medans hon har hundra ;D Jävla Ulla idag, fick damp på henne. Hon gör minsan aldrig fel hon inte tror ja ..... Nej man ska tydligen ha 2 dagar på sig att plugga till ett prov ... faan. ja saknar ingegerd. hon var iallafall rolig inte som Ulla som bara är grinig och fattar inte varör alla klagar på att hon är sur.. åååh.. ja får nå fel på henne iallafall.

Imorgon har vi bara en lektion och det är religion då ska vi diskutera uppgiften sen slutar vi. får se vad det blir av denna fredag. time will tell.


Ja älskar den här låten. ja lyssnar snart sönder den.
 

trasig dator

Ja min data gick sönder igår så ja fick åka till sandviken idag och hämta min andra, det är anledningen till dålig bloggning igår ;D men måste ju lägga in Riverside avsnittet för idag .
sitter och pluggar med Anna nu. ja skriver därför mer sen :)


2:4


plugg

ja, dagen består av plugg då. jag har precis skrivit klart samhälls saken och skickat in den.
och sen har ja lite religion kvar. Och så klart marknadsförings provet imorgon. Så jobbigt att dom andra har jobbat med det i skolan och det har inte jag så jag får vara glad med ett G på det här provet för det är inte bara en sak att komma ihåg precis.
Ska till Cissi snart och titta på lite Idol och så, så jag tror jag tar med religionen till henne och försöker få lite hjälp av henne för jag fattar absolut ingenting av uppgiften så jag ropar på hjälp at cecilias place ;)


Nu ska jag plugga vidare hörs :)
PUSSSSS

  

riverside

Nu är dagens riverside avsnitt här :) 

2:3

Godmorgon

Vaknade 7 imorse av klockan och kände att ja idag är det skola för första gången efter operationen. har varit hemma i en och enhalv vecka. Men har riktigt ont i halsen idag men jag tänker inte vara hemma idag. jag vägrar.
så less på att bara sitta hemma så nu får det vara nog.
läste i tidningen att det bara ska bli 12 grader ute idag så idag blir det tjocktröja halsduk och dunväst :) riktigt skönt :) ska gå ner till cykeln snart :P se om den är kvar och så att det inte är punka :P det hade ju varit tråkigt.

Nu måste ja kila till till skolan och min klass HP3T :D

PUSS


Idol 2009

Ja jag hade aldrig hört Zander sjungit före också kommer han på idol idag, och ja säger bara. jag rös så jävla mycket :P Så jävla bra =) lyssna och njut.


Riverside

Ja tycker att ni ska följa den nya serien riverside på min blogg :) ja lägger upp nytt avsnitt varje dag :)
Första delen kan ni se på svt.se sen från och med andra delen ser ni här på min blogg ;)
Och idag lägger ja upp gårdagens avsnitt också =)

2:2








2:1

Plugg, plugg och plugg

Sitter nu vid mitt matbord och pluggar för fullt. det går åt helvete på ren svenska. Religionen suger och jag fattar ingenting. jag har försökte med den i flera dagar. men jag ska få lite hjälp med den. Jag har ju faktist inte avrit i skolan som dom andra och kunnat lyssna på läraren och fått hjälp på det viset så man får ju ta hjälp på annat vis då istället. Sen ska ja unna mig att läsa min underbara bok. ja vet inte hur många gånger jag har läst den men den är lika bra varje gång ja läser den och ja grinar lika mycket varje gång. Den heter "flickan med de röda skorna" och är en sann historia. ja rekomenderar den till er alla :)
Nu måste ja plugga vidare :)

Så här kommer min dag se ut.


090914

Ja nu sitter jag i gävle i min kära lägenhet =)
har precis sett på tv det var det där mat programet med Tina sen har jag sett kändisdjungeln :P
Där den manliga programledaren (namn?) sa till Tilde som också leder det och hon hade gått in i en stock och då frågade han om hon hade fått stock, sen lite tystnad sen alltså i ansiktet ;D hahahahaha ja satt och skratta för mig själv, och ni som inte vet vad ja menar med att hon hade fått stock behöver inte veta det heller :P
Ni som fattar det kanske tycker att det är lite roligare.

Nu sitter jag i sängen och är lite hängig, jag har lite feber tror jag, sen nu när jag kom till gävle så har jag typ sovit i soffan och det är inte likt mig att somna så här inte nu efter att ajg skulle ha blivit piggare efter operationen. men har ätit lite och har fortfarande ont och svalde lite fel så det kom blod och gjorde ont så det blir skola först på onsdag :( jag vill gå imorn men jag känner att ja plågar mig själv om jag gör det och det tänker inte jag göra. Ni kanske tycker att jag borde kunna gå till skolan efter en vecka, men det är bara jag som kan känna om jag har ont eller inte. så jag stannar hemma och kör stenhårt på pluggning imorn och gör klart allt jag påbörjat.

Jag bjuder på lite bilder från min kväll med min älskade nalle, även min bästa vän :) man kan säga allt till han, eftersom det är ganska svårt för han att skvallra ;) han heter förövrigt Benny, det var Viktor Tröjbom som kom på det tror jag.


älska, glömma och förlåta

Älska, glömma och förlåta? JA det är frågan.


Idag vaknade jag upp i soffan, jag skulle sova i sängen inatt. men när jag började se en film sittandes så slutade allt med att jag vaknade imorse i soffan :P jag låg på nå helt konstigt vis men jag rättade snabbt till mig ;D
Idag ska jag åka till gävle på eftermiddagen. vet inte riktigt när men blir väl kanske runt halv 4. vet inte riktigt hur jag ska få med alla saker till stan men det löser sig säkert ;D jag brukar vara duktig på att släpa med mig massa saker. men mamma sa att hon kanske skulle köra in lite saker imorgon så vi får väl se om hon gör det.
Det lutar mot att det blir skola imorgon eller på onsdag. vi får se hur det går med att äta ikväll och så. det tar ju typ en halv timme för mig att äta upp en liten portion mat. känns som att mina klasskamrater inte vill vänta så länge på mig bara för att ja ska käka lite :P eller dom väntar nog men jag tycker synd om dom stackrarna :P Jag har ingen praktik plats än heller och praktiken börjar nästa vecka :S ja måste fixa det där alltså. Jag vet inte ens vart jag vill vara. ja vill inte ha praktik den här gången tror jag. det skulle vara skönt att slippa faktist. Och sattsa på nästa 5 veckor och vara på nå ställe där man verkligen vill vara.

Jaja nu ska jag fixa iordning lite sen ska jag ut med Lufsen en sväng sen bär det av till gävle =)


Dagens låt



TACK

Tack Mathilda Carlsen som gjorde att mina tårar inte längre rinner ner för mina kinder och att jag istället ler =) Du sa något som jag verkligen behövde höra just nu. <3



Tack Mathila för dom fina orden
( Snodde bilden från facebook =) )


:(

JAG VILL INGE MER!
Nu får det fan vara slut på det här.


Bääääästa :)


söndagskväll

Ja nu sitter man här, en mysig söndagskväll som känns som vilken kväll som helst.
Mamma och jag har precis sett "män som hatar kvinnor" men hon somna ifrån filmen så då stängde jag av den för jag tycker att den är så läskig så jag valde att slutet fick vänta till en annan dag, även fast jag sett filmen förr. men den var ju sååå jävla bra så jag tröttnar inte ;) ja kan då lätt se den igen =)


Idag så bjuder jag på Dagens fräckis =)

En bonde i trakten var gift med en ung, sexig och mycket vacker kvinna. Därför blev alla förvånade när han en dag deklarerade att han skulle ta ut skilsmässa och invånarna i den lilla staden undrade varför.
- Jag är livrädd för hundar, blev svaret.
- Vad har det med saken att göra? undrade vännerna.
- Jo, så vacker som hon är, så klipper hon aldrig tånaglarna. När hon kommer trippande längs parkettgolvet, ja då reser sig nackhåren och min lilla penis slaknar av ren fasa!






Godmorgon

Ja godmorgon allihopa :)
jag vaknade idag och jag har nästan inte ont i halsen längre :) och jag är sååååå lycklig för det :D
det blir nog inge Max-Emil idag, eller vi får se ikväll isf om dom är kvar i ockelbo. dom är på något idag sa mamma. Annars kan jag ju träffa dom i gävle, men vore ju inte fel att träffa min kära faster också :) det var ju ett tag sen faktist.

Snart får jag åka till gävle också, träffa lite kompisar dom jag itne träffat på en vecka nu.
jag saknar dom alldeless för mycket nu =)


Film kväll hosFiala!

Ja kvällen spenderades hos Fiala våran lilla vän :)
vi såg någon lite konstig film som var mer än 2 timmar. men den var faktist intressant. bara att en gubbe var totalt puckad och sköt ingen ;D fast det var bara han som hade sånna där saker runt halsen;D ja är totalt ointresserad av sånt där så jag vet inte ens vad det heter.
Nu är det Saw 2 på tv, och tror ni jag vågar se den? NEEJ absolut inte. så jag tror jag tar och ringer ett telefonsamtal istället.

Imorgon ska jag åka och träffa Max-Emil som egentligen bara heter Max men i min lilla värld så heter han Max-Emil och det kommer han alltid att göra den lilla krabaten ;) som för er som itne vet är mitt kusinbarn :) världens sötaste är han =) lite envis tror jag också att han är men det ligger ju i släkten om man säger så ;)

SNART 18 ÅR :) idag (lördag) så är det precis 14 dagar kvar :D



sovdag :)

Ja idag har jag sovit nästan hela dagen faktist :P Det har varit sååå himla skönt, men jag tror att det blir sämre med sömn inatt då istället. men så får det vara.
Ikväll blir det iallafall att umgås med mina kära vänner, Robin, Cissi, Martin och Fiala :)
Får se vad vi hittar på men jag gissar på att det blir film ;D

Ska bli kul att träffa dom igen det var så himla längesen nu.

Det var som en liten överraskning att första dagen med bloggen så har jag en del läsare ;D inte överdrivet många men mer än vad jag trodde iaf.
Nu ska jag möta mamma och vi ska handla lite mat, får se vad det blir idag för gott då :)

 

 


halsmandlarna!

Ja idag vaknade jag upp med jätte ont i halsen :( gjorde väääääldigt ont faktist,
men jag tog alvedon och ipren som jag gör var 6e timme. och sen var det över, eller ja lite iallafall. Känner ju av den där halsen hela tiden och det är inte alls kul tycker jag.
Jag är helt blå och vit i halsen just, kul att veta men det är äckligt :)

Idag på dagen ska jag endast ligga nerbäddad och mysa :) är faktist riktigt trött idag, sen ska jag umgås med min vän robin, och kanske cissi och martin =)


Dagens citat:
"
Den största vinsten man kan få, är en god vän"

 




Jag vill sända en extra tanke till min vän Amanda idag.
Krya på dig snuttan <3














Myskväll

Ja det blev en myskväll ikväll, robin frågade om jag velade komma dit på fest men jag orkade inte riktigt det, ska vara med robin, cissi och martin imorgon (lördag). det låter så iaf. jag och robin ska iallafall vara tror ja =)

Jag börjar bli riktigt trött på att bara ligga hemma som jag får göra nu efter min operation i måndags.
men imorn får ja komma ut till mina vänner :) WIIIHO.
Ingenting har hänt idag, men det hade jag ju inte direkt förväntat mig heller. har sett klart "män som hatar kvinnor" fan, bästa filmen på länge. ja ska se den igen snart :) lite för läskig för att se själv så här på kvällen så jag står nog över det,^^ fegis jag =)


Jag bjuder på ett kort på mig när jag är osminkad också ;) haha^^
  

Bloggar igen

Jaa nu har ja fått för mig att blogga igen då :P
kommer bara skriva lite om mig själv och vad jag gör om dagarna. alltså ´finns det inte mycekt att skriva nu dom närmaste dagarna då jag ligger hemma på soffan efter min tonsilloperation :P

jag kommer ha som i min förra dagens skämt och lite olika saker som är dagens ;)
hoppas att jag får lite läsare den här gången också som jag hade förr :D


puss


Låt det hela få en början :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0