Jan. 31, 2013

Hur kan saker försvinna??
Jag har alltså tvättat underkläderna jag ska ha med mig och torkat det och nu finns det inte längre?? Kan inte hitta dom någonstans !! Ingen hittar dom någonstans!! Största paniken hittills ... Annars är allt klart :)

Skype med Anna väntar!

Puss
/Fannie


Jan. 31, 2013

Blir väckt som vanligt denna morgon vid 9 för att jag ska knata ut med hunden! Jag är sjukt trött denna morgon och jag har tusen saker att göra idag... Det viktigaste är att försöka få ihop en mobil som jag ska ha med mig!! Har lånat en av Emil men måste köpa nytt kontant kort till den så är väl bäst att kliva upp och börja med alla sysslor!
Men sängen är ju så jävla skön den också.

Mitt lilla handbagage har även kommit :)
Bild här nere :)

Puss
/Fannie


Jan. 30, 2013

Ja då är det inte långt kvar men allt är typ klart inför avresa. Hårfärgning igår och klippning idag :) så nu är huvudet klart ;)
Imorgon ska jag hälsa på mormor och sen är det packning i fokus för att sedan försöka vila på dagen så jag kan vara vaken på natten och skypa med Anna innan jag åker :) 4,30 kommer skjutsen sen bär det av mot Arlanda!! Det är fjärilar i magen och jag älskar tanken på att jag snart befinner mig i USA :)


Jan. 29, 2013

Idag är en sån dag som är riktigt tråkig!! Jag är jätte rastlös! Längtar tills ikväll iaf då jag ska ta på mig alla kläder som finns i hela huset och ta mig ner till ip och kolla på hockey!! Skiter i halsen för jag ska kolla!!!!

Vill träna men tänker inte göra det med den här halsen :/


Puss
/Fannie


Vad hände

Ja paniken som slagit mig har gjort jag även glömt att växla pengar! Bra Fannie!!!!! Nej. Men eftersom jag har min underbara lägenhet som jag aldrig vill svika så drog jag till den nu ikväll så jag kan växla pengar tidigt imorgonbitti :) och då hinner jag umgås med min kära Emelie också så hon är påväg hit för att spendera natten med mig :) braaaa kväll <3

Puss
/Fannie


Panik

PAAAANIIIIK!!!!
Vaknat med halsont så det blev ett besök på HC men det var inget, så då blev det istället ett samtal till min kusin Linda för att få veta vad som är bäst receptfritt och hon ger alltid bra svar :) (hon jobbar på apotek)
Så det är inhandlat och nu sitter jag med färg i håret för att hinna se ut som människa innan jag åker!
Trodde allt skulle vara lugnt i veckan men börjat bli stressigt med att tvätta, hinna träffa kompisarna och spendera lite tid med mina kära föräldrar!
Har även hunnit lova kusin Emil att fixa rangerströja med autograf från Henke på så jag har lite att jobba på i USA ;p men två veckor är en lång tid! Höhö

Nu in i duschen sen ska luffa få sig en promenad!

Och ja faster Mona imorgon ses vi igen :D


Hade bäst,
Puss
/Fannie


Resfeber

Blev en interpoolkväll igår :)
Mycket trevligt och träffa lite kända ansikten som man inte träffat på väldigt länge! Nu har resfebern börjat krypa sig på och väskan måste packas imorgon för att hela veckan är proppad med saker jag ska göra :)

Hockey på tisdag också och hoppas Ockelbo vinner :D


Puss
/Fannie


Älskar helg

Vaknar jätte pigg och ska försöka föra nå vettigt av den här dagen :)


USA

Om en vecka sitter jag på planet mot USA och jag börjar få lite lätt panik!!!
Måste packa och måste planera!! Men det känns svårt just nu eftersom jag ska typ bara ha en tröja med mig :p

Kameran är tömd iaf, så långt har jag kommit! Även laddad! Allt inhandlat och jag är redo men ändå så oredo!!!


Puss
/Fannie


SMA

Som jag skrivit tidigare så vill vi alla stoppa sjukdomen SMA! Det vi vill göra åt detta är att det finns frejamössor att köpa för valfri summa av Helena hallstensson. Men det är även så att Sofie min kära vän syr mössor och skänker alla pengar till forskningen av SMA! Nu inom en snar framtid så är tanken att vi ska börja sälja mössor som Sofie gör på Hemtex i Sandviken för att vara med att hjälpa de som bli drabbade och försöka stoppa sjukdomen som inte borde finnas!! Nu vill vi att DU är med och hjälper till! Köp en mössa! Hundra kronor eller valfritt belopp! Tack på förhand!


Torsdag

Dåligt skriver här måste jag säga!
Träningen har börjat rulla på igen :)
Körde ett pass på 35 minuter igår på cykeln och 15min imorse då jag ska ut och gå med elwiné om ett tag då jag ska vara barnvakt :)

Nu in i duschen och bli lite varm :)

Puss
/Fannie


Min tisdag

Ligger fortfarande kvar utan mitt varma och sköna täcke och snart kliva upp för att ta en promenad men hunden i sköna 15 minusgrader! Vill inte ens få en tå utanför täcket för då fryser jag :p men vad gör man inte för sin hund!

Blir nog träningsfritt idag! Hostar och hostar hela tiden och jag vill bli av med den och då känns det inte så skönt att träna i -15 grader! Skulle ju hämta cykeln Igår men blev inte så, kom massa annat emellan! Får hämta den en annan dag istället.
Och efter att min läkare ringt idag blir det nog Valbo en sväng innan jag ska följa med Mona och Janne till norrsundet för att kolla på Ockelbo när de spelar match :)


Men nu måste lufsen ut!
Puss
/Fannie


OCH jag ska göra allt för att hitta dom här skorna i USA! Jag är sååååå kär i dom!


Väg och mät

Varit ut några kilometer på skidorna nu i strålande sol :) helt underbart!
Väg och mät visade att jag nu har gått ner 5,5 kilo och förlorat 10 cm i midjan! Bara att jobba på och idag jag hämta hem en cykel så ska jag börja träna ben mer nu också :) snälla faster Mona lånar ut den åt mig :)
Hejdå fettet, hej muskler


Puss
/Fannie


Skidor

Inte blivit nått skrivit hör i helgen då det haft lägsta prioritet :p

Lånad iallafall jossans lägenhet på lördagen för hon var borta så blev det tv mys där bara, Felicia kom förbi och min tanke var att lägga mig i tid! Men jag blev Inge trött alls och vi hade en del att kolla på genom fönstret (fulla människor) så vid klockan 5 kom jag i säng och vaknade 10 sen kunde jag inte sova..... Åkte hem, käkade frukost och sen stack jag ut på skidorna 2,5 km :) mycket skönt!


Ska snart ut med lufsen sen funderar jag på att dra iväg och åkare skidor. Så kul att göra det, och idag är det även väg och mät! Kommer väl troligen inlägg om det! Om det hänt något,


Puss
/Fannie


helg ? vardag? finns ingen skillnad

så var det helg igen. tråkigt att man inte märker någon skillnad på vardag och helg när man är sjukskriven. bara att de andra också är lediga då. igår var jag på hockey ockelbo mötte skutskär i en viktig match och vann med 5-3 och det var en händelserik match som aldrig blev seg att titta på. lite halv dålig domare skulle jag vilja säga men jag kan inte hockey så bra så jag kanske bra ska vara tyst där ;) haha

ikväll ska jag sova i josefines lägenhet som är tom nu när hon är i umeå och skriver tenta och jag hoppas verkligen att det går bra för henne så hon får bli klar snart med utbildningen :)
felicia kommer förbi och vi ska bara ha myskväll. jag är så trött så jag vill bara ligga i soffan och kolla på tv och göra ingenting :P


hoppas ni får en trevlig lördag :)
Pussss
/Fannie

Fredag

Bra dag som har varit fullspäckad !
Träffat Anna och thyra, hunnit tränat två gånger, rastat lufsen 2 gånger, handlat, lagat mat och varit på hockey :)

Men idag har varit en deppig dag på olika sätt! 1 mål har jag med min träning och kost men det känns ibland som att det försvinner långt ifrån mig men ibland är det så nära! Men jag ska nå det!


Träning

Vaknade och var tydligen lite otrevlig mot mamma men jag sov faktiskt!
Gick upp och tog en prommis med lufsen, gjorde frukost som bestod av omelett och sen blev det långpromenad med Amanda som jag inte träffat på länge! Massa snack och sedan gick jag hem och körde lite styrka! Mage, ben och lite rygg blev det! Så höll på med det 35 minuter ungefär!

Ikväll kanske det blir Skidåkning med Amanda, hennes pappa och Mathias! Vallakungen Fannie ska visa sina kunskaper!
Men med tanke på min hand så åker dom ifrån mig ganska fort men jag gnider på lite själv!


Nu mysa med lufsen :)

Puss
/Fannie


Träningsfri dag


Vaken innan tuppen eller iaf 1 min innan och gjorde en super god frukost bestående av omelett och bacon!
Efter det blev det promenad med lufsen och sen massa fix inför att åka mot staden klockan 9!
Kollade på jacka och stod där säkert 30 min innan jag bestämde mig för ett köp!
En ny jacka under tusenlappen! Bra Fannie!

Eftermiddagen bestod av hämtning av Moa på skolan och sen spendera några timmar hos palms!

Nu ligger jag i soffan hos Jossan och myser efter en kall timme i stallet ! Man ska inte ha tunna rosa mjukisar i ett kallt stall!


Snart hem och sova och försöka sova hela natten!


Puss
/Fannie


God?morgon

Ja klockan 3 kunde jag somna inatt... Klockan 7 skulle jag upp!
Och nu har jag hunnit ut på långpromenad med lufsen och nu ska jag duscha :) inte en cm plogad av där jag gick! Jävligt bra. Och inte en plogbil såg jag! Har dom missat att det kommit snö eller?


Nu har jag bråttom :)
Puss
/Fannie


Ny jacka?

Upp 7 imorgon och fixa innan jag följer med pappa till stan som ska till sjukhuset och jag ska försöka få åt mig en jacka på den tiden och sen åka med honom tillbaka! Jag vill ha en vinterjacka för min har börjat blivit lite äldre om man säger! Eller 3 år och lika varm men inte så. Fluffig så vi får väl se vad jag hittar :) annars får jag shoppa en ny sådan i USA!

Hunnit med både 1 timmes promenad och styrketräning med fokus på magen idag!
Nu lite gossip girl och sen sova :)


Puss
/Fannie


Alla tankar

Idag är alla tankar till Helena och Daniel som förlorade deras älskade Freja den 17 december 2012 då hon bara var 9 månader gammal.
Hon var en av de väldigt få som får sjukdomen SMA!
Hjälp dem att komma längre i forskningen om SMA genom att köpa frejamössan genom Helenas blogg frejamssan.blogg.se
Eller sätt in valfri summa på bankkonto
6422 446 356 468


Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!


Bra dag

Faktiskt varit en bra dag idag!
Hunnit med
* långpromenad
* 2 promenader med lufsen
* bakat LCHF kakor
* lagat god mat
* kollat på idrottsgalan

Känns inte så mycket men det var det!
Imorgon ska det bakas LCHF bröd! Får se hur det går ;)

Jag är ju som sagt fast i gossip girl så jag ska fortsätta se det nu ;)


Kontroll

Körde min väg och mät kontroll såhär innan träning! Ska köra det varje måndag och 2 kg är borta och 6 cm i midjan på 1 vecka! Det vill jag kalla det bra jobbat!

Stolt tjej sticker ut och tränar :)


Sjuk?

Sitter nedslagen i soffan efter en god frukost som bestod av skink/ost omelett. Godaste frukosten på länge.
Funderar på en promenad i solen och kylan! Täckbyxor, tjockjacka, mössa och vantar! Och kanske ett par solbrillor ;)

Jag gillar egentligen bara att gå på kvällarna i mörkreten vet inte om jag orkar vänta tills dess med att gå!

Har mått illa hela kvällen igår så vet inte om det är för LCHF eller magsjuka? Kan ha haft feber igår kväll så blir en lugn promenad idag så får vi se hur jag mår sen!

Puss
/Fannie


Helg

Trött dag idag... Har inte gjort mycket men tränat har jag hunnit med! Självklart!

Blir ett kort inlägg för jag är trött men min helg har varit awesome. Träffat Amanda och Emelie :) myyycket mycket trevligt, jacuzzi mys, skräckfilmer, LCHF bakat, ätit och myst! Självklart var Felicia också med men det förstod väl alla ändå ;) haha


Puss
/Fannie


Dagen jag inte vill ska finnas

Den här dagen för två år sedan vid 11 på förmiddagen så tog vår allas kära Svante sitt sista andetag. En jobbig dag för oss på rabovägen och för oss som umgåtts med Svante i princip varje dag sedan vi började känna honom! Jag har känt Svante i hela mitt liv och han har bjudit på många, många skratt! nyårsafton året till 2011 skulle du fira hemma med barnen och barnbarnen men det fick ett helt annat slut! Något hände som ingen visste vad och du hamnade i koma. Jag satt i en stuga mitt i skogen och hade en riktigt bra nyårsafton. tills jag fick samtalet att du förts iväg med ambulans. ingen visste någonting och ingen visste vad som hände. Och det kändes som att hela världen rasa och allt blev svart tills jag börjar skrika i gråt och visste redan då att jag skulle mista en människa som betyder så otroligt mycket för mig! Men du Skickades fram och tillbaka på olika sjukhus men hoppet om att du skulle vakna försvann aldrig, tankarna var "allt kan hända" men domen blev hjärntumör och hjärnblödning om det inte var mer! Tolv dagar i koma och du var hemma på rabovägen, fortfarande i koma och du fyller 60 år den 11 januari så du fick leva på din födelsedag! Dagen efter blev troligen allt för jobbigt även för dig och du går över på andra sidan! Jag vill inte säga att du lämnade oss för jag vet att du är med oss alla varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Fast bara på ett helt annat sätt! Vi alla älskar dig och saknar dig så det gör ont i oss!

Igår fyllde du alltså 62 år och jag hoppas att du firade din födelsedag på bästa möjliga sätt!

Jag hoppas att vi en dag ses igen, men på en helt annat plats! Men vi kommer på ett eller annat sätt vara samlade allihopa igen.


Min stora fråga är bara: vad hade du gjort för att förtjäna detta?



Puss
/Fannie


Välkommen helgen

Problemet har uppstått! Jag är ju sjukskriven och har inte så jätte mycket pengar och ska spendera min helg i Gävle och då kommer frågan vad jag ska äta!! Jag har köpt bacon för det är liksom det jag känner att jag blir mätt av vid frukost! Sen är min frys full av kyckling så det känns helt okej! Blir att leva på det denna helg :)

Ikväll ska vi ta en grogg! Låter jävligt hårt men det är faktiskt fredag allihopa, men blanda med Ramlösa är tillåtet ;) men jag hat sagt att bara för att det visat resultat både på vågen och måttbandet så ska jag inte fuska! Även fast jag är jävligt sugen på att göra det!!! Sen om groggen är lite onyttigare så bränner jag bort den imorgon ;)

Imorgon är det myyyys med Emelie och Felicia ! Om Felicia blir med hela kvällen är oklart men kvällen kommer avslutas med skräckfilmer ;)
Emelie ska nog även lära mig hur man bakar goda LCHF kakor :)


Nu vila lite

Puss
/Fannie


Hej hej hemskt mycket hej

Fått många super bra tips mot mitt illamående såhär i början och kul att se att folk jag inte trodde läste min blogg faktiskt gör det! Tack Anna och Emelie för super bra tips :)

Har mått lite bättre idag och försöker inte äta så mycket grädde och sånt och dricker mängder med vatten och det fungerar riktigt bra :)

Man ska inte stå på vågen hela tiden och inte mäta och hålla på, men igår var jag i en svacka och kände att jag velade kolla om nått hänt så jag tog fram måttbandet och såg att 4 cm är borta runt magen så jag är mer än taggad nu :)



Kvällsträning i stormen :)

Puss
/Fannie


Fan helvetes jävla skit

Det är inte alla lätt i början med LCHF! Jag mår illa som jag sagt och jag känner att jag bara vill spy på LCHF skiten! Men när det är som mörkast så ställer jag mig framför spegeln och tänker "när jag når mitt mål så kommer jag vara nöjd med att jag kämpade i början"
Även fast man inte ser resultat än så känns det i kroppen! Man känner sig piggare (trots illamåendet) och lättare!

Kämpar på och hoppas att morgon dagen kommer bli lättare och utan illamående :)

Puss
/Fannie


Dag 3

Tredje dagen med LCHF och det är tufft i början! Mår konstant illa för jag inte är van med maten och blir lite svimfärdig då och då! Pga att jag inte får äta socker! Men som sagt jag testar det här 3 veckor så får vi se sen! Ska jag må såhär hela tiden så funkar det inte liksom! Men hoppas det går över :)


Haft feber inatt så tänker sova större delar av dagen! skulle ändå ha träningsfri dag! :)


Puss
/Fannie


LCHF

Jag har tagit tag i saker och ting ! Jag har börjat med LCHF och ska köra det på prov tills jag åker till USA om 3 veckor :) får se om jag trivs med det och det gör jag redan så troligen kommer jag fortsätta göra det! Så jag ska alltså åka till USA, landet där man lever på pommes (typ) och inte få äta potatis eller pasta, INGA kolhydrater ... Hoppas verkligen jag kommer kunna hålla mig utan det!! I'm on it :) nu är det feta livet över!!!

Puss
/Fannie


Nytt år

Nyårsafton var riktigt rolig! Kom hem 6 på morgonen somnade 7 men lätt värt det! Men imorgon väntar doktorn för undersökning av tummen igen, värken har tagit över lite men det är helt normalt eftersom jag faktiskt "använder" den nu!

Men ikväll käkar jag och flisan morötter och dipp samt kollar på Alvin och gänget :)


Puss och gott nytt år :)
/Fannie


RSS 2.0