Söndag

Varit dålig bloggning nu på sista tiden men jag har inte riktigt haft tid och ork.
Men för att sammafatta helgen så var vi hemma hos mig o fredags några stycken och kollade på film och lite så. igår lördag så åkte ja jocke och mallan till mallans pappa i årsunda och hälsa på mallans lillasyster =) hon va söt :)

Sen åkte vi till gävle men som vanligt så finns det inget att göra så ja åkte hem och la mig oi sängen så somnade jag ganska fort. imorse ringde pappa så ja ska åka och jobba på julskyltningen i sandviken :) 14.00 till 17.00 hoppas vi ses där, för det är där ni ska handla ;)

Nu ska ja göra mi klar för jobbet, för här ska tjänas kosingar ;)




PUSS

Torsdag lika med utgång :D

Utgång ikväll med massa folk bara det att alla förfestar på alla olika platser ;D

Skolan idag gick bra =) vi har börjat med buddismen men det är bara det att ja blandar ihop hinduism och buddism :P eller jag liksom tycker det är samma sak :P men bara ahft det en lektion så snart så får ja nog nå ordning på det där också :D


Nu ska ja fixa mig för ja ska testa en heeeelt annorlunda frisyr idag än vad ja brukar ;D


PUSS

Jag älskar dig

Och vårsol lyste vid österns bryn, när riddarns son gick igenom byn.

 I dörrn till hyddan där under lind stod liten flicka med rosig kind.

Och gossen sade: god morgon du! och kysste henne i samma nu.

De voro morgnade båda nyss, och frisk som morgonen var hans kyss.

Långt skall jag färdas, du lilla vän, men glöm mig icke! Vi ses igen.

Så sade gossen och log och gick. - Hon glömde aldrig den kyss hon fick,

hon glömde aldrig, hur skön han var, hur trofast lyste hans ögonpar,

hur käckt på böljande lockar satt hans fjädervajande junkerhatt.

Hon växte upp, och hon mindes än de ord av gossen: vi ses igen.

Hon växte upp och var glad och skön, fick lyss till mången en kärleksbön,

och många friare kommo, men hon sade endast: jag har en vän.

Och åren svunno med hastigt lopp, men tiden störde ej hennes hopp.

Och hennes vår, hennes sommar svann; hon tänkte glad: vi få se varann.

Hon tänkte än i sin ålders höst: vi mötas åter, det är min tröst.

Och in i döden hon tänkte än: vad jag är lycklig! Vi ses igen.






Tisdag

Varit med Mallan på träning idag, träffade även Linda binda ;) hon stod där med läraren och sa något tyst ;) hahah ne hon va duktig..

Ja har kommit på varför jag har ont i huvudet :S ller tror ja. jag ser inget på långt håll längre :/ jag har ju glasögon när ja läser. så kanske blir glasögon på heltid nu så :S fast då tänker ja ha linser kan ja ju säga. ja vet inte om det är så. men när ja sitter i klassrummet så ser ja inget när läraren kör kanonen. Alla måste läsa åt mig :S eller så får ja väl sätta mig längst fram antar ja :P riktigt knodd så där. eller iallafall se ut som en ;) Och ja har ont i huvudet efter en skoldag. men det är ju i pannan också så kan ju vara bihålorna. men känner mig inte snorig längre :/ ja vi får se. kanske går och tittar synen någon dag så får ja det klart för mig.... Om någon bryr sig så klart..


Nu ska ja lägga mig i soffan.
PUSS


Måndag

Nu är det måndag igen och en ny vecka som man ska ta sig igenom :)
den började ju inte så där jätte bra, eftersom mitt huvud värker mer än någonsin och bihålorna får ta stryk tyvärr :/ så nu ska ja ha nå speciell nässpray till det samtidigt som mina revben värker också. idag på fitnessen så gjorde det så sjukt ont :/ tyvärr så tror inte så många på mig eftersom ja oftast har ont någonstans så dom flesta säger bara ähh. men förstå jag har ont........


Nu ligger ja i min nya soffa som ja köpt och försöker få bort huvudvärken!

ha en bra dag allihopa!


PUSS


Mitt i natten :)

klockan är 01.20 och då kanske ni funderar över vad jag gör upp nu? Det är så att jag ska med Malin till stallet och släppa ut hästarna och det är halv 5 hon hämtar mig, Men bara för att min mobil krånglar så blir ja rädd att väckarklockan inte ska ringa och då spänner jag mig och då kan ja inte sova... så nu sitter ja är. jag målar naglarna och gör lite fint istället :P inte helt fel det heller. jag brukar inte ta hant om mina naglar så mycket. men en natt som denna gör att jag faktist har gjort dom fina så nu behöver ja inte göra det på ett tag ;D


Imorgon börjar skolan halv 9 och slutar kvart i 10 så det är inte någon lång dag precis! då ska ja åka hem och sova eftersom jag inte sover nå nu inatt. sen är det ju kortdag på fredag med! och jag är redan klar med alla arbeten så jag behöver inte sitta uppe och plugga heller :) gud va tur jag har =) och vad duktig ajg är som gör klart det i tid och inte i sista sekund som det brukar kunna bli... nu ska ja se på tv.

Fan va hungrig man är under natten egentligen.. min mage kurrar. Ja ska nog käka lite sallad :)

Puss och kram
/ Fannie Hallin


ARG

Arg på precis allt och alla just nu. min mobil fungerar inte tyvärr och min pappa fick tyvärr ta skiten för det. förlåt pappa men inget fungerar för mig just nu. min dator fungerar knappt, jag eller pappa får betala skit mycket på mobilen i månaden men ingen bryr sig när ja försöker få hjälp med att byta, jag har lagt undan en vinterjacka 3 gånger för att ja vill ha den och försökt prata med min mamma, men hon tyckr alla andra men ja vet ju inte om hon köpt någon, men alla tar slut nu som ja vill ha. så blir min fula äckliga gröna iår igen då, inge dun kvar i den heller...  ja vet att mina föräldrar har mycket på jobber just nu, men ja behöver en ny jacka. och gärna innan alla tar slut..


LESS det är vad ja är.. och ja säger inte att det är någons fel.....!!!!! det är väl antagligen mitt..

Nu ska ja sova bort mitt liv.. HEJDÅ

Ny vecka, nya möjligheter :)

Nu är det ny vecka :) en ny vecka som ska jävlas med mig :S
Men vill ni veta, imorgon (tisdag) så går ja bara till tolv, sen ska ja med Malin på hennes träning.
sen torsdag slutar ja typ 11 eller något, fredag slutar ja också tidigt, typ 12 eller något :) såååå skön vecka. men ändå jobbigt, för ja är så jävla skoltrött. men itne långt kvar så därför ska ja stå ut :D och kämpa hårt som fan och få dom betygen jag vill ha :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska ja se tv, sen liksom bara skriiiiker min säng efter mig :)


PUSS

skolan, klippning, valbo med mallan sedan feber :(

Jag kan fan inte tro att det är sant :S ja orkar verkligen inte....
Jag har varit i skolan idag, även fast jag är så jävla skoltrött :S men  sedan stod det klippning på schemat :D
Carro min kära vän skulle klippa mig på polhem på frisörskolan där. först var ja lite nervös men sen märkte jag att Carro var säker på vad hon gjorde och var det något problem så frågade hon sin lärare så ingenting gick fel och jag älskar när någon håller på med mitt hår så gissa om att jag höll på att somna :D det var så himla skönt ;D Hon liksom förstår mig närja säger att ja inte vill klippa nå mycket. och det gjorde hon inte heller :) det var så bra :) och resultatet blev skit bra =)

Sedan åkte jag till valbo med Malin, vi köpte våra nya kompis trosor ;D hahahahhaha ^^ som vi även ska ha på oss på Lars Winnerbäck konserten :D men ja var även så hungrig så jag käkade köttbullar på ikea, jävlar va gott det var :) Malin fikade bara lite, men sedan bar det av mot gävle igen.

 

Ja det är ju sjunde veckan jag är förkyld och mitt huvud värker som bara den :S bihålsinflammation? ja det är frågan :S men nu när ja kom hem från valbo så kände jag mig lite hängig så ja la mig på soffan och ja lovar den som är sugen på stekt ägg kan ju stega på min panna :S ja är kokhet och kallsvettas :S HALLÅ? när ska ja bli frisk? jag opererade bort mina halsmandlar den 7 september, bör ja hade så mycket problem med halsen, men tydligen något annat krångla nu:S kan man operera bort näsan? isåfall så vill jag göra det :S För nu ärfannie trött på att vara sjuk hela tiden...

Nu säger jag godnatt, och Hp3T är ja inte i skolan imorgon, så vet ni ju varför om ni läser detta...

 

JÄVLA SKIT....


Onsdag

Idag är det onsdag :) och jag har varit i skolan, sen har ja bara tagit det lugnt, var på stan en stund med Sara och ordnade lite till helgen. blev bra tycker jag, eller vi kanske ja ska säga :)

Snart kommer westlund och elin och hälsar på, vi ska snacka lite skit :P och ni vet nog vad skit innebär :)

Jag är ju även brunett nu som sagt, och det känns kanske hur bra som helst. när ja titta mig i spegeln imorse så blev ja lite paff faktist ;D ja var inte van att se mörkt hår, har avrit ljus så länge nu. Imorgon ska jag klippa mig på polhem, frisörskolan där :) Sötaste Carro ska klippa mig sen snacka hon något om att lägga make up också :) och det får hon gärna göra om hon vill :) men hoppas det blir bra, men senare ska ja nog ända sätta löshår ju också men det kanske blir senare, det får vi se senare ;)

Nu är det grey´s för bövelen :D måste titta :D


PUSS

Jag saknar dig Tomen <3


BRUNETT :D

Ja mina damer och herrar :D nu mera är jag BRUNETT :D:D:D:D


Jag är jätte nöjd, nu ska jag bara klippa mig på torsdag, sen ska jag förlänga håret någon dag. jag är så jävla trött på att se mig i spegeln och inte gilla det ja ser. men genom att göra något ja vet att ja kommer trivas i ska hjälpa mig på vägen.. nu har ja mått sååå jävla dåligt. ja har verkligen hatat mig själv en lång tid. nu har ja tagit tag i det hela. och ja ska känna mig fin, det har ja bestämt mig för.. sen får ni tycka att det är att kasta pengarna i sjön med håret men det skiter jag fullständigt i. ja går min väg. så är det bara...


PUSS:D

bilder på håret kommer sen :)


Sarah Dawn Finer - Standing strong





Det enda som får mig att må bra just nu :)

idag är det måndag :)

Var i skolan idag ;D det var inte så där jätte kul men älskar våran samhällskunskaps lärare han är så jävla rolig :)

Men sen var det dax för fitness och och ja vet inte om jag ska kalla det fitness ens. ja valde fitness INTE bollspel. så mycket kan ja säga... sen så skulle dom från styrketräningen lägga upp ett träningsprogram med oss ;D så nästan gång så ska vi göra det programmet :) det var lite roligare. sen så följade jag med mallan till stallet :)
och nu sitter jag här och ser på fotbollsgalan och käkar falukorv och makaroner :) nu ska jag fortsätta med det och säga att jag har världens bästa vänner :)



PUSS

Säger så mycket!!

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var sjutton jag var sexton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

söndag

Idag är det söndag, och farsdag. Pappa skulle få en present av mig men jag hann inte köpa den så jag får fixa det sen helt enkelt. men få något det ska han. och det är världens bästa sak också :D jag kan tyvär inte avslöja vad det är eftersom han kanske tjuvkikar här coh då blir det ingen överraskning.

Ja idag så åkte jag och pappa med blommor till farfar eller vi kom int in för han var itne hemma :S vi trodde han var hos mårtenssons (mina kusiner) så vi förskte lite senare men han var inte hemma iallafall. så då bestämde vi oss för att åka till mårtenssons för att se om han var där, men nej det var han inte, utan dom var hos greta, (faster monas mans mamma) och skulle precis äta och då sa mona att farfar tydligen hade åkt till finland :S bra gjort av mig av pappa ;D men vi gick in hos greta och fick tårta och ja fick smaka fläskfilé och potatisgratäng också :D jävlar va gott det var. plus i kanten där :)

Nu sitte rjag i tvättstugan, eftersom jag bor högst uppi lägenhetshuset och det finns ingen hiss så VÄGRAR jag springa upp och ner så jag sitter här nere ist, tycker jag var lite smart av mig :)

Nu ska jag tvätta klart och sen klockan 8 ikväll är det ju final på ensam mamma söker :D:D Vi får väl se vilka alla väljer ;)

Puss


Jobbet

Jag sitter på jobbet nu ;D lite små trött idag faktist, somna 3 inatt efter festen och skulle upp nio, jag jublade inte men bara tanken på pengar gör att man får en extra kick ;D

Gårdagen var jätte trevlig tycker jag =) förutom jockes lilla arghet ;) Men sånt får man leva med ;D


Nu har ja ätit upp min macka så nu ska jag gå ut och ge allt igen ;D men mina knän gör såååå himla ont ;D


Puss


Snyggaste designen, av kära Emelie Källberg =)

Ja visst är min desgin kanske snyggast ;D ja så klart att den är :) Käraste Emelie Källberg har gjort denna åt mig och jag är mer än nöjd =)


Ikväll blir det lite party hos mig, men bara lite för jag har ju varit lite dålig av sprutan. Men emelie, mickis, gabbis och jag blir här lite först sen får vi se vart vi tar vägen =)
Jag har faktist inte tid att skriva just nu för jag msåte in i duschen =)

Skriver imorgon om kvällen :)



Lägger ner.

Med lägger ner så menar ja inte att ja lägger ner min blogg men ja lägger ner med riverside. jag har inte tid och ingen lust att lägga ut dom där avsnitten nå mer. även fast det har dragit upp mina läsare en hel del så orkar ja inte :P ja bloggar liksom itne varje dag men jag måste ändå in för att lägga upp avsnitten. dom finns ju på svtplay.se också. Så nu får ni se avsnitten där istället så slipper ja ha det på mitt samvete att ja är dålig på att lägga upp.

Det är idag min andra dag som jag är hemma efter vaccinet mot svininfluensan. ramla ihop i duschen och kräktes av yrsel på kvällen när ja tagit den och haft feber idag. inte alls roligt kan ja säga. men sånt är livet.

Nu ska jag faktist lägga mig ner och får se om ja kan sova lite :)
min kära vän emelie gör en ny design åt mig :) THANK YOU :D



puss


riverside :D

avsnitt 9:1



RSS 2.0