Jul. 30, 2013

Regnet smattrar för fullt utanför och balkongen är öppen, tror inte det finns nå mysigare ljud än det här :)

Har jobbat hela dagen och nu även hunnit färga håret till helgen :)
Nu ska jag sätta mig och faktiskt jobba igen, men denna gång blir det på datan' fixa alla bilder och collage dom ska ha på jobbet :)

3 dagar till hemresa ;)

Puss
/Fannie

Så galet glad är jag!


Jul. 29, 2013

Ojoj några jobbiga dagar har passerat och nu är jag ledig idag men då får jag självklart feber :/
Men nej jag kommer inte vara hemma från jobbet imorgon :) behöver mina pengar! Jobbar fyra dagar till sen åker jag hem i några dagar :) det ska bli så jävla skönt :D

Letar även resor för fullt med jossan, vi tänker dra iväg 2 veckor i oktober med all inklusive och allt :) det är vi värda :)


Nu sova bort febern :)
Puss
/Fannie


Jul. 23, 2013

Sprang hem från jobbet idag och det är 7 km! Jävligt duktig tyckte jag att jag var! Mindre bra var det att jag glömde nycklarna på jobbet! Men tur att man har bra chefer så dom kommer hit med nycklarna :) taaaaack chefen!


Seriös brud idag!!

Här går jag varje morgon och varje kväll, på strandpromenaden. I mina egna tankar om hur dagen ska bli och sedan i mina tankar om hur dagen blev... Men tar jag någonsin in i huvudet hur fint det är runt omkring mig? NEJ! Som ni ser på bilden?! Hur fint är det inte och ännu finare i verkligheten.. Idag stannade jag till och bara stod och kollade och tänkte på hur fint allt är. Jag måste göra det oftare, för jag går bara denna väg i 2 månader till.

Puss
/Fannie

Ta en titt på bilden och låtsas att ni står där och känner doften av vattnet och samtidigt som du hör båtarna klucka i vattnet. Det är underbart!


Jul. 20, 2013

Har genomfört första löprundan efter skadan i foten och det gick riktigt bra :) 4km blev det så nu lägger jag mig med ett leende på läpparna för att foten troligen håller nu :D

Måste ju berätta något tråkigt, när jag kom ut imorse och skulle cykla till jobbet så var det punka .... Så jag fick springa till bussen . Men får åka buss/tåg ett par dagar nu innan jag hinner laga det där :p


Puss
/Fannie


Jul. 18, 2013

Längtar redan hem men jag ska fan fixa detta!!! Något som motiverar mig just nu är det ni ser på bilder! :p tråkigt men sant.

Puss
/Fannie


Jul. 17, 2013

Det är underbart att vara hemma. Dock vet jag att jag inte hunnit hälsa på alla, men ska man verkligen behöva göra det? Jag vill vara hemma med min familj
Och med min hund utan att folk blir griniga. Jag kommersen igen om några veckor och då ses vi igen allihopa! Imorgon rullar bilen tillbaka till Sthlm och jag får åka med Sanna och Markus som ska till Sthlm! Riktigt härligt att få åka bil och dom är underbara som låter mig åka med :)

Nu ska jag mysa med alla här hemma!
Puss
/Fannie


Jul. 15, 2013

Vill veta nå roligt, JAG ÄR PÅVÄG HEM TILL OCKELBO :D

Blir hemma tills på torsdag så nu får jag träffa heeela familjen! :)

Så jävla skönt!

Puss
/Fannie


Jul. 14, 2013

Ja nu ska ni få veta nå galet...
Igår när jag kom hem vid 4 så öppnar Felicia dörren och möter mig och säger "nu åker vi hem" och jag fattade ingenting men båda ville hem på lingbo lyran iaf kvällen! Så vi två letar en bil som fan men ingen vi kunde låna, till saken hör att Felicia skulle öppna imorse 7,30 så tanken var att åka dit och va i öltältet sen tillbaka till Sthlm. Till slut så bestämde vi oss och hyrde en jävla bil och åkte hem till Ockelbo, vi sa inget till någon men vi var inte i lingbo förns 23.30 men vi hade 2,5 underbara timmar med några av våra vänner. Vi hade inte sagt till någon att vi skulle komma så vi bara dök upp och alla var glada att se oss' det bästa på HELA kvällen var att jag fick träffa min älskade pappa, bara jag tänker tillbaka på det så gråter jag. Han jobbade ju i öltältet och när jag gick emot han, såg hur han log och blev överraskad, det är det bästa hittills! Så fick krama pappa tusen gånger men kunde dock inte träffa mamma, lina, lufsen och Gustav men några av dom får jag se när jag åker hem den 3e och lina och Gustav ska jag hälsa på i Östersund i höst :) men iaf tillbaka till roadtripen! 03.00 typ så lämnade vi Ockelbo började resan tillbaka till Sthlm! I Uppsala var vi tvungen att köpa redbull för jag höll på somna. Men väl hemma 05.45 så lade vi oss och vila i 1 timme sen åkte vi mot jobbet, gjord våra timmar, lämnat tillbaka bilen och nu ligger jag äntligen i sängen igen. Under denna tid har jag varit vaken sen igår morse klockan 6.00, det är 42 timmar och under den tiden har jag tagit en stödvila på 1 timme... Så jävla värt det! Nu är jag ledig två dagar så nu ska jag sova, sova och sova :)

Puss
/en trött Fannie


Jul. 12, 2013

Ja jag är dålig på att blogga :p men det har varit några jobbiga dagar här nu så jag bara vill åka hem! Jag längtar hem så det gör ont i mig. Jag grinade tom idag för jag bara vill hem hem hem! Men jag är i ett litet känslig stadie just nu så det går nog över. Den 3-4-5 augusti kommer jag troligen hem iaf, tanken är att pappa ska komma hit den 2a och sova här och vi åker hem den 3e, men jag ska allt försöka få honom att komma hit den 2a, ja visar honom allt här sen kanske jag kan köra hem på kvällen så vi kommer hem någon gång ;) haha!

Det är upp och ner, vissa dagar är bra och vissa dagar är dåliga,
Idag är en dålig dag....


Utsikten från promenaden idag, typ vid våran lägenhet :)
Puss
/Fannie


Jul. 08, 2013

Fortfarande sliten sen lördagen men nu är jag påväg mot jobbet för att köra ett 8 timmarspass :) min lchf har inte gott så bra nu på slutet så man känner sig bara tjock! Samtidigt kan jag inte träna med foten men det är bara att ta nya tag och ladda för en ny hälsosam vecka :) tagga!

Även så jävla sugen på att boka resa nu så man har något att se fram emot. Man ser många åker och åker hela tiden och jag blir as taggad på det. Men om någon månad får jag åka :D

Nu jobbet!
Puss
/Fannie


Jul. 07, 2013

Kan även tillägga att igår när vi tog taxi till jobbet för personalfesten så kom det en man springandes och taxin fick veja lite för en annan bil också skoja han och sa "nu kunde vi ha kört på den där mannen" och 2 sekunder senare ser vi att det är Felix Herngren :p tydligen springer han runt på våran gatan också :p rätt coolt om jag får säga det!

Igår på sturehof så var även Paolo Roberto och David Batra där sen grabben på bilden också som jag inte vet vad han heter :p parlamentet grabb iaf :p


Jul. 07, 2013

Det var ju personalfest igår och vi hade inte fått veta vad vi skulle göra innan! Men när vi väl kommer till klubben så blir det fördrinkar och lite snacks, spelade lite golf och jag skulle väl självklart vilka utse mig själv som vinnare ;) haha
Efter det så står vi och väntar på något som vi inte fick veta vad det var tills det rullar in en fet jävla hummer limo :D alla skrek och vi hoppa in och åkte till stan och dunka på bra med musik och drack skumpa. I stan hade vi tre kamp i fotboll, golf och bowling efter det tog vi oss till Stureplan och sturehof för en sjukt god middag :) bästa dagen, bästa människorna och bästa allt tror ja :)

Nu är jag jävligt bakis så jag berättar mer sen!
Puss
/Fannie


Jul. 04, 2013

Ja då har man varit ledig idag då.. Igen kan man väl säga. Men jobbar imorgon 13-21 och jag är faktiskt lite taggad på jobb nu! Börjar krypa i skinnet när man varit hemma en dag.
Har bara slappat idag för jag kan ju inte göra så mycket med foten MEN, lyssna nu. Det har blivit så bra att jag kan gå igen :) inga långa sträckor eller så men jag kan gå iaf :) det hugger till om jag vrider till den (vilket jag lyckats med) men det får jag tänka på att inte göra. Så jag ska försöka få på mig en riktig sko imorgon och slippa Foppatofflor. Visserligen kan jag ju inte springa runt på jobbet som jag brukar men jag kan ta mig framåt utan att sniglarna på vägen glider om mig!

Och på lördag är det personalfest :D
Hela gänget ska iväg på något jävligt roligt sägs det. Vi får ju inte veta vad det är men det låter som att vi kommer ha super roligt! Jag är laddad och mina sambos också ;)

Nu sööömn :)
Puss
/Fannie


Jul. 03, 2013

Ja då ligger man här i sängen igen men foten upp i luften.
Jag och Felicia gjorde mys i vardagsrummet och såg en skräckis som inte alls var särskilt bra men vi tog oss igenom den ändå, hann ju bli lite rädd några gånger :p

Imorgon är jag ledig och då ska jag låta min fot vila hela dagen, kan ju inte ena ta en kort promenad för då gör det ont sen... Suck!
Måste ladda upp kroppen för ett pass på jobbet på fredag som kommer ta död på min fot. Det är tävling för 70 pers så det kommer vara sjukt drag på jobbet så då är det bäst för foten att den är bra!!! :)


Nu ska jag sova och hoppas på att jag kan sova länge imorgon!

Puss
/Fannie

Saknar alla er där hemma!


Sötaste, finaste, gulligaste, bästa, underbaraste, gosigaste Liam!


Jul. 01, 2013

Kan ju meddela att det är uttöjda ledband som är skadan på foten och det kände jag väl på mig. Så nu blir det högläge och vila ett tag...

Har verkligen inte tid med detta..
Men du vet ni det! Mer kommer imorgon.

Puss
/Fannie


Jul. 01, 2013

Vill bara berätta för er mina nära och kära och alla andra att jag sitter i taxin på väg till Nacka närakut! Min fot är en fotboll så nu ska det röntgas och kollas upp! tack för kaffet säger jag!

Hatar detta!

Puss
/Fannie


Jul. 01, 2013

Vi är tillbaka i Sthlm igen... Kom hit vid 22 igår kväll. Det är blandade känslor måste jag säga. En del av mig vill bara tillbaka nuuu. Och en del av mig vill vara kvar. Blev ett långt snack på bryggan igår med Felicia om allt och vi verkligen försöker stötta varandra.

Just nu känns det nog mest surt för mig för jag saknar min hund och för att min fot är "trasig" det blir tyvärr bara värre och värre! Mer och mer svullen och mer och mer blå... Jag vet helt ärligt inte vad jag ska göra! Vinna eller förlora ?


Puss
/Fannie


RSS 2.0