riverside :)

Avsnitt 8:6


riverside

avsnitt 8:4


riverside

avsnitt 8:3


Tisdag och det är lov =)

Ja idag är det tisdag och det är även lov =) det är jätte skönt faktist, att kunna sova ut på morgonen och aldrig ha några måsten.. I lööv it :)

Inatt sov jag hos Sara, vi vaknade i morse runt 11 och då förflytta vi oss endast till soffan där vi låg hela dagen och bara njöt av detta lov :) sen tog ja bussen hem och duschade lite och sen bar det av till karin, vi käkade lite och så på tv :) men nu är jag hemma och ja plugga körkortsteori för fullt, och lyssna på det här, jag har inte läst boken men ja sätter i skivan och gör ett test för att se hur ja ligger till, och av 71 frågor så får ja 51 rätt, och 52 är godkänt, hallå? 1 poäng från godkänt det första som händer :) ja är nöjd och jag är glad och nu är tusen gånger mer taggad för att fortästta plugga :) har körlektion på tisdag 07.50 :) får se hur det går, men det går troligen bra ;)


NU ska ja sussa :) puss

riverside :)

Avsnitt 8:2


riverside :)

avsnitt 8:1


riverside :)

Veckoavsnitt :)


riverside :D

avsnittt 7:6


Ockelbo

Sitter i ockelbo nu, jag är riktigt jävla trött om man får svära.. ja ska sitta uppe till halv ett alltså en timme till för då är det reprisen av playa del sol. om ja inte ser det på svtplay då. det kan ja ju göra när ja i ockelbo och har riktigt internet och inte mitt mobila internet som ja har i stan.

Imorgon är det ju som sagt dop och vi har varit och hälsat på max ikväll och fått sett kläderna han ska ha på sig och hur söta kläder ska han inte ha då :O ja kommer dö för han är så jävla söt :D
Hörde att dopet skulle ta 20 minuter och sen är det fika efter det också. Men sen bär det av till gävle och festa lite ;) men nu är det även LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV ;D en vecka ska ja sova bort ;) fan va skönt... ja svär alldeles för mycket men den här bloggen innehåller mycket svordomar ;)

Sista dagen på praktiken idag :( det gillar ja inte. jaa älskar människorna på det ställer, och Charlott ja vet att du brukar läsa min blogg och det säger ja inte för att fjäska ;) det är verkligen så, det har inte varit en enda dag då ja tänkt att det är tråkigt. och varje kväll har ja längtat till morgonen efter.. det är en bra känsla va? Men ja ska göra min nästa praktikperiod där också och jag längtar redan..

Nu ska ja se playa del sol på svtplay :D

puss

riverside :)

avsnitt 7:5


:)

Godkväll allihopa =)
Sitter nu och kollar lite på vänner, snart är det mammapojkar :) det måste ja se, det är så patetiskt att ja bara måååste se det. Jag har typ panik. ja vet inte vilka skor ja ska köpa, jag har lagt undan ett par, men hittade ett par idag, som var lite billigare så ja får sån panik, skulle ja ha köpt dom? ne det skulle ja nog inte, men är dom andra obekväma så får ja kolla om dom billigare är kvar och är dom det så är det ödet. då är det meningen att ja ska ha dom skorna. men är dom itne det så är det som vanligt, alltså inte meningen att ja ska ha dom :P

Nu börjar programmet och ja ska krypa ner i soffa, sen blir det dusch och sova tidigt=)
På lördag ska max-emil döpas så då blir det kyrkan och dop :) får se hur ku ldet blir men alltid kul att träffa alla :)


PUSS

Max-Emil du är sötast :)


riverside :)

avsnitt 7:4


nya skor :D

Ja det blev så att ja köpte nya skor :) eller ja böt dom, men när ja titta i stan så hade odm itne min storlek och ja fick paaanik, så dom ringde till hemlingby så ja fick åka dit efter praktiken :D cissi följde med och ja fick dom :D så nu är ja nöjd :) lite dåliga bilder men dom kommer här iaf :)



riverside

avsnitt 7:3






Förövrigt så ska ja byta dom där skorna ja hade köpt. ja vill nog ha dom andra .. dom var skönare. gick i dom här, här hemma igår och kände att dom klämde lite och skor vara sköna och ingen pina att gå i. man brukar säga " vill man vara fin så får man lida pin " men det tänker ja inte göra. ja tänker ha ett par sköna skor :) och det är dom andra :D bilder på dom kommer sen :D I lööööv them :D

riverside :)

avsnitt 7:2


älska






Are you happy now??

mina nya skor :D

Idag blev det praktik men sen drog ja på fitness :) men idag har ja iaf köpt skiiit snygga skor :D

bilder från idag :)



        

 

 

 

Nu ska ja gå och sätta mig och bara tänka på mig själv. för ja är så självisk :) eller hur var det ? :D:D:D





riverside :)

Avsnitt 7:1

19 oktober 2007-2009

Jag skriver det här blogginlägget idag, (18onde) istället för 19onde för jag kommer verkligen inte orka skriva imorgon. 19 oktober 2007 blev jag tillsammans med Mathias Carlsson och det betyder att det skulle ha varit våran 2 års dag imorgon.. vilket tar väldigt mycket på mig. Bara nu när jag har skrivit 3 rader så fyllt ögonen med tårar. Det värsta är att jag inte riktigt vet varför. Jag tycker att jag har tagit ett stort kliv men tydligen så slängs jag tillbaka som ett gummiband när jag nu sitter och tänker på det hela.. ja vill inte att dagen ska komma helt enkelt..
Jag hade önskat att jag fick fira denna dag med dig på något mysigt sätt där bara du och jag ägnade hela kvällen åt varandra och bara titta varandra i ögonen och på så sätt visa hur mycket vi älskar varandra. Istället ska jag dra täcket över huvudet och spela låten som spelades på radion samma ögonblick som vi pussade varandra för första gången (Apologize-timbaland). 19 oktober 2007 förändrade hela mitt liv, idag är jag den jag var innan våran tid. Jag vet inte riktigt om det är possitivt eller negativt. Men jag saknar dig så himla mycket, när jag tänker på allt vi gjorde tillsammans och hur jag verkligen kunde vara mig själv inför dig och du verkligen älskade mig för den jag var.. Jag kunde vara så där sprallig som jag inte annars är inför andra. det har nu gått 8 månader och 9 dagar sedan du bestämde dig för att lämna mig. Det är den värsta dagen i heeela mitt liv. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut helt enkelt. ja förstår inte varför det itne går att gå vidare.. Du är i mitt hjärta för att stanna. Varje dag så tänker ja på dig. det kan vara från bara att tänka på ditt namn någon sekund till att tänka på dig flera timmar och det slutar i tårar. Det konstiga är att det inte känns konstigt att träffa dig. då känns det som att jag inte bryr mig riktigt.. Jag är inte alls duktig på att sitta och skriva massa fina texter och det är inte meningen att jag ska göra det nu helle.. Jag vill bara att ni ska veta att det är en helvetes dag för mig och ja kan tänka mig att det blir det för mina närmaste också, efter alla samtal dom kommer få av mig när ja inte klarar av att vara ensam.. men jag är kvar i något ja lämnat.........för längesen.





"I min dröm så kysser jag dig idag, i min dröm så är du min idag, i min dröm så älskar du mig"


                         
             

söndagsmys :)

Ja idag är det söndagsmys. det har varit mys hela den här helgen, i fredags var ju Sophie här och kollade på idol, senare kom anton men blev rätt fort trött på oss ;D vi blev lite för trött så vi skrattade en hel del :) man ska ha roligt ;)

Igår var Malin, Linda och Mathilda här och såg på rysare, vi hyrde två stycken. den första var så där, men den gick att se och var faktist ganska läskig den andra pratade vi mest bort, eller vissa sov eller hur var det mallan ;)


Idag blir det endast mys i soffan, med tvn på och täcket över mig :) lite tända ljus och datorn på bordet :D
Ska nog klämma in en prommis också, eller det är ett måste :)

Nu ska ja se körslaget :)

PUSS

Snyggisar ;D


veckoavsnitt


riverside ;D

avsnitt 6:6


fredag

Min fredag har varit kanon bra ;D praktik först och det gick jätte bra, både jag och johanna var lite trött i slutet tror ja för vi skratta en hel del :P men man ska faktist ha kul också =) och vi hade jobbat på bra under dagen så vi var värda lite asgarv :D Nu ikväll så kom Sophie hit och kolla på idol, lite senare kom Anton också, men han var lite trött på oss för vi var trött och skratta bara :P men camilla åkte ur idol kanske det bästa som hänt den här fredagen :D faaaan va skönt, då slipper vi den där rötan :P så trött på henne.....


Imorgon väntar det jobb på hemtex :) ska träffa mamma och pappa :D WIHO och har ja tur så har ja en liten vovve att hälsa på också om han följt med och det hoppas ja. ja saknar dom såååå himla mycket nu. det var alldeles för längesen ja var hem och träffa dom nu!

Men nu måste ja sova om ja ska orka med jobbet imorgon :) PUSS

PS. Eddie var bääääst i idol ikväll :)


See you later aligator, eller oj nej du åkte ju ur :D hahahha

riverside ;D

avsnitt 6:5


riverside :D

avsnitt 6:4


onsdag

Idag är det onsdag och ingen speciell dag. sitter vid tvn nu och gör ingenting. har precis sett ungamödrar. Bra program tycker jag :) ska snart hoppa in i duschen sen ska jag se stockholm-arlanda. det är också ett bra program sen kommer det bästa av det bästa greys anatomy :D

Ne nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig vid tvn igen :)

puss

riverside

6:3


hahahhah

Sanna skickade en grymt snygg bild på mig nyss, sen vi var i luleå i vintras :P och ful ja va då ;D
och lägg märke till den där grymt fula gräddfils förpackningen, syns att vi var i norrland ;) hahhahahahhahhahaha fan va vi skratta ;D


Melissa Horn

Ja Melissa Horn vilken jävla stjärna alla hennes låtar är helt underbara.
lyssnade mer på henne förr men nu har ja börjat igen och dom blir bara bättre och bättre :)

Idag så har ja beställt studentmössan :) JIPPI :D men storleken var fuckad :P ena storleken var trång sen en halv storlek större var så jävla stor så den ramla av ;D men det blev den lite trångare:P den va nog bra :) och fina färger blev det på allt också :D kryssningen är också bokad så nu är det balen kvar, men jag vet inte om jag vill gå på den. vi får se, ja kanske står över. det lär ju visa sig, inte på g med det än på ett tag iallafall:)

 

Har precis käkat. nu ska jag bara ta det lugnt :)
Puss


riverside

avsnitt 6:2

 


:)

Kom precis hem, har varit i stallet med Malin idag, det var fatktist jätte kul :P Vi stannade på statoil och köpte bulle som vi hade på vägen hem ;d men på statoil så är det en skit snygg gubbe som smaskar på en jätte stor korv så Malin blir irriterad och säger högt att han smaskar tror inte gubben med korven fatta för han smaskade minst lika mycket iallafall ;D det hade vi kul åt hela bilvägen hem och fan va vi skratta. det spruta tårar ur mina ögon ;D

Nu ska ja käka ägg och hårdmacka :D MUMS

Imorgon ska vi testa studentmössorna :) JIPPI. undra om dom har min storlek ;D eller man kanske inte får ha studentmössa när man har sånt stort huvud som jag ;D vi får la se ;D


PUSS

:)

Kom precis hem, har varit i stallet med Malin idag, det var fatktist jätte kul :P Vi stannade på statoil och köpte bulle som vi hade på vägen hem ;d men på statoil så är det en skit snygg gubbe som smaskar på en jätte stor korv så Malin blir irriterad och säger högt att han smaskar tror inte gubben med korven fatta för han smaskade minst lika mycket iallafall ;D det hade vi kul åt hela bilvägen hem och fan va vi skratta. det spruta tårar ur mina ögon ;D

Nu ska ja käka ägg och hårdmacka :D MUMS

Imorgon ska vi testa studentmössorna :) JIPPI. undra om dom har min storlek ;D eller man kanske inte får ha studentmössa när man har sånt stort huvud som jag ;D vi får la se ;D


PUSS

Avsnittet =)

6:1


Veckoavsnitt


lördag!

Hej Fannies läsare!

Nu sitter vi här hemma hos Fannie, kollar på fotboll och dricker lite. Som vanligt sitter killarna och kikar fotboll och vrålar och vi tjejer här vid datorn lyssnar på musik och skrattar. Men idag tar jag det lugnt, jag har nämligen prov på tisdag och imorgon är det nämligen plugg dag.

Jag ber om ursäkt om det är lite huller om buller för jag kan inte riktgt fokusera på vad jag skriver. Men gilla läget! Jag vill i alla fall hälsa till Fannies söta mamma som är kanon snäll. Och tacka för senats när fannie fyllde år och hur duktig hon var på att fixa pizza och grejer, tack!

Nu ska karin, sandra och Lina åka någonstans vet inte vart så nu är det lite oro i luften men jag åker buss med Fannie ner till stan så hon slipper åka ensam. Nu ska jag ta hand om en utav mina bästa vänner Fannie, eller ta hand och ta hans, tänkte prata lite med hennne om allt, var så längesen ja träffades och pratade med henne :(


ta det lugnt i helgen!

Puss och Kram Sophie Bergström!!



Det är alltid något som är fel ;D

Eftersom min dator är på något vis utvecklingsstörd så hade ju jag skrivit ett skit långt inlägg som bara poff försvann, så nu gör jag ett nytt försök ;D

Gårdagen blev rolig även fast ja åkte hem tidigt, först så tog ja bussen till stan och mötte amanda och 3 killar. vi gick till interpool, dom käkade men inte jag,jag tog en cider jag bara. det räckte för mig. Senare så blev det så jäävla dålig musik på interpool så vi drog till old saints en stund, men jag var där kanske en halv timme sen så åkte jag hem. det var trevligt men jag kände mig lite trött och var inställd på en myskväll så jag åkte hem och kollade på film istället. mycket mysigare :)

Idag så bjuds det på festligheter på riktigt, det blir fotbollskikande hos mig sendan så blir det utgång för oss alla :D dom jag har hört ska komma nu är, sandra, sara, karin och linda kanske thobbe och westlund. det lär ju visa sig. man vet ju aldrig med dom där två :P

Nu sitter jag i sängen ny duschad och ska snart börja göra mig lite i ordning för festligheterna. får se vad det bjuds på för roliga saker ikväll då. kanske lite fia med hutt. skulle vara kul att inviga det. men fotbollen ska ses först,  det är PRIO ETT :D 
Westlund skulle kanske komma tidigare för han velade börja dricka öl han och vem vill göra det själv hemma? inte han och ingen annan heller skulle ja tro :P då har man inget liv ;) men eftersom jag är sååå himla snäll så får han komma tidigare, men då får han ju även räkna med att jah springer runt som ett yrväder och skäller på att ja inte hittar saker och ting, men han har ju kommit tidigare förr så han vet hur jag kan vara. skriker och grinar för att ja tycker att jag har så fula kläder. men nu har ja investerat nya kläder så nu ska ja inte skrika och grina. men som sagt, det är alltid något som är fel ;D känner på mig att sminket kommer fucka upp sig och ja surar hela kvällen. men nu hoppas vi på det bästa ;D KLACKARNA I TAKET BRUDAR ;) och Malin vi ska tänka på dig när du sitter hemma och hostar och är barnvakt :) puss på dig

PUSSSSSSS

Hörde jag skål? ;)


Och studentkryssningen är bokad :D LÄÄÄNGTA 20/3-21/3


JAHA?

Ja får sån jävla damp på min fitt jävla skit dator...........Nu hade jag skrivit ett jääävligt långt blogginlägg ja men då hakar datan upp sig och vipps så är det borta :O förstår NI nu att jag behöver en ny data :O

 

 

 

HHHHHHHHHHHEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJ DDDDDDDDDDDDDDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


FFFFFFAAAAANNNNN


riverside

avsnitt 5:6

Fest

ja jag som hade planerat min kväll så bra, det skulle bli idol och mys, ja skulle sitta ensam och bara ta det lugnt :P
men nej då. nu ringer amanda hultiz den lilla boven så nu ska man ut ändå.


HEJ DÅ :D

riverside

Avsnitt 5:5



When winner takes it all

jag har en god nyhet att berätta ;) jag har sovit inatt :D första natten på mycket mycket länge :D
Riktigt skönt var det att vakna upp och vara något pigg :) jag somnade dock inte förns sent men vad gör det :P ja sov ju iaf lite. blev en hel del timmar. många mer timmar än resten av veckan.

Praktiken gick bra idag också :) skyltade med Charlott idag. det gick riktigt bra och ja kände mig nästan lite duktig när ja till och med gav lite råd som hon tyckte lät bra ;) det ni :D jag tar steg framåt jag med förstår ni.


Sara den lilla skiten har gjort mig kanske huuuuuur avundsjuk som helst.. hon har tagit hål i tungan :( jag vill också. jag är faktist arton år och får göra vad ja vill, men min mamma tänker inte som alla andras. innan ja fyllde  arton så sa hon att ja fick göra allt sånt där när ja fyllt arton och myndig, men nu när ja är det så måste ja vara 20 och vafan när ja är 20 ska det bli 25 då eller ? ja kommer aldrig bli vuxen tror jag. och mamma ja vet att du läser det här men förstå då att jag är myndig NU ......................... Och det är kanske huuur snyggt som helst :S snyfft. men ja ska jag också ..

Ikväll blir det nog att bara ta det lugnt och ladda inför helgen, lät som att det kanske blir lite party, vi får la se :) men annars är det ju alltid bra att vara laddad ;) iså fall att det kanske blir rajtan tajtan :D

Jag bjuder på lite bra låtar ni kan lyssna på också :)

 Abba - when winner takes it all



Lars winnerbäck - jag fattar alltihop



Lars winnerbäck - Fribiljett till himlen




Lars winnerbäck - jag får liksom ingen ordning





OCH JAAA JAG ÄÄÄÄLSKAR LARS WINNERBÄCK :D

=)

Avsnitt 5:4


onsdag

idag var det praktik igen =) det gick bra men det var lite dåligt med folk bara.. tråkigt nog.. så jag fick gå hem lite tidigare, kanske var bra för nu sitter jag  i tvättstugan, jag orkar inte springa 500 vänder upp och ner så jag bestämde mig för att ta med datorn ner ;D och bra går det iallafall. har fått en del gjort och det är ju bra, allt kan även bli gjort i en tvättstuga. inte bara tvättning ;D mohaha


Känns som att 5000000000 tankar finns i mitt huvud just nu, ja tror att det är därför jag aldrig blir frisk. jag tänker alldeles för mycket. och kroppen får aldrig vila. och det är inte bara bra tankar, det finns många dåliga tankar som strömmar igenom mitt huvud dag som natt.. ja sover inte ens på nätterna nu för tiden. jag ligger bara och tänker eller så känns det som att någon har slagit mig i huvudet med en stekpanna eller något hårt för jag är helt borta (febrig). Inatt sov jag ingenting, det finns så mycket ja måste tänka på just nu så ja vet inte ens vart ja ska börja och därmed så finns det inget slut på det hela.. det är allt från att ja aldrig blir frisk till en liten sak som att ja måste städa. jag har ingen anledning till att känns mig stressad men ändå så känns det som att jag har 1000 saker att göra även fast ja inte ens behöver göra det.. finns inga tusen saker att göra.. det finns inga måsten. ingen förutom jag är i min lägenhet för det mesta och vet jag att det kommer folk så städar jag men nu när ja mår som jag mår så orkar jag inte ta fram den där jävla dammsugan för det blir ändå lika stökigt direkt igen :S
allt känns liksom meningslöst och där med skiter ja totalt i det.. vilket är helt fel. ja borde sköta om det jag har, men just nu så försöker ja fokusera på att sluta tänka så mycket och bry mig lite om mig själv. och unna mig vissa saker som i lördags, äta ute. ha det underbart trevligt med mina vänner. jag är liksom trött på mina sömnlösa nätter och dagar som blir förstörda för att jag bara tänker.. När en person som jag inte träffat på hur länge som helst bara dyker upp och säger en massa saker. det värmer men det är en liten bra sak i ett STORT problem.. och med det så rinner dom bra ut i sanden. TYVÄR.

Ne nu ska jag inte trötta ut er mer med mina så kallade problem..
PUSS

Jag älskar mitt Meningslösa liv, hur är ditt liv?


=)

Riverside avsnittet för idag :)

5:2


måndag = trött

idag är en riktigt trött måndag, jag är så sjukt trött idag, jag har inte fått sova något inatt, har haft en förjävlig huvudvärk... praktiken gick ganska bra idag, kände mig inte alls pigg. kändes som ja bara vela lägga mig ner på golvet och sova en stund och sen kliva upp och göra något :P kanske låter sjukt men riktigt så kändes det.. jag fattade ingenting idag heller. ja försökte ställa iordning ett bord och verkligen försöker mitt bästa för att komma in i det men mitt huvud hängde inte alls med så det sket sig ju ganska fort tyvärr :S Ja som tycker att detta har varit den roligaste praktikperioden också är ja sjuk hela tiden. jag får nå fel...kroppen får inte ens vila på nätterna..

Ikväll ska ja endast ligga vid tvn och glo lite :P det är det där matprogrammet med Tina sen är det hollywood fruarna och matakuten, det går samtidigt så ja får växla lite emellan :)


Bjuder på kanske världens bästa låt också :D
Erik Hassle - Hurtful


Riverside

Ja ni får som sagt se alla avsnitt av riverside som ni missat på svtplay.se
jag har varit slarvig att lagt ut här men nu säger amanda att ja ska det så då gör jag det ;) haha

5:1


=)

ja nu har det varit hemskt dålig bloggning tycker jag;D nu ska ja skärpa mig jag lovar:P inga avsnitt har blivit utlaggda heller :S ja skäms. och det borde jag göra ;D men dom finns ju på svt så det är ju inte så att ni missar det precis ;D

helgen har varit trevlig, sov hos sara på fredagen och sen i lördags (igår) så blev det bowling och interpool där vi käkade och drack lite =) det var så trevligt så, vi träffade på tröjbom, bye och micke där så vi snackade en massa med dom också :)

               



Och så måste ni bara se mitt kusinbarn som är finast, underbarast, sötast, vackrast och den gulligaste ungen jag vet =) kärlek till älskade Max <3


idol

förlåt för dålig boggning men jag har verkligen inte orkat och min data har krånglat så det har inte alls varit kul ;D
ja såg precis utröstningen på idol och hur kul var inte det:O Jihde sa att CAROLINA hade gått vidare men CAMILLA fattar allt fel och blir hur glad som helst hon bara hoppa upp i jihdes famn och sen sa han där camilla ska du gå och hon va VA ? och carolina som gått vidare fattar ingenting :P fast det var ju carolina som gått vidare ;D

Fan va pinsamt jag hade verkligen svimmat av där ja ;D

 

NU måste jag sova för att ja ska orka med morgon dagen :)

PUSS


RSS 2.0